Jeg får ikke blogget…..jeg får heller ikke rigtigt strikket. Jo, det vil sige – jeg starter på en masse småprojekter, som jeg så lægger fra mig, når jeg har strikket ganske få pinde/omgange. Hvorfor ved jeg ikke lige ? Måske er det fordi, jeg "lige" mangler det helt rigtige projekt. Og dog – jeg har masser liggende, jeg godt kunne tænke mig at komme i krig med, jeg skal snart besøge Vivian, og Susanne lokker med sine flotte semi-klassiske Latifa’er, så det er ikke inspiration/idéer, der mangler. Prøv selv at se, hvad jeg mener med de mange småprojekter:

formangeprojekter.JPG

Her er et strandet Kauni-projekt, et par strømper i blåt multifarvet (bestillingsarbejde – og kun par nummer 1 af 3 for at det ikke skal være løgn; jeg gider dem ikke), Crusoe-sokker i lilla Opal Lollipop, sokker i lilla Opal Prisma (kan egentlig ikke lide Prisma-kollektionen), 1 par muslinge-sokker i 6-trådet Opal (har set mig sur på den rødbrune farve, der er i – jeg synes ikke, den passer til de andre), 1 par sokker i strømpegarn købt i Silkeborg (er så mørke, jeg har svært ved at se at strikke på dem, når der ikke er dagslys), og endelig er der det blåmelerede i toppen af billedet, som er en sommerbluse til Jakob i noget rigtigt lækkert bomuld købt af Lisette i Silkeborg – dén er der ikke noget galt med……..den er bare strandet.

brun blue face.JPG

Det bliver heller ikke til så meget ved rokken – en lille spole af det brune blue face leicester, jeg købte i Remisen inden jul. Det er ikke det letteste fiber at arbejde med (der blev "vist" også sagt, det ikke var et nybegynderfiber, da jeg købte det…..hmmm), og det er utrolig let og luftigt i det, så det virker som om, jeg spinder og spinder, og alligevel er der nærmest kilometervis af kartebånd tilbage. Jeg købte trods alt kun 300 g.

kurv og merino.JPG

Ellers har jeg fået en spindekurv forærende af en kær veninde – det er godt nok nogle uger siden, men jeg har ikke lige fået fotograferet den før. I forgrunden ligger ca. 200 g hjemmespundet merino. Jeg gav det til min søster i julegave, og nu skal hun finde ud af, hvad hun vil have strikket af det.

Det er jo også snart ved at være fastelavnstid, så jeg har indkøbt lidt tekstiler til en fe og en sørøver, og så ligger der stof til en alf, jeg købte sidste år – alt sammen fra Ingelise. Heldigvis falder fastelavn sent i år.

Og til sidst skal I lige have et par eksempler på, hvordan ens logik er forskellig alt efter, om man er barn eller voksen.

 - Louise har fået sin første rokketand og fortæller stolt om den til moster i telefonen. Min søster spørger Louise, hvor tanden sidder? "I munden", svarer Louise…..

 - Og Jakob plager om en makron lige inden spisetid. "Nej", svarer jeg, "vi skal spise lige om lidt". Jakob: "Mig spiser den hurtigt".

Vivian siger, min 6-tråde Opal er en Fortissima – og det har hun da fuldstændig ret i……

 

0 Responses to Jeg er gået helt i stå………

 1. Ulla says:

  Du er ikke den eneste, der sidder mangler motivationen.Mit strikkeri er totalt i stampe. Din BFL ser rigtig dejlig ud, det er også en af dem, jeg skal have afprøvet engang.

  Ulla

 2. Vivian says:

  Det er da Fortissima du strikker 6-trådet i Tina ;-)) Og den er rigtig flot den rødbrune sammen med det blå !!

  FED kurv du har fået !! Dem kan man altid bruge en 6-68 stykker af, ikk’ !

  De unger altså – hvor er de dog nuser :razz:

  KH Vivian (som SLET ikke blogger)

 3. Helle says:

  Kender fornemmelsen…Her står den også på småprojekter – det er ligesom det eneste jeg kan sætte mig op til (og det kniber endda!!)

  Det er pudsigt for den BFL jeg har haft mellem hænderne, har været ufattelig nem at have med at gøre, og jeg har fluks købt mere af det, men det kan jo så være at jeg fortryder!? (specielt da dette er iblandet silke!)

  God fastelavnssyning…laura har fået en “Barbie kjole” i julegave og den vil hun ha’ på, så jeg slipper (og det er jeg faktisk lidt skuffet over…det er den eneste årlige kreation jeg stadig kan sætte mig op til at få lavet!)

  Kh Helle

 4. Kender godt følelesen… Tror egentligt, at jeg trives bedst med 1 projekt ad gangen…. og i denne tid, skal de ikke være kompliceret :o) Og så har jeg lært at trævle op, forære uønsket/fejlkøbt garn væk og så gemme resten godt væk !! Glæder mig til at se fastelavnskreationerne ! God søndag. Kh Susanne

 5. Linda says:

  jeg hopper med på vognen, kan ikke rigtigt få startet noget ordentligt op. Jeg kommer faktisk kun lige til strikkeprøven, så gids jeg ikke mere….jeg tror ikke det har noget med farverne at gøre ;o)
  kh Linda

 6. Mette says:

  Ja, jeg kan kun tilslutte mig Foreningen-af-småprojekter! Det er jo rart at vide, at man ikke er alene om det. Til gengæld er jeg trofast mod det, der sidder på pindene. Jeg slår ikke op til noget nyt, for det er vist kun en stakket frist. Der er så lige en rib, der ligger i dvale og en trøje, der blev transformeret til en vest. Ingen af delene trækker i mig. Så slap du bare af, Tina. Vi holder sammen.

  k.h.
  Mette

 7. britt says:

  Småprojekter er godt at have som afveksling imellem andre ting – med mindre man er i en småprojektstime. Men det aller-allervigtigste er LYSTEN! Tina – skub alle de ulyst-projekter laaaaaaaangt væk – og start noget du har lyst til – måske Latifa?
  Fastelavn – også min årlige store lyst til at kreere den helt unikke, fantastiske dragt til poden. De sidste par år har han dog insisteret på en købt (Turtle og så’n) – men i år vil han være Indianer – så nu har jeg chancen….
  KH Britt

 8. Hanne says:

  du lider da bare af “slå op feber” det går over…. Kunne du stå for den med makronen???

  kh hanne s

 9. Dorte says:

  Jeg bliver fristet til at sige : Lad L….. Ligge og kast dig over noget, du virkelig har lyst til ! Det skulle gerne være sjovt at have en hobby, og de kedelige sokker venter nok til du en dag får overskud til at strikke dem færdigt.
  Kærlig hilsen Dorte

 10. Helle says:

  Nejj hvor jeg bare kender det med at gå i stå, jeg har en flytte kasse( flyttede sidste jl) med strikke projekter, støn. manhler nogen noget garn ag alle slags, jeg er kørt træt i det.. hej:???:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.