….eller noget….her er i hvert fald mange UFO’er rundt omkring, og hvor skulle de ellers komme fra?! (til de af jer, der læser med her, og som ikke er strikkere; i strikkeuniverset er en UFO et “UnFinished Object”).

Jeg er frygtelig slem til at starte nye projekter op. Lin spurgte i en kommentar for et par indlæg siden, om jeg var blevet ramt af “startitis”. Det kan man sådan set godt sige, men det er vist en kronisk tilstand hos mig. Jeg bliver grebet af en idé, en opskrift eller et garn, og så skal det altså bare afprøves – og det kan kun gå for langsomt. Det er så desværre ikke altid lige, at entusiasmen følger med, indtil projektet er færdigt, eller også får jeg bare øje på noget, der er mere spændende. Sådan noget kender I sleeeet ikke til, vel?! ;o) Til gengæld vil jeg sige til mit forsvar, at tingene som regel ender med at blive færdige – det kan bare godt tage lidt tid.

Nu har jeg taget konsekvensen og meldt mig til her hos Eva og hendes “12under12under2011“, og desuden har jeg lovet mig selv, at 2011 skal blive året, hvor jeg får ryddet i bund i strikkekurven (og poserne i rummet under trappen tsk-tsk). Tingene skal strikkes færdige, eller i det mindste skal jeg tage stillling til, hvad projekternes skæbne skal være. Skal de leve, eller skal de dø?! Udover UFO’erne skal udryddes, må målet i 2011 være at nedbringe strømpegarnslageret lidt, så jeg satser på at få strikket halvandet til to kg strømpegarn op i løbet af året (kan jo heldigvis bruges til andet end lige nødvendigvis strømper).

En af de ting, jeg meget længe har haft liggende, er Pisa fra Design-club. Den har været fundet frem i flere omgange for derefter – igen – at leve en hensygende tilværelse i strikkekurven. Hvis jeg skal være helt ærlig, er den ikke helt “ny-færdig”, for den var faktisk med på strikkefestival i Næstved. Jeg har strikket den en gang før, bare ikke til mig selv (kan se, den aldrig er nået til bloggen, og jeg har åbenbart heller ikke noget billede af den), og der strikkede jeg den i ét hug. Jeg aner ikke, hvorfor den har været så sej at komme igennem i denne omgang.

 Pisa

Men nu er den færdig, den er til mig selv, og jeg er – tada – ikke helt tilfreds med den. Når det kommer til stykket, er det jo nok mest indholdet af trøjen, jeg har noget at udsætte på, og det er nok derfor, jeg ikke strikker så meget til mig selv. Der er dog et par helt håndgribelige ting at udsætte på den: den arbejder sig bagover, når man har den på, og jeg synes ikke, kraven sidder pænt. Det er som om, den ikke kan beslutte sig til, om den vil være sjalskrave eller almindelig krave…og derfor er den ingen af delene. Enten skal den have mere krave, eller også skal den have mindre krave. Jeg overvejer også, om jeg skal montere en lynlås.

 

I næste indlæg snupper vi lige julegaveproduktionen…..jeg ved ikke lige, hvor tiden bliver af….. 

 

5 Responses to Invasion fra rummet

 1. Lene Sophie says:

  Kender alt for godt til ufoer, havde før jul 10 som jeg så har fået ryddet op i – 6 blev skrottet, 1 strikket færdig og de sidste 3 skal jeg havde strikket færdige. Det lettede også meget inde i mit hoved at der blev ryddet op i dem…
  Og mht. strømpegarn så ved jeg ikke helt hvorfor mit lager ikke bliver mindre. Jeg bruger af det, men nogle må åbenbart indkøbe nyt :lol:
  Glæder mig til at følge med i din nedbringelse af ufoer.
  Knus Lene Sophie

 2. lin says:

  Jooooo, kender det aaaalt for godt. Mit problem er bare at hvis jeg lader en model ligge for laenge kan jeg ikke huske hvortil jeg jeg er kommet og saa maa det pilles op igen (hrmmmm). Et andet problem er at idéerne kommer hurtigere end fingrene arbejder ( et hrmmm til). Jeg synes din troeje ser hammerlaekker ud, men kan ikke se “problemet” da den ikke er med indhold hihi. Lynlaas ville maaske vaere en god idé.

 3. Britt says:

  Sådan, Tina! så skal der onduleres UFO’er!
  Skøn Pisa – farven ser fantastisk ud…..men du har helt ret i at den har en tendens til at glide bagover :-)
  Knus,
  Britt

 4. PiaT says:

  Velkommen i Klubben, Tina :-)

  Puha, jeg fik også kigget rundt om i hjørnerne og fandt vist ikke mindre end 23 UFO’er af varierende størrelse og sværhedsgrad… for det ikke skal være løgn, så har jeg siden fundet 5-6 mere i skabe og kurve, jeg ikke lige havde tænkt på i første omgang….

  Hmmmmmmm, men nu har jeg så kun startet 6 nye projekter op i år (2011 !!), så der er da håb forude, ikke ????!?!?!?!?!?!?????

  Knus
  Pia :-)

 5. Karina says:

  Du er ikke den eneste der har kurven(e) fyldt med halvfærdige ting og sager – ting man bare ikke lige har fået gjort noget ved, ting man er blevet i tvilv om undervejs og ting man sådan set måske bare har glemt at man er gået igang med :-) For mig er vejen målet i sig selv. Det er dejligt at stå med en færdig trøje eller hvad det nu kan være, men processen er for mig det vigtigste. Jeg ved ikke om det er derfor jeg lider af den der opstarts-igangsætter-trang og bare går igang med noget nyt, selvom der ligger 10 ting allerede, som jeg burde forholde mig til. Men held og lykke med oprydningen. Jeg er i fuld sving, og det er nu en dejlig følelse at se at bjerget svinde ind – om det så bliver færdigt eller pillet op :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.