Fiesta.JPG……til en bil, der bare venter på at blive luftet, skulle man have hver dag….

Den er desværre kun et plejebarn – den skal være her en uges tid, mens dens mor er på ferie, men nej hvor jeg nyder at have den. Jeg har bl.a. været hos frisøren, og eftermiddagen er tilbragt på McDonalds med alle fire unger (OG strikketøj). Der var nogen (ca. 4), der morede sig bedre end andre……

Jeg er ikke så flink til at få opdateret bloggen, som jeg måske burde være. Der har været så meget på det sidste, og energien er ikke helt i top. Heldigvis har tiden ikke kun været udfyldt med pligter – der har også været indtil flere strikkerelaterede sammenkomster på programmet, og jeg har bare HYGGET mig og suget til mig af ny inspiration. Og så har jeg faktisk også fået strikket lidt….

Pigernes mohairbluser er blevet færdige, og de er bare SÅ glade for dem - og så er moderen jo glad……Garnet er fra Amager Strik, og der er kun gået 3 nøgler pr. bluse + lidt perler fra gemmerne til blomsterne. Så kan det vist ikke gøres meget billigere. Garnet er utrolig blødt og lækkert.

play it2.JPG

Lollipop R+J.JPGNu må man jo ikke gøre forskel på sine børn, så drengene har fået et par storebror/lillebror-sokker i Opal Lollipop (tror jeg i hvert fald, det er). Det lød meget godt det der med ikke at gøre forskel, ikke? Men det er nu ikke altid, alle får, og sådan er det bare. Sådan er livet…..

 

Jeg er gået i gang med at spinde garn til "Latifa" - tanken er, at det skal være ensfarvet og så med flæser af Opal Habbengut. Jeg var kommet godt i gang og havde spundet 2 spoler (det er stort, når man er mig !!) af noget mørk turkis/petrol merino, men nu melder tvivlen sig, om det i virkeligheden ville være flottere med en brændt orange som bundfarve…..Så nu er jeg gået i stå med spinderiet.habbengut + fibre.JPGhabbengut + fibre2.JPG

 

 

 

 

 

Det er skam en stor beslutning at skulle tage…..

På pindene lige nu sidder et bestillingssjal i eVilla uldgarn i denne farve, og så sidder der – naturligvis ;o) – de obligatoriske sokker….

Og jow forresten – jeg har da for en gangs skyld fået lavet noget til mig selv færdigt. Et sjal i kidmohair, som har siddet på pindene i 100 år (cirka….). Jeg gik i gang med det for snart temmelig længe siden, men så skulle jeg "lige" strikke et til min mor i gammelrosa. Så syntes jeg pludselig, at det lyse rosa var lidt fimset i det…..og så strandede det. Det burde egentlig ikke være så svært at få det strikket – det er det 4. af slagsen, jeg har lavet nu, så jeg burde jo ligesom vide, hvad det går ud på…kanten er lynhurtig er memorere, og så går det bare der udaf.rosa kid.JPG

Jeg er blevet 4′er-memet et par steder fra, men det får lige vente, til lidt af overskuddet (forhåbentlig snart) indfinder sig igen….

 

0 Responses to Så’en en udsigt……

 1. Helle says:

  Sagen er ganske enkel…du er nødt til at lave 2 stk. Latifa!!…flotte farver!!

  Flot og yderst feminint sjal og lækre tøse-bluser…desværre får jeg aldrig Laura i sådan en…den har jo lange ærmer!!

  Kh Helle

 2. britt says:

  Jeg synes nu en Latfia med begge farver (petrol og orange) vil være flot til habbengut’en – så spind du bare videre…..
  Og skønne sager du får lavet – jeg er ret imponeret: 4 af det samme sjal!! Jeg ville dø af kedsomhed undervejs…..
  I øvrigt: retfærdighed mht produceret strik gælder absolut ikke med 4 børn! Den eneste retfærdighed, der tæller er at DU også får noget ind imellem!
  KH Britt

 3. Sanne B. says:

  Nååå der var du :-)
  Jeg siger som Helle, du må lave 2 Latifa’er, det er umuligt at vælge. Du kan ellers tro dit turkis/petrol garn spøger gevaldigt hér. Hold fast for en flot farve.
  Tøsebluserne er bare blevet fine, godt de kan li’ dem.
  At du har manglet overskud ses altså ikke i produktionen, skal love for at du har fået noget fra hånden.
  Glæder mig til vi ses igen.
  knus
  Sanne B.

 4. Mette says:

  Jamen, når du blogger, så gør du det altså med manér! Færdige projekter – fint sjal – hjemmespundet garn og hvad ved jeg. Hvis jeg vinder en formue på mit ugentlige skrabelod, så køber jeg dig en bil! Godt nok bliver det så en lille brugt én…. k.h. Mette

 5. Tina Ruus says:

  Mette – en lille brugt bil er alt rigeligt til mig ;o)) KH Tina

 6. linda says:

  Fiiine bluser til pigerne, hvor ser de søde ud! Sød ide med storebror lillebror sokker, den vil falde i rigtig god jord herhjemme (når han engang kommer ud). Det er et rigtigt sødt og feminint sjal, men jeg kan godt følge dig i det med den rosa. Jeg elsker visse nuancer, men andre er altså kvalme (især den piggy-lyserøde som H&M tit laver hele kollektioner i)

  Strikning må høre ind under alternativ energikilde :o)

  glæder mig til din 4-meme
  kh Linda

 7. dorte says:

  Jeg synes petrol-farven passer flottest til habbengut-garnet ….
  Og så synes jeg i øvrigt du er en helt, med alt det du får fra hånden med 4 børn i huset – du fortjener bestemt at lave noget for dig selv og til dig selv ind i mellem !!

  kh Dorte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.