Håber I alle sammen har haft en god påske. Vi har fået ordnet lidt have med mere, og vi har været til de obligatoriske påskefrokoster. Vi har ikke været så meget omkring, for Hans Jørgen blev opereret i sit knæ torsdag i ugen op til påskeugen, så han har ikke været så mobil.

Jeg ville køre en tur med ungerne i skoven en af dagene (medbringende juice og chokoladekiks), men så ville de hellere på kirkegården og gå en tur. Sådan er det en gang imellem, hvor livets store spørgsmål trænger sig på, og så må man jo tage den derfra og håbe, man ikke kommer til kort alt for mange gange.

Faar.JPGLige overfor kirken går der får ude hele året, så vi måtte naturligvis lige hen og kigge på lammene – der selvfølgelig havde bestemt sig for, at de skulle gå så langt væk som muligt lige den dag. På vej hjem så vi 5 hjorte, der gik nok så fredeligt og græssede, så vi fik rigtigt oplevet noget….

 

BC1.JPGSå er jeg kommet til at handle lidt hos BC-garn – det er alt sammen til bestillings- eller gavesjaler, så er det ok at købe nyt, ikke? De to cones til venstre er alpaca, og den til højre er kidmohair. Bestilt mandag og leveret onsdag…..så kan man vist ikke forlange meget mere.

Ellers har jeg ladet mig inspirere af Mette og hæklet to huer til pigerne af rester fra lageret. De er begge i Joker fra Visnek (100 % merc. bomuld), og der er gået knapt 1 nøgle til hver. Jeg er ikke den store hækleørn, men jeg har besluttet mig for, at jeg altså VIL lære det, så jeg klør på og håber det bedste. Jeg tror ikke, starten/slutningen på omgangene er helt efter bogen, men hvad f…… – det ligner da huer (og pigerne er glade – det er jo hovedsagen). Louises er lyslilla, selvom det ikke fremgår særlig tydeligt på billede.haeklede huer.JPG

Nå jo, så er der de obligatoriske sokker – strikket i Opal Party, og de er i hvert fald stribede ;o))

I går følte jeg mig gammel……………rigtig gammel. Hans Jørgen og jeg sad og talte med Rasmus (10 år) om, hvilke pengesedler vi kunne huske. Jeg har en barndomserindring om mine fødselsdage, hvor jeg fik en 100-kroneseddel af min farmor og farfar til min fødselsdag, og at det var mange penge. Den tygger skarnsknægten så lidt på, hvorefter han siger "Nå, det var også den gang, bilen blev opfundet, ikke?". Jeg burde vel bare være glad for, han ikke gik længere tilbage i tiden. Han har en gang, da hans far fortalte om en hændelse fra sin barndom, spurgt, om det var den gang, der var dinosauere……så er bilen jo egentlig ikke så slem, når det kommer til stykket.

Og så tilbage til overskriften…..det sidste indlæg var jo "En 4′er", så selvfølgelig må det her indlæg være "En 5′er", ikke? Joh…..men denne her 5′er dækker over barn nummer 5, som er på vej her i huset med forventet ankomst i slutningen af august. Det er absolut uplanlagt og utjekket, men nu tager vi det som en oplevelse. Hvad er det, Tom Hanks siger i "Forrest Gump"? "Life is like a box of chocolates – you never know what you’re gonna get"…..Og det har han da egentlig ret i – livet er fuld af overraskelser.

 

0 Responses to En 5′er….

 1. Stort tillykke herfra med 5′eren.
  Mon så ikke der bliver lidt babytøj at spore i bloggen frem til august :?:

  Kram
  nettie

 2. Fríða says:

  hej, hej,
  til lykke! til lykke! ja jeg har altså været gravid 6 gange, og jeg har aldrig bestemt mig for at nu skulle jeg få et barn, de har altså bare kommet når det har behaget dem selv! og sådan synes jeg da også det er bare hyggeligt!
  hilsen fra Island
  Frida

 3. Helle says:

  I får det lækreste stykke fyldte chokolade – som den uventede bonus sådan noget kan være!!

  Igen – en million gange tillykke til jer alle:-))

  Stort knus
  Helle

 4. Bettina says:

  Aaaaaaaajj, tillykke, tillykke!!! Sikke en dejlig nyhed – og så lige at være højgravid på den vaaaaarme årstid, *tsk tsk tsk* :wink: …men resultatet bliver en lækker fødselsdagsdato! :grin:

 5. Vivian says:

  Hvor er det bare skønt at i helt egenhændigt forsøger at populere jordkloden, hi hi !
  Endnu et stort tillykke hérfra – det bliver vist en varm sommer uanset det danske vejr !
  Herligt !

  Knus fra Vivian

 6. Mette says:

  Lov mig at du ikke giver efter for farveønsket på en ny hæklet hue! Når man ikke er en hækle-haj, så gør vi det bedste, vi kan. Så mon ikke vores “omgange” ligner hinanden lidt….. Det er jo heldigvis i nakken, så det lægger vi ikke mærke til… Lækkert garn fra BC Garn! Du er så flittig. Er der snart babytøj på pindene…..?!

 7. Sanne B. says:

  Så slap den ud hva’? Så behøver jeg ikke være så nervøs for at tale over mig mere – hæhæ.
  Glæder mig afsindigt til vi ses igen så jeg kan blive opdateret på baby’s tilstand og størrelse.
  Hvad sagde resten af flokken til nyheden?
  Håber HJ’s knæ er i bedring.
  knus
  Sanne B.

 8. Britt says:

  Kære Tina,
  Det citat er et af mine absolutte yndlingscitater – jeg bliver dælme helt sentimental her på en almindelig onsdag formiddag. Stort tillykke igen, kære Tina – det er altså fantastisk.
  Glæder mig meget til forhåbenligt snart at se dig igen.
  KH,
  Britt

 9. Randi says:

  Kære Tina,

  TILLYKKE!!!!! Det kan godt være, det måske ikke er fedt at være højgravid igennem en varm sommer…men som august barn kan jeg jo kun sige, at resultatet er det værd *lol* Og hvem sagde løver var egocentrerede? hehe

  Det ser ud som om foråret endelig snart er på vej, så måske vi snart kan prøve at farve sammen…det ville simpelthen bare være for super hyggeligt :grin: Og glæder mig til at se yndigt baby strik på bloggen som månederne går :wink:

  Knus fra Randi i Vanløse

 10. Jeanette says:

  Kære Tina,

 11. Jeanette says:

  øhh, hej igen: fik vist lige ramt Enter lidt hurtigt :-)

  meningen var at jeg ville gratulere.

  Først selvfølgeligt med den kommende familieforøgelse :-)

  - men sandeligt også med de hæklede huer. Er også selv lidt tøvende udi håndgerningen, så har stor respekt for alle færdige produkter, og synes da de ser ret professionelle ud de to der.

  KH Jeanette

 12. Ulla says:

  TILLYKKE, Forrest Gump har så sandelig ret :-)
  Tjekkede huer iøvrigt.
  KH Ulla

 13. PiaT says:

  Kære Tina,
  Nå, så blev det officielt… jeg turde jo næsten ikke sige noget til dig hos Lise af frygt for at få afsløret det… men endnu engang tillykke med 5′eren – selvom jeg stadig synes det er unfair, at du nu får flere børn end mig :wink:

  Glæder mig til at høre mere om størrelse, køn osv. og se babytøj :lol:

  KH
  PiaT-Køge

 14. Jeg brøler sammen med de andre :o) Et stort tillykke med 5′eren ! Det er jo de færreste børn der er planlagt. Kærlig hilsen Susanne

 15. Hanne says:

  planlagte børn?? næhh det er de heller ikke hos mig!! Tillykke med “chokoladen” !!! Og indkøb er ok, når det er til gaver *lol*

  kh hanne

 16. dorte says:

  Hjertelig tillykke – er det ikke herligt med udsigt til små overkommelige baby-strikke-projekter ??
  Kh Dorte

 17. Linda says:

  Jamen tillykke!!! Jeg fangede en kommentar på en anden blog og tænkte, hvad?! Hvor har det stået?? Og så læste jeg lige det sidste indlæg en gang til….. Wauw!! Uplanlagte børn ER og bliver de bedste :o)
  Jeg tør slet ikke tænke på hvor træt og udkørt du må være, med huset dobbelt så fuldt som her.
  Stort knus
  Linda

 18. Nanna says:

  Tilykke med det ;-)

  Kh Nanna

 19. Helle Holst says:

  Kæreste Tina
  Jeg mente nok at garnet kom fra dig, men jeg var ikke helt sikker. Thanks a million, du har reddet mig et kram fra min datter. Det sender jeg hermed videre til dig sammen med et stort tillykke med kommende arving.
  Kh. Helle

 20. [...] vågen hele natten til d. 28. oktober, for der kom Katrine til verden, og Forrest Gumps ord kørte (endnu en gang - nederst) i hovedet på mig “”Life is like a box of chocolates – you never know [...]

 21. anni says:

  ved du hvor je kan kobe visnek garn hen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.