Blev I ikke helt forskrækkede?? Et indlæg på "Chance-strikkeren" – i øvrigt nu med nyt look; der må lidt forandring til i ny og næ. Håber ikke farven skræmmer nogen væk……

Sofie og morDagene drøner bare af sted med 120 i timen, og jeg når ikke halvdelen af det, jeg gerne ville (såsom at opdatere bloggen og besvare mails og så’en). En gang imellem ville det være rart med et helt almindeligt job, så man kunne tage sig en fridag og bare "melde sig ud" en hel dag og gøre lige, hvad der falder en ind (NÅR det falder en ind). Men heldigvis er der jo masser af gode, afslappede stunder – f.eks. her – det er bare 100% babylykke…..bare ligge og indsnuse (nå ja, og måske blundede jeg også en anelse….). Eller når Katrine kommer hjem fra skole med sådan en her seddel - jamen, så flyder ens moderhjerte da bare over og lidt til.

Ind imellem bliver det lidt svært at holde styr på alt og alle i sådan en storfamilie, og man glemmer lidt, hvem der kan/skal/gør hvad. Som nu forleden, da Louise kom og stillede sig bagved mig, mens jeg ammede og spurgte, om jeg ikke godt ville skære hendes æble ud – hvortil jeg svarer, om hun ikke bare kan bide af det. Nå nej forresten – det kræver jo….. tænder !!

Louises manglende tænder

Strikkeriet…??? Går det mildest talt lidt langsomt med. Jeg var gået helt i stå med babytæppet uden helt at vide hvorfor. Jeg vil enormt gerne have det færdigt, og jeg ved også, vi vil komme til at bruge det rigtigt meget, MEN……….Nu fik jeg et skub bagi forleden, da Fru Erle-perle var på besøg, så nu er der kommet lidt skred i tingene igen. Måske næste indlæg (som jeg sikkert først får skrevet en gang i det nye år med den blogge-frekvens, jeg holder mig) kan indeholde billeder af et færdigt tæppe.

Wilhelm med sweaterMen jeg har skam strikket en hel sweater – se selv:

Bamsen er en af Louises venner (iflg. hende selv), som kommer med hjem på skift hos alle børnene i 0. klasse. Han hedder Wilhelm, og Louise syntes, han frøs sådan….Denne her er vist set før -  Bette

Lyseblå Bette

Bette i str. nyfødt

Bette i str. nyfødt (nej, jeg venter mig IKKE igen). Katrines klasselærer har fået en lille dreng, og Katrine har plaget og plaget, om jeg ikke godt ville strikke en lille bluse. Egentlig synes jeg, det er at gøre lidt for meget ud af det, men Katrine har en svær tid i skolen i øjeblikket, og hvad gør man ikke for at give hende en succes-oplevelse? Bette er strikket i alpaca fra Drops, men jeg synes egentlig ikke, det er specielt velegnet til babystrik, når det kommer til stykket. Det kan gå an til de helt spæde, men jeg synes, det taber for mange hår til, jeg ville bryde mig om at bruge det, når de kære små begynder at hive fat i deres tøj og derefter putter hænderne i munden. Det må ikke være rart at få alle de hår i munden…..

Nå, når nu jeg ikke kan fremvise så meget strik, så må jeg jo pine jer lidt med billeder af Sofie, som siden sidst er blevet døbt. Hun sov under hele seancen i kirken, så hun har ikke en gang opdaget, hun ikke kom til at hedde Kaj. Ellers er hun et utrolig nemt og roligt barn – hun kan finde på at sove 5-6 timer i træk, og hun græder meget sjældent. Hun er nu nået dertil, hvor man kan slå hende for et smil, "tale" med hende, og arme og ben går på hende, når hun ser noget, der er spændende. Og så er hun selvfølgelig den sødeste, skønneste, kønneste baby, der findes – her jeg naturligvis heeelt objektiv i min vurdering….nå, ikke?! Nej, det kan godt være, jeg er en anelse forhåndsindtaget ;o)

Sofie i lyserød stol

Store øjneOg her får begrebet "at gøre store øjne" en helt ny betydning. Sådan reagerer Sofie, når man tager billeder af hende med "anti-røde-øjne" slået til. Blitzen blinker lige en gang, inden kameraet tager billedet – og det når hun så lige at reagere på, inden det rigtige billede bliver taget…..

Nu vil jeg sætte mig med strikketøjet og slappe lidt af. Jeg er alene hjemme med de fire mindste i denne her weekend – nu er alle puttet, så nu er det tid til lidt Tina-tid i stedet for mor-tid.

Og nå ja – ellers er alt ved det gamle……Tørretumbleren har været i stykker…..og bilen…..og jeg har ødelagt en tand….

Og så mangler jeg stadig at besvare mails – men nu fik jeg da opdateret.

 

0 Responses to BØH!!

 1. Mette says:

  Ja, Tina, du har da ikke mulighed for at kede dig…. Til lykke med det nye look! knus Mette

 2. Trine says:

  Hej Tina
  Hvor er det bare utroligt dejligt at høre lidt nyt igen… Jeg var ved at blive helt nervøs for, at man ikke kan blogge med en lile bebs. Det ville give meeeeeeeeeeget få indlæg på min blog i det nye år, hvis blogge-frekvensen skulle sættes yderligere ned :wink:
  Hun ser dejlig ud din lile prinsesse og Louises smil er bare charmerende, men du har ret, det er vidst ikke nemt at bide af et æble med de bisser (eller mangel på samme).
  Gå nu ikke helt i amme-selvsving… Vi er stadig nogen, der nyder lidt nyt.

 3. Linda says:

  Haha, sikke nogle øjne! Og sikke et dejligt “tandfrit” smil ;o) Havde lagt mærke til den nye farve for et par dage siden og tænkte at nu skete der nok snart noget. Alene med 5 lyder vildt, men store børn er godt nok en stor hjælp! glæder mig til nyt
  kh Linda

 4. Vivian says:

  Helt igennem ubeskrivelig smuk og dejlig baby, dét er der ingen tvivl om!!!

  KH Vivian (stadig møg-syg…)

 5. Fríða says:

  dejligt at höre fra dig igen, kan bare beundre at du overhovedet kommer til at blogge, der må da være nok at se til. din lille prinsesse er bare så smuk og dejlig som en sådan netop skal være. min lille Vanda er også ved at være lidt social, så nu kan mormor trylle frem små smil og gurgle lyde, yndigt!
  hilsen fra Island
  Frida

 6. Britta says:

  Det kan da godt være at du er lidt forudindtaget, men hun er nu en skøn lille tøs! Og den røde manke får hende bare til at se endnu dejligere ud :-)

  Og med 5 børn synes jeg at det er imponerende at du overhovedet har tid til dig selv – det kan selvfølgelig også bare være fordi Rasmus er aktiv for mere end én ;-D

  Knus Britta

 7. Uhhh – jeg ryster :o) Dejligt at du kiggede forbi med dine dejlige unger !! Åhh havde lige glemt de der tandløse munde. Lille Sofie er en fin lille pige og vi er da heller ikke forudindtaget… bare fordi vi kender hendes mor :o) Håber at du finder nogle små åndehuller med “mortid” og så venter vi til Sofie er lidt større… Kh Susanne

 8. britt says:

  Hvor skønt at høre fra dig igen!! Og Sofie er da dårende dejlig – det bedste billede er dog det øverste synes jeg – jeg kan næsten dufte spædbarnet ved at se på det billede!
  Helt enig med dine betragninger om alpaca (og mohair og angora for den sags skyld) til småbørn. Det holder jeg mig helt fra – kan dårligt nok selv snuppe det.
  Tina, dit overskud er i øvrigt imponerende!!!
  KH Britt

 9. Sanne B. says:

  Sig mig engang! Kloner du dem? Yngste skud på stammen ligner da sine storesøstre helt umanerligt meget.
  Hvor er det skønt at høre fra dig igen, og at se billeder af baby, børn, strik og sove-mor.
  Det gibbede kun en lille smule i mig over din nye farve, men det er ikke nok til at skræmme mig helt væk.
  Hvor er det skønt at du er tilbage – Ha’ det super, vi “snakkes”.’
  megaknus
  Sanne B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.