Ak ja – tiden går, og vi bruger den til at være syge, suk. 4 mand høj har været nedlagt af kolde lungebetændelser, mig selv inklusiv. En lille pillekur og jeg var på benene igen, men så vendte hosten tilbage. Et besøg hos lægen i dag afslørede et infektionstal, der er til at tage at føle på, så jeg har reddet mig en ny infektion og er på endnu en pillekur. Hvis du har problemer med at sove, så kan Kodein-hostesaft i øvrigt anbefales ;o) Jeg tror lige, det slog benene væk under mig. Jeg har på det nærmeste sovet i 20 af døgnets 24 timer, efter jeg begyndte at tage det. Det er ikke specielt fordrende for julegaveproduktionen….

Vi har også brugt tid på at endevende alt i vores entré. Der lugtede meget mysti-fystisk, så alle sko blev vendt og fik tjekket såler, og alle kurve med vanter, tørklæder mm blev endevendt. Dernæst blev alle ungerne beskyldt for at have dumpet en madpakke et eller andet sjovt sted, så den lå og lugtede. Dagene gik, uden vi kunne placere lugten.

Så var det, en af os fik et lyst indfald og kom i tanke om, at vi da vist havde glemt at tjekke de rottefælder, vi havde sat op i krybekælderen……

Det viste sig heldigvis kun at være en bette mus, der havde ladet livet, men hold k…. – tænk at sådan et bette dyr kan lugte så meget.

Det her er Rasmillas “Sjal med cirkler” – i min udgave er det så blevet til “Sjal med knap så mange cirkler”. Det skulle bruges som en fødselsdagsgave, og tidsnød gjorde, at jeg måtte udelade de små cirkler, men det fungerer nu fint alligevel. Garnet er Rasmillas Yndlingsgarn i farven Koral.  Beklager billedkvaliteten; det endte med en lyn-panik-fotografering den morgen, sjalet skulle afleveres….Sjalet gør sig heldigvis lidt bedre, når man klikker billedet større.

Sjal med knap så mange cirkler

Jeg har lavet et mere – billeder kommer, så snart det lykkes at finde lidt dagslys at fotografere i

 

5 Responses to Sjal med (knap så mange) cirkler

 1. Christine says:

  Ej, adr, en død mus! Men godt, at fælderne virker!
  Håber, I kommer helt ovenpå igen. Den der kolde lungebetændelses-fætter har godt nok ramt mange i år.
  Sjalet er flot, og jeg synes da, der er ret mange cirkler på.

 2. Britt says:

  Suk, du er hårdt ramt – jeg håber at du kommer ovenpå nu og kan blive frisk til juledagene.
  Cirkelsjal/tørklæde er fedt og herligt at strikke. Den er fin også uden de små – min skal dog have fuld skrue på dingelværket ;-))
  Stort kram,
  Britt

 3. Bebiane says:

  Du er sikkert blevet frisk igen, ikke rart at være syg lige op til jul.
  Stakkels mus, sådan at ligge og lugte, godt at i fandt frem til den. Igen et smukt sjal fra dig, jeg har også lidt færre cirkler på mit turkise sjal, begge dele er flotte syntes jeg.

 4. unredia says:

  doxycycline for dogs pet meds When detected and treated with antibiotics early, most people do not develop other problems.

 5. Damurgy says:

  cialis without prescription Also, loss of plaque associated microglia with TREM2 R47H facilitates the formation of tau aggregates 38

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.