Babystatus: ZERO………..

Ja, det halvmaniske fortsætter…..jeg kan ikke gøre for det ;o) – og Linda, jeg er ikke spor guddommelig (se Lindas kommentar til forrige indlæg), det er vist mest "panik før lukketid" og en masse planer, der bare skal føres ud i livet NU. Og så sparer jeg jo en masse tid, som jeg normalt bruger på vasketøjet, ha-ha. Tak for alle jeres søde kommentarer i øvrigt !!

Det slog mig her i dag – tænk nu, hvis jeg går 2 uger over tiden. Sikke en stof-garn-fiber-lagernedbringelse det kan blive til !!!

Latifa i merino og HabbengutJeg har strikket mit Latifa-halstørklæde færdigt. Selve tørklædet er strikket i håndspundet merino, og flæserne er strikket i Opal Habbengut. Der er spundet godt og vel 100 g merino yderligere, og planerne er, det skal blive et sæt med tilhørende handsker (eller vanter) i merino med Habbengut-flæser, og så skal der et par Jaywalker-sokker til. Kan I huske den reklame, der var for Knorrs lasagne i TV for år tilbage, hvor der var en, der suste gennem et supermarked og sang "la-la-la-la-lasagne"? Den har bare kørt rundt i hovedet på mig, bare med la-la-la-la-laftifa…..

Apropos Jaywalker, så har jeg strikket mine færdige, og de passer fint på trods af de (rigtig) mange masker. Garnet er Opal Party, som jeg har været så heldig at få forærende af "Fru Strikkekurven", som jeg er i Webstrik-fødselsdagsgruppe med. Der er vist et par garndesignere, der har kærestet lidt for prøv lige at se et farvesammenfald, der er med det bomuld fra Junghans, jeg strikkede bluse i til Katrine.

Jaywalker  Farvesammenfald

Jeg har farvet lidt flere fibre og strømpegarn og prøvet at redde min merino-silkeblanding fra sidst. Tanken var, at den skulle være et mix af rosa og pink farver, men det endte med at blive mere end LILLA. Nu har jeg prøvet at dæmpe farven lidt og give det sorte "high-lights" (eller hedder det "dark-lights"??) – de endte med at blive mørkelilla, men alt i alt er resultatet bedre end det oprindelige….om jeg så nogensinde får det brugt….ja, det må tiden jo vise. Jeg havde et par 100 g tilbage, og det har jeg fået farvet, som jeg gerne ville have det. Og så har jeg prøvet at farve blå, grønne og lilla nuacer på gråt merino. Farverne er desværre ikke helt rigtigt gengivet på skærmen…….Jeg er begyndt at spinde lidt af den pink variant, og det er heldigvis ikke så svært at arbejde med, som jeg havde frygtet.

lilla silke-merino  pink og rosa silke-merino  blå, grøn og lilla på grå merino  pink/rosa merino-silke på spole

 Nu er jeg også løbet tør for både fibre og strømpegarn til at farve på – men det findes der jo råd for.

Og så har symaskinen og synålen været i gang. Blandt andet er Grislingen blevet opereret repareret, så han nu ikke mere ligner en skyttegravssoldat fra 1. verdenskrig med indvoldene hængende ud, og Æslet kan nu høre med to ører istedet for kun et. Ellers er det primært reparationer og færdiggørelse af (mærklige) strandede projekter, der har været på programmet, men det er da også blevet til et sengesæt mere, denne gang af rosa flonél med blomster. Stoffet er en foræring, så der er kun investeret tid i det.

babysengetøj i flonél

I morgen over middag, går turen til jordemoderen, så må vi se, hvad hun siger (sikkert at alt er ok, og at jeg bare kan gå hjem og vente).

 

0 Responses to La-la-la-la-Latifa….

 1. Mette says:

  Du er altså for vild med det farveri og spinderi! Respekt! Datoen kan vist godt komme til at passe. Du holder dig altså lige onsdag over! k.h. Mette

 2. britt says:

  Jeg er også temmelig imponeret over dine farve- og spindeevner!!! Det er så flot. Latifa er superflot (jo – jeg kan godt huske reklamen og havde straks melodien i hovedet, ad jeg så overskriften ;-)).
  Du har ret – de farver er da mistænkeligt tæt på hinanden!!

  Jeg kan i øvrigt gå forstå mani’en/energien. Det gælder om at nå det ,man gerne vil inden – for efter……ja, der er det så som så med den slags….det ved du jo….

  Knus, Britt

 3. Vivian says:

  Sig mig, hvor mange timer er der i dine døgn, Tina????? :lol:

  KH Vivian

 4. Jeg bliver altså forpustet af din energi :o) Lækre ting du får farvet/produceret og skønt at få ryddet ud i bunkerne af projekter…. Jeg er noget spændt på datoen for fødslen !! Kh Susanne i Silkeborg

 5. Tina Ruus says:

  Mette; jeg har jo haft en god farve-læremester ;o))

  Britt: Ja, du har nok ret – det er fordi, jeg (alt for) godt ved, hvad der venter mig.

  Vivian: mit døgn har rigtig mange timer for tiden, for jeg kan stadig ikke finde ro til at sove.

  Susanne: jeg er også spændt på datoen – det ville være meget nemmere, hvis storken bare smed en bylt af den dag, der passede en bedst.

  KH Tina

 6. Helle says:

  Ikke mere EPO til den unge dame, Tak….

  Ikke alene får du skræmmende meget fra hånden, men er du sindsyg du spinder jævnt….Det er svært at se at dit Latifa er fra egenproduktion!

  Kh Helle

  – Lærke har iøvrigt også sådan et sengesæt;-)

 7. Mette H. says:

  Jamen Tina – nu får jeg åndenød – stop stop stop. Nej spøg til side – jeg er vildt imponeret. Og dit farvede uld og spundne garn er hamrende flot.

 8. Sanne B. says:

  Så slap dog af kone!!!!
  Du skal altså holde helt til den 26. – så tag den lige med ro ikk’?
  Vi sms’es lige ved i morgen.
  knus
  Sanne B.

 9. Linda says:

  Du bliver ved, imponerende, storm før stilheden ;o)
  Latifaen er flot, (jeg hører nu mere lalalalandia), det der habbengut virker så krads i farverne, men sådan her ser det skidegodt ud!
  kh Linda

 10. Marie-Louise says:

  Hvor er det bare flot det du har spundet Tina. Respekt:-) Og sikke mange andre fine ting du har haft gang i. Nyd du bare din tid, så længe du kan. Det kan jeg sådan set godt forstå at du har travlt med.
  Kh.
  Marie-Louise

 11. [...] Der er blevet spundet lidt – og her mener jeg virkelig lidt. Det er kun blevet til en enkelt spole, for den anden havde jeg spundet, inden jeg fødte Sofie. Det er en blanding af silke og merino, og farven er hjemmekomponeret. [...]

 12. Vibeke Bekker says:

  Hej.
  Linkede til din side fra Webstrikkerne – rigtigt flot spinderi og farvning. Jeg er selv lige startet med at lære at spinde, så jeg er vældigt interesseret i, hvilken slags farvning du bruger – synes du, det er let eller er der noget ved processen, du synes er bøvlet?
  På forhånd tak.
  Venlig hilsen
  Vibeke Bekker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.