Ja, desværre ikke hos mig, men hos den %#¤ vaskemaskine……den lækker vand over hele gulvet og skriver "error 7" på displayet – og hvad kan jeg lige bruge det til ??!!. Den er kun en 2-3 år gammel, men hvor har den bare været i stykker mange gange (note to self: aldrig, aldrig, ALDRIG Hoover igen). Det må være en halv epidemi, der har ramt os webstrikkere med alle de vaskemaskine-forlis rundt omkring. Skodmaskine siger jeg bare………..!!

Elkedlen er også stået af, dampstrygejernet kan ikke lave damp……….og da jeg sad og syede tidligere, havde symaskinen en mærkelig lyd. Jeg har vedtaget med mig selv, at den lyd er pist væk næste gang, jeg tænder maskinen !!

L og gul bolero2.JPG

Den lille lyserøde babytrøje i hjemmespind har nu fået perlemorsknapper i blomsterfacon og er helt færdig.

Louises gule bolero er ligeledes færdig – og jeg har klaret at hækle kanten i ét hug denne her gang; der var ikke noget, der skulle trævles op (hvad siger du så, Lise?). Modtageren er lykkelig for den.

Lige nu strikkes der Jaywalkerstrømper i pink/lilla Opal Party. Jeg har måtte konsultere en ekspert,  der har prøvet at strikke dem, for der skulle slås 76 (!!) masker op – normalt bruger jeg 56. 76 er et helt skræmmende antal, men der ser ud til, at de kommer til at passe fint.

Der er blevet hentet mere babytøj (det ligger ude i vaskemaskinen  og er temmelig vådt, hrmpff…..), og lift og autostol er ligeledes linet op. Man må jo sørge for at være i god tid.

Ellers her jeg nydt de lidt lavere temperaturer i dag og fået siddet lidt ved symaskinen. Jeg er gået i gang med div. reparationer (GAAAAAB) og færdiggørelse af div. strandede projekter. Lidt babysengetøj er også undervejs.

Jeg har svært ved at finde ro til at sove om natten for tiden, så der bliver brugt lidt tid på rokken i de sene aftentimer (eller tidlige morgentimer, om man vil). Jeg har fået spundet noget pink merino og både tvundet til ensfarvet garn, men også forsøgt mig med, hvordan de flerfarvede fibre kommer til at se ud, hvis man tvinder med én flerfarvet og én ensfarvet. Resultatet kan ses her (billedet er lidt utydeligt, men jeg orker ikke lige at gøre noget ved det).

Forleden nat så jeg "Kramer mod Kramer" igen-igen-igen, når nu jeg alligevel ikke kunne sove. Den bliver jeg aldrig træt af. Jeg synes bare, at Meryl Streep og Dustin Hoffman bliver yngre og yngre for hver gang, jeg ser den……;o)

Derudover har jeg spundet Corriedale til et Latifa halstørklæde. Det har været noget rigtigt møg at arbejde med, men farverne er så flotte og lige mig, så jeg VILLE bare have det færdigt – nu skal det "bare" strikkes. Resten af fibrene er røget i skammekrogen og ender (forhåbentlig) som filtede futter på et tidspunkt.

Corriedale til Latifa1.JPG

Dropscardigan i Jackpot.JPG

Min søster har haft fødselsdag og fik denne her cardigan i fødselsdagsgave (minus et halvt ærme – nåede ikke lige at blive færdig). Garnet er Visneks Jackpot, 100% merc. bomuld, og opskriften er snuppet hos Garnstudio. Det gik lidt hurtigt med at få taget billedet, da min søster dukkede op uanmeldt en dag og fik den med hjem. Jeg er stadig på jagt efter knapper til den – det har bare været umuligt at finde nogen, der er lige så hvide som garnet, så det er en nødløsning, der sidder i den nu.

Ellers kredser mine tanker en del om den forestående fødsel. Femte gang burde man jo vide, hvad man har i vente, men for et kontrolmenneske som mig, der har det bedst med at have styr på tingene, er det alligevel lidt en mundfuld. De fire foregående fødsler har rummet "drama" på hver deres måde.

Rasmus blev taget med sugekop, efter jeg havde haft presseveer i mere end to timer.

Katrine blev født i en vestorm…..det tog kun en god times tid, fra jeg fik veer, til hun var født.

Louise blev født på et "forkert" sygehus (skulle have været født på Helsingør), fordi Katrine var kommet temmelig meget til skade aftenen før, og vi sad med hende og ventede på Hillerød Sygehus for at finde ud af, om hun skulle opereres eller ej. Men mens vi sad og ventede, fik jeg veer, og det gik hurtigt, så jeg sjoskede ned til fødegangen, mens Hans Jørgen blev ved Katrine. Det gik så hurtigt, at Louise havde svært ved at klare mosten og blev født uden synlige livstegn.

Jakobs fødsel var stort set ok, men jeg måtte have en epidural-bedøvelse, da jeg var blevet opereret få uger forinden, og jeg var så nervøs for, at såret ville springe op igen, at jeg arbejdede mod veerne i stedet for med dem.

Så det er ikke godt at vide, hvad der venter, når hende her melder sin ankomst, men jeg klarer det jo nok

baby2.JPG

 

0 Responses to Vandet er gået….

 1. lise says:

  Ja Tina jeg glæder mig til at se den hæklede kant “in live”.
  Det ser da smadder godt ud det fler farvede hjemmespundne garn.
  Ak ja alle de elektriske hjælpemidler man kan få nu om dage, de holder ikke evigt!!!
  Vi ses snart.
  Knuser Lise:wink:

 2. Mette says:

  Tina, den tøsebluse er altså for ssød! Al den mekanik. Symaskinen ER i orden, det skal den være, men det skal vaskemaskinen altså også! Den er da plagsom. Jeg er så imponeret over, hvad du når, og jeg håber virkelig, at du når at passe på dig selv….?! Ellers kommer jeg efter dig. k.h. Mette

 3. Helle says:

  Altså af en højgravid kvinde, så synes jeg måske du får lige lovligt meget fra hånden…er det ved at være tid?!

  Dit hjemmespind ser lækkert ud…rigtigt lækkert!

  Knus Helle

 4. Bettina says:

  Åååååårh, har du fået en 3D-scanning? DE er fede! :o) Den søde, gule bolero er rigtig sød, det er klart, den faldt i god jord! :o)

 5. britt says:

  Jeg er dybt imponeret af dine spindeevner – det er SÅ flot Tina! Du er en spindehaj!
  Og jeg er også voldsomt imponeret over dit aktivitetsniveau og tilbøjelig til at være enig med Helle og Mette: husk nu også at hvile dig!!
  Og ja, Meryl Streep og Dustin Hoffmann BLIVER faktisk yngre for hver gang – om jeg fatter hvordan det sker…???!!
  Stort knus,
  Britt
  …der er sikker på at du klarer fødslen af den yndige lille pige i fin stil!!

 6. Sanne B. says:

  Hun er bare yndig, lille pus – hvor bliver det spændende at se hende “i virkeligheden”.
  Nusernuser trøje, den vil jeg altså også i gang med – mon ikke jeg kan bruge lidt lager-alpaca?
  Jeg sagde det jo……, vaskemaskinevirus i omløb.
  Glæder mig til at se dig igen.
  knus
  Sanne B.
  -som er ved at sætte nye køkkenskabe op.

 7. Ulla says:

  Wow, du har fået begået noget flot spundet garn og en fin bolero, man bliver jo helt forpustet. Aaaarggg der er en verdensomspændende virus igang, har brugt 3 timer på at rekonfigurerer en computer fordi netværkskorktet blev svitset af en strømglitz. Men symaskinen, den virker næste gang du bruger den :-)

 8. Helle Holst says:

  Hold da op der er gang i dig!
  Jeg er helt og aldeles vild med den lille lyserøde sag – og som du dog spinder kvinde. Dybt imponerende! Glæder mig til at følge strikkerierne, garnet ser super lækkert ud.

  Kh. Helle

 9. Britta says:

  Hold da helt op hvor er du aktiv! I forhold til dig var jeg nærmest i koma lige inden jeg fødte Rasmus ;-)

  Men det gælder selvfølgelig også om at få noget fra hånden inden den unge dame komme og kræver al din tid.

  Vores vaskemaskine er kun ca ½ år gammel, så der er stadig garanti på den – i tilfælde af at den også har fanget den webstrik-virus! Men derfor bedes du nu alligevel venligst holde dine basiller for dig selv!

 10. Britta says:

  der skulle stå 1/2 år – ved ikke lige hvad der skete :-)

 11. Trine says:

  JAmen for pokker da, hvor du er aktiv. Og så i den varme der har været de sidste uger.
  Jeg har stort set ikke lavet noget, sammenlignet med dig…
  Må hellere se at komme en smule igang, hvis jeg skal leve op til Brittas ord: Sprælle bliver den bedst ekviperede baby på Fyn…
  Så fingeren ud, strikker, det er nu det kan gøres :smile:

 12. Linda says:

  mja, pludselig en dag står det klart for een at den der bule foran skal ud…mon ikke du klarer det i fin stil endnu en gang! Sikke en masse du får lavet – en anden en sad bare og hang. Boleroen er bare sød!
  kh Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.