Jeg er her endnu, selvom det er "long time no see". Men jeg er sur – mest på mig selv og min egen stupiditet….min harddisk på min normale pc er stået af – og rigtige kvinder tager jo ikke back-up, vel??!! Vi går mere op i push-up’s, ikke?? Vi kan overhovedet ikke få kontakt med harddisken, så nu går jeg og surmuler over mistede fotografier (er det værste), mistede strikkeopskrifter, mistet adgang til netbank, ja – mistede……alting. Så hvis I kender et klogt hoved, der er god til at redde harddiske, så råb lige op, ikke?

Nå, men på harddisken ligger også koderne til Chance-strikkeren, så jeg kan ikke up-loade billeder ad normal vej. Nu har jeg fundet ud af at lægge dem i galleriet, for det kan jeg godt få lov til koder eller ej, og så linker jeg der til. Altså ingen billeder direkte i posten, og som visse andre finder jeg det også kedeligt, men jeg håber, I hænger på alligevel, selvom I skal klikke frem og tilbage.

Når jeg ikke har været sur, så har vi fejret fødselsdage. Min mor fyldte 60 d. 27. oktober og holdt fest d. 29. Jeg fik strikket mig en bolero og syet en bluse og en nederdel, jeg kunne have på. Det røde sjal blev blokket og behørigt afleveret som fødselsdagsgave sammen med et rigtigt fotograf-foto af hendes 4 børnebørn. I må altså undskylde det lidt dårlige billede, men det øsede bare ned den dag, jeg ville tage billedet, så jeg hængte sjalet op i trappeopgangen, men så fik jeg problemer med at komme til at stå rigtigt. I kan se mønstret lidt tættere på her. Og Susanne – nu har du set sjalet blokket, så kan du godt hoste op med et billede af din løber……

Og så er hende her fyldt 7 år d. 28. Kig på billedet, og så må I selv regne ud, hvad hun fik i fødselsdagsgave…… ;o) Den er cyklame fortil og creme bagtil, og så er cykelhjelmen selvfølgelig også ny. Hun fik den lørdag, og torsdag kom Rasmus hæsblæsende hjem fra skole, at Katrine gik ovre på skolen og var ked af det, for hendes cykel var blevet stjålet !! Heldigvis bor vi kun få minutter fra skolen, så jeg kastede mig på min egen cykel og kørte over på skolen, og aldrig har jeg set Katrine SÅ ulykkelig. Det viste sig, der var nogle "vittige" sjæle, der havde båret den om på den modsatte side af skolen (syg form for humor – de kan jo se, det er en cykel, der tilhører et lille barn. Hvad tænker folk på…..???).

Men ellers blev Katrine behørigt fejret med gæster OG Barbielagkage. Og når nu vi alligevel var i gang med fødselsdagene, så fejrede vi også lige farmand d. 1. november…….Nu holder vi lige en pause med fødselsdagene, ik’?!

Midt under min mors fødselsdagsfest kommer min tante hen og siger, hun har "noget" til mig ude i bilen. Det viste sig såmænd "bare" at være det her og det her…….nu behøver vi da i hvert fald ikke tælle knapper her i huset mere, hø-hø. Der er masser af gode stofstykker, jeg kan bruge til noget fornuftigt, ikke mindst en hel rulle lyserød flonél med pink blomster og en rulle bæk-og-bølge med lyserøde og blå blomster. Det, jeg ikke kunne finde anvendelse for, har børnehaven modtaget med kyshånd.

Jeg har også fået farvet lidt – her er det strømpegarn, der er på vej i ovnen. Efter tørring og i selskab med 125 g hjemmespundet Corriedale-uld ser det således ud. Det mørke var egentlig tænkt skulle være camouflage-farver til strømper til drengene, men den grønne udartede sig ikke helt til det, jeg havde regnet med, men det går forhåbentlig alligevel.

Slut for nu - jeg håber, jeg snart får mine koder, så der kan komme billeder i indlæggene igen.

 

13 Responses to Jeg er her endnu….

 1. britt says:

  Kære Tina,
  Godt at høre fra dig igen! Jeg kender alt til det med død harddisk – det et bare SÅ surt!!!
  Allerførst: tillykke med datteren – hun ser meget stolt ud over den fine cykel.
  Jeg skal da lige love for at du har fået produceret en hel masse – det røde sjal er simpelthen fantastisk!! Og dine garner….
  Måske du skulle åbne en knappe-butik? Der er dælme mange!
  Kærligst,
  Britt

 2. Susanne i Silkeborg says:

  Hold da **** hvor du kan !! Tillykke med mor, barn og mand. De 2 første har da fået gode gaver ! Jeg skal liige ha’ lavet en “ekstra” blokning på kraven så kommer der foto (rødme rødme). Skal nok skynde mig ;-)
  Kh Susanne

 3. Jane says:

  Død harddisk har jeg også prøvet – det er næsten til at hyle over de mistede billeder. Men rigtige kvinder som går med push-up KAN GODT lære at tage back-up!!! Jeg har i hvert fald lært det.:lol: Tillykke med de mange fødselsdage – her i huset ordner vi også lige alle fødselsdagene på en gang – hårdt mens det står på, men så er der jo så fri for lagkage osv. i næsten et år……

 4. Bettina says:

  Du har min allerstørste sympati ang. harddisken. Jeg gjorde samme stunt for et lille halvt års tid siden og mistede ALLE billeder af familien, herunder en stor del af Emils første leveår. :neutral: Så den harddisk er lagt et godt sted, så vi forhåbentligt kan genoprette den engang – det koster desværre en bondegård. :cry:

 5. Sanne B. says:

  Jeg vil f….. også være 7 år, så jeg kan få en Barbielagkage!
  Tillykke med allesammen.
  Altså når boleroen hænger dér kan man jo ikke se at farven kikser på det ene ærme – er det stadig helt galt, eller kan du lære at leve med det?
  Håber vi snart ses igen.
  knus
  Sanne B.

 6. Ulla says:

  Godt at høre nyt. Tillykke med datteren og de nye lagererhvervelser, det ser spændende ud. Wow er det en masse flotte ting, du har fået fremstillet, jeg er helt misundelig.

  Det er superærgeligt med computeren. Har du en supernørd i bekendtskabskredsen, der kah forbinde den til en anden computer også se om noget af indholdet kan reddes?

  KH
  Ulla, der skal lave back up idag

 7. Dorte says:

  Kære Tina !
  Tak for sidst – det var hyggeligt endnu engang at nyde dit selskab i Butik Strik.
  Sikke dog en masse knapper – nu må du til at lede efter garn, der passer til knapperne …. det plejer ellers at være omvendt.
  Håber din mor blev glad for sjalet – det ser ud som om du har måtte lægge rigtig meget tid og koncentration i det.
  Kh Dorte

 8. Mette says:

  Sjalet er hamrende flot, Tina. Du når altså så meget. k.h. Mette

 9. Linda says:

  Ja, det var da lige til at blive søsyg af al den hoppen frem og tilbage! Tillykke med familien (og de vildt mange knapper!). Den der harddisk – min mand fik sin slettet af firma IT-nørden. 5 års arbejde!!! Den blev sendt til en “sort boks” redning (=$$$$, men ikke vores :o)). Prøv at forestille dig 100 æsker puslespil á 5000 brikker. Lagt i een æske og uden billedhjælp. Det var hvad han fik tilbage: vi fandt det hele, men ved sørme ikke hvad filerne hed. Jubi…….
  Håber jeres problem snart bliver løst.

 10. purchase qoute 21 century in new jersey honda cr v…

  conditioning batter creepers …

 11. Arbilky says:

  President nixon took document claims, cialis kaufen of which statement were likely provinces and seventeen were track deaths priligy dapoxetine amazon

 12. uphobia says:

  doxycycline tetracycline Nocardia organisms are usually resistant to penicillin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.