Drops-cardigan’en i det hjemmespundne merino er så færdig, som den kan blive – på nuværende tidspunkt. Jeg kan simpelthen ikke finde knapper, der passer til den i farven (jeg vil ikke have træknapper i). Nu synes jeg jo ellers ikke lige, det er knapper, jeg mangler…….men der er bare ikke noget, der dur. Farven er i øvrigt helt forkert på billedet, men jeg kan ikke få den rigtige farve frem.

….dropscardi2.JPG

Og så er det altså bare en helt, helt speciel følelse at sidde og nørkle på en trøje til ens barn, der i dén grad er hjemmegjort (her tænker jeg altså på trøjen – selvom barnet vel også kan kaldes hjemmegjort….!!).

Jeg kan forstå på kommentarerne til mit sidste indlæg, at jeg ikke er den eneste, der er faldet for de nye baby Drops-modeller. Jeg lurer lidt på de her:

Jakke med haette.jpg

stribet jakke.jpg

Og der er flere endnu……………..dog vil jeg tilføje, at deres præsentation af deres sokker ikke ligefrem får en til at ville strikke dem. De reklamerer da nærmest med, at de sidder af h…..til.

 

 

Normalt er jeg ikke til strikkede kjoler, men denne her i Safran er altså lidt sød. Man kunne jo strikke en rød julemodel (har liiiige tilfældigvis 3 ngl rød liggende, nemlig).

 Safrankjole.jpg

pink og orange.JPGDe to trøjer kunne blive rigtige frække i det her (ja altså – jeg skal "bare lige" have spundet det pink først). Det flerfarvede er spundet af kartebånd fra Wollknoll, og først syntes jeg, det var ualmindelig heftigt i farverne, og jeg kunne ikke rigtigt lide det. Men når nu jeg har gået og luret lidt på det, så er det måske ikke helt så tosset endda – især ikke, hvis nu det viser sig, at "det lille nus" er lige så mørkhåret, som både Katrine og Jakob var som spæde (Katrine er det endnu – Jakob er blevet helt lyshåret).

Men hvis nu man lavede trøjen til venstre i de to farver med pink som bundfarve og det flerfarvede som kontrast……eller den til højre i ensfarvet trøjet og med flerfarvet hætte…..???!! Ja, livet er fuld af store beslutninger, der skal tages………..

Lige nu sidder der et projekt på pindene, jeg ikke kan tale højt om (fødselsdagsgave – man ved jo aldrig, hvem der læser med), og ude i vaskemaskinen ligger der en babytrøje og hygger sig (det er "Bette" – jeg kan jo ikke være bekendt stort set at være den eneste, der ikke har strikket den).

 

0 Responses to Næsten færdig….

 1. Ja, jeg er også faldet for bebse-opskrifterne og jeg er faktisk igang med den tl venstre. Den er nem og den bliver rigtig sød – strikket i Opal lime og petrol.
  Dit garn er bare super skønt *S*
  Kh Jeanette

 2. Helle says:

  Hvor er den bare tuttenutte øøøndig din helt hjemmelavede trøje!! Og nu ved jeg da hvad jeg skal bruge de skønne lilla/pink/rosa fibre til jeg fik af dig i sommerhuset – de skal da sættes sammen med en ensfarvet og så lige lukt igang med dropstrøjen…..skal bare lige spindes først, så Lærke får den nok til hendes 4 års fødselsdag!!?

  Kærligst Helle

 3. anne says:

  Den er da for lækker. Jeg har selv været igang med Drops- baby-trøjer fra den nye omgang af samme, det sværeste er faktisk at vælge, de er alle ret fine.
  Hættebluse i pink med flerfarvet hætte, vil da være rigtig sej, der gav du mig hvis lige en idé:razz:
  Anne

 4. britt says:

  Jammmen det hele er da noget så mums. Den lilla er øøøøøndig og det heftige garn er bare flot! Det bliver uden tvivl virkelig, virkelig godt.
  Kjolen og den stribede trøje har jeg også luret på adskillige gange.
  KH Britt
  …der er voldsomt imponeret over alt det strik i eget garn!

 5. Bettina says:

  Kjolen har jeg også været vild med fra starten, men “heldigvis” har jeg ingen at strikke den til. :smile:
  Hvad med perlemorsknapper i den rigtige nuance i den flotte, pink trøje? Det kunne måske godt passe sammen, der er ofte pink nuancer i perlemorsknapper…

 6. Hanne says:

  åh ja babydrops… HAr selv strikket omtrendt hver eneste model i et aller første hæfte, da mine unger var små. HMm men nu må jeg vente til der kommer 2xbørn, om forhåbetnlig mange år endnu.. eller ha lidt på lager…. Det er fristende at surfe rundt på blogs… Se nu bare dit lilla vidunder.
  kh hanne s

 7. Linda says:

  Hvor blev den fin, og jeg kan heller ikke lige se den med træknapper. Glæder mig til at se dit valg! Hvor er det bare nogle frække farver du har gang i, de klæder helt sikkert jeres mørke farver!
  kh Linda

 8. Lise says:

  Woaaav hvor er den “hjemmelavede” trøje blevet sød. Og så glæder jeg mig til at se din Bette. Også jeg er faldet for flere af Drops babymodeller, havde faktisk også tænkt mig at strikke den babydims til venstre.:lol:
  KH Lise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.