Nej, hvor det glæder mig, jeg ikke er den eneste, der har et anstrengt forhold til strygning……;o)

alpacasjal ublokket.JPGDet grønne sjal i BCs babyalpaca er færdigt. Der gik omkring 110 g af de 200 på conen til det, men hold op hvor var jeg ved at få kolde fødder, da jeg først havde fået det af pindene. Det virkede småt, ufikst og lignede mest af alt en gulvklud……Det tog en evighed at strikke kanten. Ikke at den er svær at strikke, men der er bare omkring 900 m på pinden (jeg opgav faktisk at tælle færdig). Derefter skulle maskerne hækles af med luftmaskebuer imellem – det tog altså også noget tid.

alpacasjal blokket2.JPGHeldigvis gjorde blokningen underværker – sjalet er stadig ikke et af de helt store, men det er absolut brugbart. Tilbage står nu bare at aflevere det i morgen, og så må vi håbe, at modtageren er tilfreds (det er strikket på bestilling).

 

Ellers var min bolero stort set færdig…..ja, VAR….kanten blev slet, slet ikke god, og nu er jeg ved at lave den om for 4. gang – det er lige det her med mig udstyret med en hæklenål. Nu kommer den til at se ud, som den nu ser ud – jeg gider bare ikke mere. Garnet (Limone) fortjener al ros – det er dejligt at strikke af, og det holder fint trods utallige optrævlinger…..!!

Jeg går meget og overvejer min deltagelse i Webstrikkernes festival. Jeg vil enormt gerne af sted, men det ender med at blive en temmelig dyr omgang i forhold til, hvad jeg havde regnet med. Nu må jeg jo have eneværelse, når jeg skal have et spædbarn med (der er vel grænser for, hvad man kan byde andre), og med barn, barnevogn og ekstra oppakning i bilen, bliver det vist også så som så med eventuel samkørsel og deling af benzin- og broudgifter. Men som sagt – der overvejes stadig……Ellers kommer der jo også en festival næste år.

babytroejer.JPGEn tur i gemmerne frembragte disse babytrøjer. Den hvide er en model, jeg selv har opfundet og er (vistnok) strikket i noget Spaghetti flamé. Den lysegule…….ja, jeg har strikket den, men så rækker erindringen heller ikke til mere. Den stribede fik vi forærende til Jakob, men han fik ikke brugt den så meget. Den er sød men meget blank (læs: jeg synes, den indeholder for meget acryl), men nu er den da fundet frem. Vi skal have alle kasserne frem, for mon ikke der også befinder sig noget pigestrik et eller andet sted?? Så må vi jo se, hvilket noget af det, der skal i brug.

 

11 Responses to Ny gulvklud….??

 1. Mette says:

  Jamen, babyalpaca, er det ikke til børn…?! De bruger jo ikke sjaler…! Det er rasende flot, om jeg begriber, at du har overskud til sådan et stort bestillingsarbejde…… Lad os leje et sommerhus en weekend og lave vores egen lille strikkefestival! Jeg kan godt tåle barnegråd, bare du tager dig af barnet…. k.h. Mette

 2. Lise says:

  Hej Tina
  Jamen er det næsten ikke synd for boleroen. Send den til mig. så skal jeg hækle kanten for dig.
  Rigtig flot sjal. :razz:
  Knus Lise

 3. britt says:

  Sjalet er blevet rigtigt flot – men om jeg fatter at du orker og så NI HUNDREDE masker- I guuuuuder!! Imponerende.
  Enig med Mette angående sommerhuset!
  Og er det ikke bare herligt at grave de gode gamle ting frem igen – så kan det da blive slidt bare en lille smule mere….
  KH Britt

 4. Sanne B. says:

  Øv altså, ingen Chance-strikker på festivalen? Kan nu godt forstå dig.
  Er med på et sommerhus, og barnegråd har endnu ikke bragt mig fra koncepterne (så længe moren er i nærheden).
  Gæt hvad jeg strikker nu??? Påfugl i Chancestrikker-garn – lææææææækkert.
  knus
  Sanne B.

 5. Linda says:

  Den bolerokant er jeg heller ikke så glad for. Har bestemt mig for at se på det en anden dag i dagslys ;o) Jeg tror slet ikke at jeg kan overskue både barn, garn og en masse snak, så jeg melder mig ikke til strikkefestival i år. Der kommer vel flere….Den hvide børnebluse ser dejlig ud. Mja, det er lidt snyd sådan at vide på forhånd hvad der kommer ud ;o)
  kh Linda

 6. Helle says:

  Altså hvis man må invitere sig selv, så er jeg også med på en barnegråds-strikkefestival! Mit barn har fx. været vågen 4 timer i nat og jeg har fået strikket imens…det’ da strikkefestivals-agtigt!!

  Sjalet er hundesmukt…respekt, det lugter langt væk af et kæmpemæssigt arbejde!

  Kh Helle

 7. Marie-Louise says:

  Hvor er det bare utrolig smukt det sjal…bliver det ikke svært at give fra sig? Jeg er ligesom de øvrige imponeret over at du har mod på sådan et bestillingsarbejde. Virkelig flot:-) Jeg kan nu godt forstå at du ikke har helt mod på en strikkefestival med et spædbarn, det ville jeg heller ikke have. God ide med sommerhusfestivallen:-)
  Kh.
  Marie-Louise:grin:

 8. Jeg er også med på et sommerhus – med småfolk og deres mødre og en masse garntanter :o) Selvfølgelig bliver modtageren af sjalet glad og tilfreds – det er jo smukt !! Kh Susanne

 9. Arbilky says:

  buy priligy without a script Many doctors also maintain contact with patients through online messages during the treatment

 10. plappipse says:

  Athens Area Homeschoolers Contact Georgette Bruce 789-2159 mamabruce yahoo cialis generic tadalafil 420 if you go to the chain stores

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.