Når nu man alligevel ikke kan falde i søvn, kan man jo lige så godt sætte sig til at opdatere sin blog. Jeg plejer ellers aldrig at have problemer med at falde i søvn, men det har jeg så åbenbart nu.

En “Anemone” i juni

Lilla anemone

Lutter gamle nyheder kan man sige. Opskrift: Rasmillas Anemone, garn: Rasmillas Luksusgarn i farve Mørk Lilla – den kommer I til at se mere af, for jeg var så heldig at få en stor portion af den af mand og børn til mors dag. Fru Rasmilla og Hr. Chance-strikker havde stukket hovederne sammen uden mit vidende og havde sammen fundet ud af, det lige var den, jeg måtte eje (og det havde de ret i). Og hvor heldig er man lige, at ens mand arbejder næsten lige ved siden af en garnpusher? ;o) (det gør han så ikke ret meget længere, for der er jo som bekendt krise i byggebranchen, så der var desværre ikke lige brug for en elinstallatør i hans firma længere….gosh).

Vesten er til Sofie – hun har selv bedt mig, om jeg ikke godt ville strikke en ny til hende, da den første er ved at være for lille, og hun har heppet med på sidelinien, mens jeg strikkede – ja, det gik faktisk aaalt for langsomt, hvis man spurgte hende. Nu da den er færdig, har det søde væsen så meddelt, at den gider hun da ikke have på. Måske jeg bare skal lade den hænge der på “fotograferings-sømmet” i haven, for den ser jo nærmest ud som om, den er strikket med det formål at hænge der (rosen hedder “Blue for you”, hvis nogen har behov for at vide det – den dufter helt fantastisk).

Anemone og roser

 

4 Responses to Nå ja….

  1. Lykke says:

    Ja, det kan være farligt med garn-forsyninger der er alt for tilgængelige, det kender jeg alt for godt :-) Anemonen er super sød, jeg har også købt ind til den, men da garnet nåede frem, synes tøsen ikke liiige at farven var rigtig!

  2. søster Lisa says:

    Den er da godt nok blevet sød. Og så er det jo godt, der er en lille arvetager, når nu bestilleren ikke vil gå med den :wink:

  3. Ulla says:

    Hvor er det en fin anemon :strik7: De små pigebørn har desværre deres egen mening om tingene. Manden har du tilgengæld været heldig med, den lilla er lækker og så skal jeg vist lige forbi Sanne, for at kigge nærmere på hendes udvalg. Du kan tror, at det er farligt med en stof 2000 på den direkte vej hjem fra arbejde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.