- ham "Postmand Per". Indgangen er ryddet for sne, og postkassen er tømt for reklamer – der er INGEN undskyldning for, han ikke kan "slippe af" med eventueller fødselsdagspakker til fru Ruus i morgen. Her i huset kan man ikke bare lade (endnu) en fødselsdag gå upåagtet hen. Med børn i huset skal man nok blive mindet om, at nu er der så og så mange dage til.

Haven viser også tegn på, det er ved at være de tider. Et af mine barnsdomsminder er et lille æggebæger på morgenbordet med årets første vintergækker i, som min far havde hentet ind fra haven på min fødselsdag.

dannebrog.jpg

Vi holder bare dagen for os selv, og så må et evt. større opbud af gæster vente til en anden god gang. Dog har jeg hørt rygter om, jeg måske får et lille eftermiddagsbesøg - og det glæder jeg mig til.

Begrebet "fødselsdag" ændrede helt mening for mig, da jeg fik børn. Før var det bare et eller andet med at være blevet et år ældre og gæster og gaver. Men når man tænker over fødsels-dag, så får begrebet pludselig en anden dimension. Jeg er temmelig sikker på, min mor godt kan huske, hvad hun lavede d. 20. februar for efterhånden en del år siden.

Når vores børn har fødselsdag, tænker jeg altid tilbage på deres fødsel og på, "at klokken det og det gik vandet", eller hvad det nu er. Og så undrer jeg mig over, hvor pokker tiden dog er blevet af……

Og tænk, jeg har sørme fået strikket lidt (andet end strømper). I går aftes fandt jeg  noget Play it mohair frem, som jeg har købt i Amager Strik for vist nok temmelig længe siden. Lad os sige det sådan – jeg fik det overbragt via Sanne, og jeg kan huske, vi sad udendørs, da udvekslingen skete…..Men i går skulle det altså være, og det er bare lyn-strik. Jeg fik strikket ryggen på en bluse til Katrine, inden det blev sengetid, så der er bare ingen undskyldning for, det har ligget så længe…..Play it.jpg

Katrine skal have en i mintgrøn, og Louises skal være lyserød, så det er bare om at klø på.

 

0 Responses to Han kan bare komme an

 1. Linda says:

  :razz: Hurra og tillykke med fødselsdagen (imorgen)!
  knus Linda

 2. britt says:

  Hip hip hurrra – stor tillykke, kære Tina (og hils hende der kommer i morgen eftermiddag!). Håber postmand Per har gode sager med til dig!
  Ja, der er en hel del man forstår bedre/på en anden måde efter børnene er ankommet. Og fødselsdagen SKAL da fejres uanset hvor klog man er blevet (jeg holder på at man ikke bliver ældre med årene, men klogere).
  Knus, Britt

 3. Hej Søøøde .

  Et stort og hjerteligt tillykke med dagen skal lyde herfra og en lille sang ska’ du da også ha’ .Den kommer her …..FOR HUN ER SÅÅÅE UNG OG SÅÅE ØNDIG SER HUN UD,….FOR HUN ER SÅÅÅE UNG OG SÅÅE ØNDIG SER HUN UUUUD, tra daae ! :razz:
  Håber du får en dejlig dag og at du bliver “begavet” ud over alle grænser,og serviceret enmasse af alle i huset .
  Kærlig hilsen
  Annette

 4. Helle says:

  Stort tillykke med dagen…Jeg håber jeg personligt har sørget for at Postmand Per kommer ind forbi!!

  Kæmpe knus
  Helle

 5. Helle Holst says:

  Kære Tina
  Stort tillykke med fødselsdagen !! Hvis ellers ham i den røde jakke leverer “post til tiden” så burde din postkasse blive fyldt op i løbet af dagen :o)
  Kh. Helle

 6. TILLYKKE ! Må din dag blive hyggelig og sjov, med masser af gode gaver :o) Kærlige tanker fra Susanne, som kan lejes !

 7. Sanne B. says:

  Du får lige et tillykke hér også. TILLYKKE !!!!!!!!
  Er sikker på at dig og Mette får en dejlig eftermiddag.
  Hvor er det ærgeligt at man skal spilde sin gode tid med arbejde, ellers var jeg også dukket op.
  knus
  Sanne B.

 8. Pia says:

  Hej Tina,
  Et stoooooooort tillykke skal du også have herfra. Jeg håber, at postmand Per ER nået frem (hvis han altså kunne slæbe alle pakkerne), så dit bord er overfyldt på nuværende tidspunkt.
  …og så kommer her et cyber-kram fra mig,
  PiaT-Køge :lol:

 9. Mette says:

  Vi vil se gaver, vi vil se gaver!! Forhåbentlig har postmanden haft travlt med at aflevere gaver til dig!! kærlig hilsen Mette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.