is inden blok.jpg….for her er et stks rød toreador-klud. Eller rettere så er det det islandske sjal til min mor, der er færdigt. Lige nu ligner det mest en rød karklud, men en gang vask og opspænding kan forhåbentlig ændre lidt på det. Der er kun gået 70 g af lace-garnet fra Uruguay til det.

Louise kom i øvrigt med et guldkorn ang. tyre fornylig (det er også den historie, Ditte hentyder til på sin blog). Hele familien her var ude at plukke majskolber. Når man var færdig med at plukke, kunne man fodre gårdens kreaturer med alle dækbladene fra kolberne. Louise er inde i en periode, hvor hun går meget op i piger og drenge og især i "den" lille forskel.

Mens vi står og fodrer løs, er Louise meget optaget af at fortælle mig, hvilke af køerne, der er "rigtige" køer, og hvilke der er tyre. Jeg spøger hende sådan lidt drillende, hvordan hun egentlig kan se forskel? Louise kigger – temmelig opgivende – på mig, hvorefter hun svarer: "Tyre har da horn !!".

Så ved vi det !! Man kan jo så spørge sig selv, om mit spørgsmål ikke fortæller lidt mere om min tankegang end om hendes…..;O)

Dagen i går blev tilbragt på Tøjhusmuseet med bl.a. at se ridderturnering.

riddere.jpg

Det var en utrolig flot forestilling og kan absolut anbefales. Der var også middelaldermarked, hvor der bl.a. var en, der viste nålebinding – ret interessant.

lilla + turkis farv.jpgSå er det blevet til en smule farveri. Rasmus har farvet turkis på naturfarvet strømpegarn, og jeg har farvet lilla på lysegråt. Jeg har med vilje ladet noget af det grå skinne igennem, og jeg er spændt på at se, hvordan det tager sig nu, når jeg strikker af det (det er svært at få taget et billede, hvor farverne helt ligner).

Ellers har jeg købt en smule merinospindefibre hos Kartehuset (suveræn service, i øvrigt) - men det er Mette jo kommet til at afsløre, og hun har taget et billedet, der er bedre end mit, så I kan kigge farverne på det hos hende. De er bare SÅ flotte, og jeg glæder mig til, jeg bliver så god ved rokken, at jeg kan spinde af det.

 

0 Responses to Så mangler vi bare tyren…

 1. Mette says:

  Flot sjal til din mor. Det kan hun da kun blive glad for!!! Flotte farverier og jeg kan godt li’, at det grå skinner igennem. Du er bare god. knus Mette

 2. Pia Toft says:

  Fantastisk flot sjal til din mor.. det må hun da bestemt blive rigtig glad for :lol:

  Apropos tyre, så fortalte min mor en historie om sig selv, fra hun var barn: Min mor stod sammen med mormor og kiggede på en mark med køer og en enkelt tyr. De talte om, at der kom mælk ud af yveret på køerne og så sagde min mor pludselig: “Kommer der så kærnemælk ud af den der???” og pegede på tyren…. :roll:

  KH
  PiaT-Køge

 3. Vivian says:

  Ganske vidunderlig rødt sjal til din mor – og sød tyrehistorie med dejlig ligefrem logik, ikk’ ? ;-)

  Knus Viv

 4. Helle says:

  Smukt sjal (hvilken pindestørrelse har du brugt??) – glem endelig ikke at poste et billede af det når det har været udspændt!!

  Herlig unge du har dig…Laura nøjes (?!) med at krydsforhøre samtlige fædre, der kommer dagligt i mit hjem – du ved hører liiige om de har alt det nødvendige udstyr!! Heldigvis er de ikke så sippede!!

  Smil fra Helle

 5. britt says:

  Altså Tina der er altså så meget spændende i dine posts!! Det røde sjal er rasende flot – intet mindre! Du må huske at vise os det blokket! Og det farvede garn…jamen altså, next thing er vel en lille biks med salg af det og umuligt for os andre at opdrive råhvidt sokkegarn i dannevang fordi du farver så det fyger om ørerne? Det ER altså flot!
  KH Britt
  …og der er altså ikke noget som nysgerrige børn – de spotter lynhurtigt hvilken der er hunnen og hannen, når de ser dyr….

 6. Kirsten S says:

  Jamen Tina, du er jo ikke til at styre med det der farveri. Hvor er det bare flot.
  Ihhh hvor MÅ din mor blive glad for det fine sjal. Hvorfor har jeg ikke en dattter der strikker?:???:

  Knus Kirsten

 7. Susanne i Silkeborg says:

  Hejsa Tina. Hvis du viser dit flotte sjal i blokket tilstand – så viser jeg min færdige løber ;-) Kh Susanne

 8. :sad: Hej Søøøde.
  Du går da helt i selvsving med “dit farveri” Gir’ du et kursus SOME DAY ?siger Annette som synes at det er, long time no see , no hear !!! altså.
  Du har noget der venter på dig ! her på Rosenlund, altså ikke de 4 stk. 8 ugers killinger som pludselig befandt sig på min gårdsplads. Hvis jeg nu sir’ karteflor ,så er der sikkert noget der …dæmrer *GG
  Flot flot sjal til din momsemor !
  Knus knus
  Annette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.