….når man bliver mødt af det her syn af en madpakke i køkkenet

madpakke

og det her syn i entréen…vel at mærke EFTER ejermanden er gået i skole (spørg mig ikke, hvor resten af gymnastiktøjet er blevet af). Ak ja..

gymnastiktøj

Ellers synes jeg lidt, min strikke-”mojo” har forladt mig. Jeg nusser lidt hist og lidt pist, uden jeg rigtig får gjort noget ved det for alvor. Det bliver til småting som f.eks. de her nisser, som lige skal se en nål, og så skal der skæg på, inden de skal filtes. De er er strikket (primært) i Supersoft fra Holst garn, og der er gået sport i at lave alle huerne i forskellige farver. Den koboltblå nisse er familiens sorte får, der ikke kan holde sig fra flasken, så han har fået en rødlilla tud ;o)

nisser

Jeg strikkede en hel af dem allerede sidste jul, men de nåede aldrig til bloggen. Den originale opskrift (kit) er fra Kastaniestrik, og garnet, der følger med i kittet, er Jamieson’s Spindrift, som giver lidt større nisser end Supersoften. 

nissemosaik.jpg

Og når nu vi er ved julerierne, så må jeg lige pudse glorien; niecens pakkekalender er fiks og færdig. Der var mange små hænder, der gerne ville hjælpe med indpakningen, så undervejs er det lykkedes os at trylle 24 pakker om til 26….

Nå – jeg vil lede lidt efter min strikke-mojo….ellers kan jeg vel altid strikke et skelet… Jeg kunne jo også bare gå i gang med en blå Rasmilla Vikingetrøje (julegave til Jakob) eller en god, varm vintertrøje til mig selv (brun). Garnet er noget tyndt uld, jeg har byttet mig til for et stykke tid siden.

blåt og brunt uld

Vikingetrøje…..det minder mig om, jeg faktisk allerede har strikket Vikingetrøjen til Jakob, men den er (heller) aldrig nået til bloggen. Nu er han vokset fra den, så en ny må til. Hvis du klikkede på Rasmilla-linket fra før, så har du allerede set den. Jeg har nemlig leveret både barn og trøje, der er på opskriftens forside. Garn? Jah….Supersoft, farven hedder Surf, fra Holst Garn.

 

 

8 Responses to Man ved, det er mandag efter en ferie….

 1. Ann says:

  Jeg kan simpelthen ikke se, hvad der er på det første foto fra køkkenet…..?
  Rigtig søde nisser og det er sjovt at se trinene i processen.
  Jeg kender godt det med at miste strikkemotivationen, men den kommer jo igen af sig selv, og gør den ikke det, skal det vel være sådan.

 2. Tina Ruus says:

  Hej Ann. Jeg sidder lige her med min Louise, der også siger, hun ikke kan se, hvad billedet forestiller – det er Jakobs madpakke, der nok så fint er efterladt :whistle:

 3. Louise Kvist says:

  Hej Tina

  Hvor elsker jeg bare dine nisser – de er da helt vildt skønne!
  Og omg – det skelet – det er dælme flot gjort!

 4. lise says:

  Hvor er de søde de nisser. Dem må jeg se om jeg kan lure af og kopiere!! :scary:

 5. fru larsen says:

  Dine nisser er super flotte. De er rigtig hyggelige at se på.
  Ak ja, mandag efter en ferie, er bare det værste som findes…..Man skulle altid have fri den første dag efter en ferie:)) :bravo:

 6. Britt says:

  Feeeeede nisser! Det er da temmeligt fint nusseri du har gang i synes jeg. Selvfølgelig skal du da strikke en viking mere til ham. Jeg skylder også Asger en….
  Tja, mandag efter en ferie har sin helt egen poesi(?).
  knus,
  Britt

 7. Rosanna says:

  :lol: Du har virkeligt mødt mandag-efter-ferie-stemingen,SUK!
  Her ramte den mig allerede søndag, da jeg kvart-i-jeg-burde-ligge-i-min-seng-tid stor og smurte en masse madpakker…. Og skulle ogsã lige have styr på børnehavebarnets skiftetøj til børnehaven og dagplejebarnets skiftetøj og mødt i det hele måtte jeg på jagt efter mine nøgler til arbejde, og og og…..gisp, hvor er der pludseligt rigtigt længe til næste ferie!!!!

 8. lin says:

  Alting har en ende tralalalalala. Min mandag efter ferien kommer rendende paa onsdag, og jeg glaeder mig ikke! Mangler du strikke- energi/lyst???? Dine nisser er da fantastiske, og du strikker ikke kun een, men et helt fodboldhold. (Jeg mangler lige en smiley med tommeltotten opad til “sgi-godt gaaet!”) Kan godt lide at du leverer baade model og unge til Rasmille ( tak for et godt grin), men han maa da have en han kan passe hihi. Strikkelysten kommer snigende igen, det er jeg sikker paa. Knus fra mig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.