Var den mon en tornado over Nordsjælland?…..et jordskælv måske? Eller Ty Pennington og hans Extreme Makeover-team lige inden bulldozeren kommer?……eller var det "bare" to 6-årige for fuld udblæsning??

Louises rod

Jeg håber f……, de har haft det sjovt…..!!  Det tog Louise og en kammerat 0,5 at få hendes værelse til at se sådan ud. Behøver jeg sige, jeg ikke har haft så meget strikketid siden??

"Man behøver ikke være tosset for at bo her, men det hjælper" – det må være familiens nye slogan…..Forleden aften kunne jeg høre, at Jakob bestemt ikke sov, selvom han var blevet puttet. Da jeg gik op for at se, hvad det egentlig var, der foregik, blev jeg mødt af det her:

Pirat Jakob

"Jeg har ikke lyst til at sove i min seng"……Det ser da også MEGET meget bekvemt ud, ikke? Spørg mig ikke, hvad papiret i næsen går ud på – det fik jeg aldrig lokket ud af ham (og så ser han da også rigtig, rigtig træt ud, ikke sandt? Nå, ikke?!). Der er i øvrigt nogen ude i blogland, der sammenligner os med "Krummerne"……jeg forstår det virkelig ikke ;o))

Så er der ellers ikke mange timer tilbage af det gamle år. 2006 bragte jo noget af en overraskelse for os i form af Sofie – og nu vil vi jo ikke undvære hende for noget – ellers har det været et år uden de helt store drastiske hændelser……

Håndarbejdsmæssigt skal den første måned af det nye år bruges til at færdiggøre div. hængepartier i form at ting og sager, jeg har lovet andre at lave til dem, og så er der indtil flere halvfærdige ting, jeg vil have afsluttet. Desuden har jeg besluttet mig for, at i år SKAL jeg være i god tid med fastelavnstøjet.

Rigtig god nytår til jer alle derude. Min counter har passeret 30.000 besøgende – det er for vildt….

2006

 

10 Responses to Tornado over Nordsjælland….??

 1. Linda says:

  Hahahaha, det ligner sørme Sofies værelse! Meeeen, her tror jeg ikke “10 punkter” hjælper ;o). Jeg håber I kommer godt ind i det nye år, og glæder mig til at se dig både i cyberspace og IRL i det nye år!
  knus Linda

 2. britt says:

  Rigtigt godt nytår, Tina
  Krummerne – hvorfor det??
  Der bor jo ikke en sur madamme nedenunder!
  Knus,
  Britt

 3. Helle says:

  ..Sikke en lækker visuel års-kavalkade..lækre billeder!

  Alle de bedste ønsker for det nye år,
  Knus Helle

 4. Mette says:

  Hold da kæft, et rod! De kan noget de børn. Godt nytår og tak for dit venskab også i 2006. Hils HJ og ønsk godt nytår. knus Mette

 5. Ulla says:

  Wow, de er godt effektive de unge mennesker. Smuk billedeoversigt over det forgangne år… Godt Nytår:party:

 6. Dorte says:

  Skøn børnekollage – en bliver jo helt misundelig på sådan en flok !!
  Jeg elsker at se store søskende tage sig kærligt af de små …. du er heldig.

  Kh Dorte

 7. Helle Holst says:

  Kære Tina

  Hvor er jeg glad for at det ikke kun er mine unger som roder helt af h…… til:o)

  De bedste ønsker for det nye år.

  Kh. Helle

 8. Sanne B. says:

  HAHAHAHAHA, sådan ser der også ud på vores 1. sal – og det er IKKE begrænset til et enkelt værelse (egentlig ikke noget at prale med).
  Så du for resten artiklen fra Gjellerupparken? Der var brand i en lejlighed, men så meget rod at brandfolkene skulle gå ovenpå rodet og så var der kun ca 1 meter til loftet. Der skulle en rendegraver til at muge ud. Den kan du godt nok ikke stikke.
  knus
  Sanne B.
  Tak for sidst for resten – mailer lige senere (er vist ved at blive mit motto)

 9. occaply says:

  So the dr observes and then might as well make it Clomid 100 mg. clomid dose for twins

 10. unsence says:

  what does lasix do We propose that therapeutic drug monitoring should be included in studies linking CYP2D6 and SULT1A1 genotypes to clinical outcome

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.