….eller mobile små hjem? Eller bare et hjem til mobilen…?

Det startede med et kit fra Kastanie Strik, “Mobilehome”, og så gik der lidt sport i det. Hvem har ikke lidt uldrester liggende – Supersoft f.eks. ;o) -, som lige kan bruges. Der er blevet strikket til pigerne, til deres veninder, til mig, til min søsters pakkekalender (men hun er allerede rendt med den ;o) ), til gaveskuffen osv. Og så var der også en lillebror, der syntes, han måtte eje en, men ved blomsterne stod han trods alt af, så han har fået et dødningehoved i stedet.

Mobilehome1

Mobilehome2

Mobilehome3

“Hjemmene” på det øverste billede er strikket i originalgarnet fra Kastanie Strik (Jamieson’s Spindrift) – de øvrige er strikket i div. rester, hvoraf Supersoft udgør langt størsteparten. De bliver en smule mindre end originalerne, men de passer stadig fint til en mobil af den gængse slags. De, der er endt i gaveskuffen, mangler at få sat snor i, men det gør jeg først, når jeg ved, hvem der skal have dem. Så er det lettere at afgøre, om snoren skal være så lang, så tasken kan hænge om halsen, eller om det bare er en “taskesnor”, der skal i.

Har man i øvrigt for meget garn på hjernen, når man får skrevet i børnehavens frugtregnskab, at man har betalt regningen i Supersoft i stedet for i Superbest??

 

 

7 Responses to Små mobile hjem

 1. tanterne says:

  De er blevet rigtig søde dine små ‘mobilehomes’.

  Fik du rettet din ‘taste’fejl i regnskabet? Ellers gad jeg godt vide om nogen overhovedet ser fejlen. For måske læser man også det man forventer der skal stå, ligesom du skrev det der lå lige for for dig.

 2. Ulla says:

  Fiiiine mobilstrømper, kastaniens mønstre er bare så søde. Men drenge er nok mere til dødningehoveder eller biler. Distræt? Næææææh garn er da fiber og hører hjemme i et frugtregnskab :lol:

 3. Lykke says:

  Søde små mobil-tasker. Gad vide om min telefon kunne være i sådan en …
  Jeg ville da også meget hellere handle i Supersoft end i Superbest :wink:

 4. Kate says:

  he he… du har vist garn på hjernen – men det er skøøøn læsning
  Flotte huse… jeg må da osse prøve, at være bygmester til et sådan :cool:

 5. Lene Z. says:

  Du er altså imponerende :bravo:

 6. Rosanna says:

  :lol: Ja, det har man vist…!
  Hvor er det bare nogle skønne mobile hjem, du dér fremstiller. Jeg har set de strikkekits, og tænkt, at de er stang-smarte. Men derfra og så til at komme igang… øøøøhm, der er vist lidt langt. Dog er jeg overbevist om, at mine piger vildt gerne ville have sådan nogle mobil-hjem, så jeg må vist hellere komme i gang. Det er da perfekt projekt til sommerferie-strik, ikke?

 7. LindaT, kastrup says:

  Hej Tina, betalt i supersoft. Er du ved at nedbringe beholdningen, jeg så da ellers lige du strikkede mobilhomes af stumperne. Men som betalingsmiddel gør det sig sikkert fint. Tak for et dejligt grin.
  Knus Amager :bravo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.