Nu tør jeg godt garantere, at det ikke kommer til at holde stik med d. 26/8 – klokken er omkring 23.30, så det skal godt nok gå hurtigt, hvis det skal nås…… Jeg tør også godt garantere, at jeg slipper min talmani i denne omgang, for jeg holder altså ikke på hende, så hun kan komme til at ligge i den modsatte ende af talrækken – det ville så sige ankomst d. 29/11…..no way…..!!

Jakob har det fint igen, tak. Han kastede kun op den ene gang – hvorfor f…. behøvede det så at være lige ved kassen i Netto?

Og så vil jeg lige sige tusind tak for alle jeres søde mails og kommentarer, jeg har fået de sidste par dage her. Jeg lover, jeg nok skal opdatere "asap", når jeg har født ;o)

Nå, jeg kunne jo tøffe ud og memorere et par nummerplader eller kigge lidt i telefonbogen, så jeg får styret min (sygelige) talmani……….

PS Britt og Helle: Iceland-blusen bliver siddende fint, hvor den skal. Jeg tror, det har noget at gøre med, at ærmerne er relativt smalle….

 

0 Responses to 26/8 – update

 1. Helle says:

  …Rainman?!…Få nu bare den fødsel overstået!! Tager du rokken med på sygehuset?

  Smil fra Helle

 2. Trine says:

  Jeg er så super spændt på om ikke snart lillepigen vil ud og opleve den store verden.
  Det er du garanteret også :lol:

  Nå ja se det fra den lyse side… du kan nå en masse mere af alle dine projekter, for dem ser du ikke ud til at mangle, og hvor jeg kender det.
  Jeg er forresten lige begyndt på Ugler. Den bliver super flot (når jeg selv skal sige det). Virkelig en lækker model.

  Jeg holder putteren åben, så jeg kan se om der sker noget… Men jeg bliver altså ikke sidende foran skærmen, for jeg skal gøre klar til strikkefestivals-komité-møde imorgen.

  Krma

 3. britt says:

  Nå, så du vil ikke vente? tsk tsk….
  Men pyt, du føder når du skal – og uanset hvad så bliver det en overraskelse….
  Stort knus,
  Britt

 4. Marie-Louise says:

  Det er da herligt med sådan en lille en der ikke vil følge talrækken:) Tidligt selvstændig. Din bluse i det tidligere indlæg er rigtig fin og smart når du skal amme!!!!Forestil dig det lige.
  Pøj-pøj, Tina.
  Kh.
  Marie-Louise

 5. Randi says:

  Venter spændt bag skærmen :grin:

  Mange knus fra
  Randi

 6. Ulla says:

  Jeg er nødt til at kommetere, kodeoreder er “brain” :lol:
  Det er vist en dame med egne meninger i en tidlig alder. Men hvad, så længe det bliver en fin lille baby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.