DET VAR ALTSÅ IKKE OS:

http://www.bt.dk/article/20061220/NYHEDER/61220015

……Bare lige for at få det på det rene ;o) – selvom det med de distræte forældre passer meget godt.

Rigtigt indlæg følger i morgen, men nyd lige Opal Regnbue her – det er jeg ret vild med; de kolde, klare farver er lige mig (jeg kan – som sædvanligt – ikke få taget et billede, hvor farverne kommer til deres ret), men I LIKE….

Opal Regnbue

 

0 Responses to Ups….

 1. Helle says:

  Ha! det ku sagtens ha’ været os!

  Lækre striber (det er lige sådan jeg mener, når jeg skriver pangfarver og uden det sort/hvide krims-krams…hvis du fik sådan en:wink:

  Knus Helle

 2. Mette says:

  For nylig var min søster og svoger i teatret. Inden forestillingen ringede deres store søn og spurgte, hvor deres hund var henne. Hvortil min søstere i et lettere hysterisk tonefald hvislede “skynd dig over til Netto!!!”. Der havde hun handlet 2-3 timer tidligere….. Sig det ikke til nogen – jeg har lovet at holde tæt! Du er altså en super-strømpe-strikker!:bravo:

 3. britt says:

  YES – det garn har jeg også udset – MÅ eje! Så fede farver og striber!
  KH Britt

 4. Ja, ja – det kan enhver da påstå at det ikke var:biggrin: Nå, det kan jo smutte i juletravlheden. Kh Susanne, som er lidt ærgerlig over at vi ikke bruger strømper !

 5. Gitte says:

  Prøv at tage dit strikketøj med udenfor og slå så blitzen fra.Så tror jeg du får de farver du gerne vil have på dine billeder.Måske virker det også indendørs,det er da værd at prøve.

  Julehilsen fra Gitte fra Randers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.