Årets nisseproduktion er færdig - eller det vil sige, det troede jeg, den var, men nu er der “lige” dukket et par forespørgsler om. Måske de bliver udsat til efter jul, for pludselig er det jo bare juleaften. Som I kan se af den manglende sne på billedet, har de været færdige et stykke tid.

Nisser

De fleste af nisserne her rejser hjemmefra. Vores fjernsyn er også rejst hjemmefra…..Wii’en med diverse spil har forladt os….ligesom kassen med (indpakkede) julegaver ikke er hos os mere, og der er et par ting mere på mangellisten. Det er altså ikke lige det “fedeste” at blive ringet op på mobilen af et barn med beskeden “Vores fjernsyn er væk, og dørene står åbne”. Vores ubudne gæster har båret det hele ud gennem havedøren – ud på græsarealer, der vender ud til et stisystem, hvor der jævnligt er færdsel, men selvom det er er foregået ved højlys dag, er der tilsyneladende ingen, der har observeret noget som helst.

Det mest mærkelige er næsten, at da jeg gik hjemmefra den morgen, der havde jeg en underlig fornemmelse og lod faktisk lyset brænde over vores spisebord – noget, jeg ellers normalt aldrig gør. Om ikke andet har man da så lært, at det ingen forskel gør, om man har lys tændt eller ej…..

Jeg håber, der er nogen, der er blevet godt skuffede, når de har pakket julegaverne ud og fundet blomstret sengetøj, sengetøj med Kaj & Andrea, børnebøger osv. Alt sammen noget, der vist ikke kan indbringe de helt store vilde beløb på det sorte marked. Tingene havde sikkert været hamrende uinteressante, hvis jeg ikke (for en gangs skyld) havde været i god tid og pakket dem ind.

Det værste er alt det, de ikke bar på, men som de alligevel har taget med: vores integritet, at vores hjem ikke længere er en tryg base, at man ikke kan lade sine børn gå hjem fra skole uden at få grimme oplevelser osv. For ikke mindst at nævne måneders arbejde med et barn, der i forvejen går og er rigtig bange for mange ting (f.eks. 3. verdenskrig), og som har været meget påvirket af en skudepisode i blokken, der ligger i forlængelse af vores -jeps, det er et hyggeligt kvarter, vi bor i. Nu er staklen i den grad “slået hjem” og har det skidt igen pga. sådan et par idioter (det må jeg godt kalde dem, ikke?!).

Det er også tanken om, at fremmede vader rundt i ens hjem, og et er, at de stjæler ens ting – noget andet er, at de behandler ens tilbageværende ting med total mangel på respekt. De har været rundt i hele huset med mudrede sko, de har stået i vores senge med samme sko, og de har trådt på det tøj, de har hevet ud fra skabene og på hynder og puder..

Fodspor

Og (næsten værst af alt ;o) ) de har f….. også trampet rundt i min strikkekurv, så jeg nu er den “lykkelige” ejer af indtil flere nøgler møgbeskidt garn.

Beskidt garn

Vi er faktisk også blevet en reservenøgle fattigere. Den er fjernet fra en skuffe i stuen, men HA ! – vi opdagede det, så låsene ER skiftet, “kære venner” ! 

Nu er div. papirer sendt af sted til politi og forsikringsselskab. Der er godt nok meget, man skal udfylde og mange kvitteringer, der skal findes frem. Med vanligt overblik (host-host) susede jeg ind på biblioteket for at kopiere kvitteringer. Ind i maskinen med papiret, tryk-tryk-tryk og videre til det næste. På et tidspunkt tænkte jeg, jeg hellere lige måtte tjekke, om jeg havde fået vendt det hele rigtigt. Så var det slet ikke oversigten over stjålne Wii-spil, jeg havde kopieret, men der imod min huskeseddel – dén er politiet og forsikringsselskabet nok ret ligeglade med….;o)

PS Jeg har mistet forbindelsen til mit gamle mailprogram og dermed alle mine RSS-feeds, som jeg bruger, når jeg læser blogge – derfor har jeg været lidt fraværende i kommentarfeltet rundt omkring

 

 

 

14 Responses to “En lille nisse rejste…”

 1. Britt says:

  For Helvede da også (pardon my french) – de er da totalt klaphat-jubel-idioter!!
  Hvor er det bare ufedt. En ting er det materielle – det kan skaffes igen – men det andet………ØV!
  Håber der hurtigt falder ro over hytten og ungerne igen.
  Knus,
  Britt
  …..men nisserne er da bare FOR fede!!! Dem gad jeg også godt eje.

 2. Fríða says:

  OMG! hvor skrækkeligt! dog held i uheld at ikke ungerne löb direkte ind i fjæset på dem. og igen, OMG!OMG!OMG!, jeg kan ikke finde på noget fornuftigt at sige, håber bare I kommer nogenlunde over det.
  kh.fra Island
  Frida

 3. Ja, det er svært at finde ord når man hører om sådan noget. Man bliver ked, sur, rasende – sådanne nogle idioter!
  På trods af det hele håber jeg virkelig i får en virkelig god jul.
  Kh Jeanette

 4. Lisbeth says:

  Sikke noget PIS, altså! Det er bare for lavt. Og synd for børnene, som bliver så utrygge. Det må da være muligt at have sine ting i fred uden alarm mm. Så er man også ligesom sendt hjem mht julegaver, irriterende.
  Men nisserne er fine, jeg kunne få lyst til at kaste mig over sådan en produktion på et tidspunkt. :strik6: :strik6:

 5. Marie says:

  :hmm: Ihh hvor kan det gøre mig gal at høre sådan en historie! Hvor er det dog synd for jer allesammen – håber at I alle hurtigt glemmer det og får en god jul alligevel. I Snekkersten har der også været mange indbrud på det sidste og det eneste opløftende er at politiet fandt og fangede et par stykker på fersk gerning i fredags – de gemte sig i en have. Ha!

 6. Ulla says:

  AAAAGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH kender desværre fornemmelse, her var det så alle mine smykker, der forsvandt. Men politiet har da kunne få nogle ordentlig fodaftryk.
  Det er bare så ubehageligt og næsten hver eneste eftermiddag, kigger jeg efter spor af ubudne gæster.

  p.s. Skønne nisser

 7. Helle Holst says:

  Kære Tina.

  Du må gerne kalde dem idioter – for det er jo det de er JUBEL-IDIOTER!!!
  Det er i den grad væmmeligt når ens base invaderes. Jeg håber af hele mit hjerte, at det lykkes for jer, at genetablere en følelse af tryghed.

  Knus Helle

 8. Christine says:

  Øv. Det er godt nok noget møg.
  Du har iøvrigt ret – én ting er at stjæle ting, noget andet er at trampe rundt med beskidte sko i det hele og gøre børn fuldstændig bange og utrygge.
  Ih – de skulle rulles i tjære og dyppes i fjer! Idioter.
  (Eller de skulle lukkes inde i det dér skorpion- og edderkoppebur fra “Fangerne på Fortet”)
  Hvad tænker de mon på?

 9. Kate says:

  Uf det er lige til at blive så vred over. Håber at I snart må få ro i sindet igen

 10. lin says:

  Jamen jamen jamen, det er bare saadan noget der kan bringe mit p.. i kog. Og saa er det ikke bare alt det materielle + all den hulens balade med at finde kvitteringer ( og det er jo ikke altid noget man saadan lige gemmer)+ alt det skriveri til baade forsikringsselskaber mm. Nej det er ogsaa den pokkers foelelse af usikkerhed og foelelsen af en slags “voldtaegt” af ens intimitet. Foej :mad: Kan godt forstaa hvis du koerer igennem hele den negative side af foelelsesregisteret. Krydser fingre for at alt kommer til at gaa “fint” (trods omstaendighederne), at forsikringsselskabet leger julemand og at julen trods alt banker paa hos jer. Krammi og good luck.

 11. Rosanna says:

  Bræk!!!! Dét er bare så synd for jer, :cry: :cry:

  Heldigvis var de møg-tyve væk, da børnene kom hjem, pyyh!
  Jeg håber virkeligt for jer, at jeres sag ryger lige igennem how forsikringen, så I snart kan få wii, tv og de andre ting, som I hár mistet, erstattet med nyt!

 12. Louise Kvist says:

  Ej Tina – noget lort! Hold kæft hvor er det træls for jer!
  Det er jeg godt nok ked af at høre! Det er sku da godt at du har kvitteringer – det tror jeg ikke jeg har!

  Og ja jeg elsker, som alle de andre, dine nisser :-)

 13. Dorthe says:

  Øv, øv, øv! Virkelig ubehageligt! Et er de mistede ting, men især følelsen af, at fremmede bogstaveligt tramper lige ind i ens tryghedsbase – dødubehagelig. Vores yngste kan stadig få lidt panikstemning, hvis noget er anderledes, når vi kommer hjem – og nu er det 1½ år siden. Vi har fået alarm – om ikke andet så for fornemmelsen af, at vi gør noget. Håber I får et overblik over det mistede og at forsikring er til at tale med.
  Nisserne er skønne – jeg er også lige blevet færdig med en produktion.

 14. breraro says:

  Some of these medications are designed for daily use to improve your erectile function over the long term, while others can be used as-needed dapoxetine priligy Following at least 14 consecutive daily doses of doxazosin, VIAGRA 100 mg or matching placebo was administered simultaneously with doxazosin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.