……og bor du i mit nærområde? – så skulle du måske lige tjekke de lokale kinesiske restauranter ;o)

Killingi citron

Her har det bare sneet hele dagen – vi kunne altså godt snart bruge lidt forår. De her “lugter” da lidt af forår (og “mormor” og sommerhus), gør de ikke?

Hæklede Drops-grydelapper

Opskrifterne er fra Drops, og de er “lettere” fejlbehæftede. Jeg har skrevet til Drops for et par uger siden og gjort dem opmærksomme på, der er fejl i, og jeg fik også en meget fin mail tilbage, hvor de takkede for min henvendelse, og de ville kigge på det med det samme. Så vidt jeg lige kan overskue, så er der stadig ikke rettet en fis i de opskrifter, så jeg deler vist ikke helt deres opfattelse af, hvad  ”med det samme” betyder. 

Selvom jeg ikke er den store hækleørn, kastede jeg mig ud i det alligevel, og det var en hel sejr at komme igennem uden at skulle trække på min hækle-guru.

Stropperne er ikke helt autoriserede, for jeg blev vist lidt for ivrig og glemte at læse, hvad der stod. For at det ikke skal være løgn, gjorde jeg det på begge par ;o) Garnet er Paris, alt sammen fra resteposen.

Og når det der forår kommer, så må der da et forårstørklæde til, ikke? Det her er strikket i Rasmillas Yndlingsgarn i farven Ribs; det er blødt og lækkert og kradser med garanti ingen.

Mønstret er inspireret af et tørklæde, jeg havde som barn, som min hjertevenindes mor havde strikket til mig…..med striber i….af div. rester af 2-trådet maskingarn….i ren øko-acryl ( = øko-nomisk), men jeg elskede det tørklæde. Både Marianne Isager og Drops har et lignende mønster, så jeg har været forud for min tid den gang i 70′erne (“i 70′erne”…skrev jeg virkelig det?!).

Tørklæde i Ribs Yndlingsgarn

Det må være ordene for denne gang; der er mere færdigt strik “coming up”. Fordelen ved at have gang i lidt for mange ting samtidig er, at der pludselig er flere ting, der bliver færdige stort set på én gang.

 

 

0 Responses to Mangler du en kat?

 1. Marlene says:

  Pas nu på at det ikke bliver en vane med at blogge hele tiden og igen!! :wink:
  Sørme også dejligt at se dig tilbage igen. Du har da også haft dit at se til. Pyh…
  Totalt mormor, de grydelapper. Skønne!

 2. Charlotte says:

  Har lige opdaget at du er kommet på banen igen, dejligt. Du har haft brug for tid – ting tager nu engang den tid de tager – men kan også se at du er klar til at komme frem igen. Jeg tilslutter mig den kommentar hvor der bliver spurgt om vi dog ikke kan få et billed af badeværelset samt kunstneren. Du har en skøn måde at beskrive det på.
  Kh
  Charlotte, Frederiksværk

 3. Ulla says:

  Ooooppppps miaaaavv…. Fint tørklæde, det ser lækkert blødt ud. tak for tippet med sidelæns, jeg har endnu ikke prøvet den på barnet… :roll:

 4. Lisbeth says:

  Jeg har også set det menukort, og leet højt. Det danske sprog er en svær en….
  Lækkert tørklæde, og dejligt at se dig på banen igen. Skal du med til Gentofte Hovedbibliotek i aften, hvor Annette Danielsen holder foredrag?

 5. lin says:

  Naa, hvordan smagte killingen????? Hvilket dyr blev desserten????
  Du har ret. De grydelapper oser af sommerhus og “mormor” (snøft). Jeg glaeder mig som en vild til jeg skal hjem til “mormors” sommerhus ( som nu faelles ejes af min soester og jeg). Det kunne vaere der skulle et par grydelapper med! Vidste ikke at Sanne B ogsaa er haekleekspert. Jeg proever ioevrigt at “presse” hende til at give Fiona voksevaerk hihi.
  Toerklaedet ser laekkert ud. Hvem er det til????? Du maa have vaeret fremme for din tid, for jeg har minde om stribede ( i de mest usammensaettelige farver) halstoerklaeder. Og halvfjerdserne hihi. Jeg der altid har drillet papatrold der er aeldre end mig fik en aandelig en paa boetten foerste gang jeg tog mig selv i at sige “for 20 aar siden”. Tja…kroppen bliver aeldre, men sindet hehehehehe. :biggrin:

 6. fru larsen says:

  :strik2: Jeg checker lige at begge mine katte er hjemme….. Super skønne grydelapper, det er da forså så det batter………

 7. fru larsen says:

  Der skulle selvfølgelig stå “forår”. Undskyld

 8. Britt says:

  Fedt tørklæde og super-retro-tjekkede grydelapper.
  Hæhæ…vi var også på kinesisk restaurant i sidste uge og spiste buffeten…..der var vist ikke killing…..
  Knus,
  Britt

 9. dorte says:

  Super-søde grydelapper !! Får lyst til at lave nogle lignende …. de ville passe fint til venners “stuga i skogen” i Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.