augustDet var måske på tide med et billede af augustsokkerne……som bestemt ikke har været den store succes. Jeg strikkede løs og fik hæftet ender osv., og så skulle jeg selvfølgelig lige prøve dem, så jeg kunne fotografere dem. Så kan "skidtet" ikke komme op over mine høje vriste (og jeg havde endda gjort mig umage for ikke at stramme garnet for meget, da jeg strikkede mønsteret). Da jeg havde kigget på dem et par dage og surmulet færdig, pillede jeg noget af foden op, strikkede tåen igen, så nu har Katrine fået sig et par nye sokker. Garnet er grøn Opal, og farven er faktisk meget pænere på billedet, end den er i virkeligheden (i mine øjne). Sokkerne er altså lige store, selvom det ikke umiddelbart ser sådan ud på billedet.

Ellers går jeg og cirkler lidt om det her:

kidsilk Haze.JPG

Jeg har for et godt stykke tid siden købt 3 ngl Kidsilk Haze over nettet. Jeg har længe ledt efter en bestemt pink nuance, som jeg ville have et sjal i, og så fandt jeg den endelig………TROEDE jeg. Jeg kiggede godt nok noget, da jeg åbnede kuverten (kom i øvrigt fra England i løbet af tre dage), og farven var en helt anden. Den er som flot nok, bare……..hmm – anderledes. Nu går jeg så og spekulerer over, hvilket sjal jeg skal strikke af det.

Ellers har jeg fået strikket lidt på den næste bolche-bluse - og så kom min søde mor lige forbi i går medbringende 10 nøgler mokkafarvet Kidmohair fra denne uges tilbud i Føtex. Jeg kunne godt finde på at bruge det til den her….eller måske noget helt andet.

 

0 Responses to August sokkefiasko

 1. Helle says:

  - Det er da ellers en fantastisk rød farve, syns jeg!!

  Åhh ja..Det bolsjestribede -Jeg er stadig ikke blevet gode venner med mit! Er du interesseret i lidt flere striber? – Ellers vil jeg lade det gå til anden side!

  Du er iøvrigt en vedholdende ung dame – havde jeg strikket et par sokker, jeg ikke ku’ for på, kan jeg forsikre dig at de var røget lige lukt i skraldespanden!!

  Kh Helle

 2. Kate says:

  - Jeg holder med Helle – den røde/pink farve ser da ganske forrygende ud.
  Jeg glæder mig til at se hvad du finder på at strikke den op i :!:

  KH Kate

 3. Mette says:

  Også jeg er imponeret over, at du gad lave strømperne om. Hvis det var mig, havde jeg brug Askepot modellen… Der må vel være én, der kunne passe dem..! kærlig hilsen Mette

 4. britt says:

  Åååååhhh, Tina. Den pinky-røde farve er da helt igennem fantastisk!!!! Den kan lyse op og give humør til hvad som helst! Hvad hedder den farve egentlig (man er vel altid sulten efter mere “crack”silk haze….jeg har selv nogle nøgler Trance liggende…..)
  De der august soker lurede jeg noget på – jeg var sikker på at mønstret ville give noget ufleksibelt strik – godt jeg holdt mig fra dem! Jeg ville også blive noget så stor-sur over ikke at kunne bruge dem!!!!
  KH Britt

 5. Randi says:

  Wow, jeg er vild med den røde farve :grin: Jeg har også 2 nøgler pink liggende, som jeg lige faldt over forleden…havde helt glemt jeg havde købt dem *ups*

  KH, Randi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.