…eller hvad Elvira nu hedder i flertal. Jeg er matematisk og ikke sproglig student, hvis nogen skulle være i tvivl. Jeg har da haft “sundhedslatin” og tilmed bestået skidtet, da jeg en gang for længe siden gik på Landbohøjskolen. Jeg lærte nyttige (ehem…) ting som at kunne sige på latin: “Jeg hedder Svin, købmanden hedder Kvæg”, eller noget i den stil…..virkelig nyttigt ;o)

Nå, vi taler naturligvis om SanneB/Rasmilla-design; modellen er lavet før,  men det gør den jo ikke mindre sød. Først en til mit mødrene ophav i Hyacinth Supersoft fra Holst Garn (hvis du kan lide Supersoft, så skulle du unde dig selv et farvekort – der er bare SÅ mange smukke farver, og de kommer slet, slet ikke til deres ret på en skærm).

Elvira i Hyacinth

En vis Chance-strikker havde ikke lige sine mest lyse øjeblikke, mens den blev strikket. Noget med nogle pindestørrelser, der ikke helt er efter bogen, og derfor trækker bærestykket lige rigeligt sydover, men min mor siger, den passer hende fint alligevel, og det er jo det vigtigste.

Bette Sofie har også fået sig en – Supersoft igen denne gang i farven Iced, som er en meget fin og sart lyseblå. Og så kom der lige en flyvemaskine midt i fotoseancen…

Sofie i Elvira

Billedet er taget, mens Sofie var hel og pæn – forrige weekend smadrede hun et øjenbryn, fordi hun faldt over sine egne fødder og smadrede sit lille søde ansigt lige ind i kanten på radiatoren og fik en flænge på omkring halvanden cm lige ved siden af øjet. Nu er vi jo desværre ikke ubekendte med skrammer, og man bliver lidt mere hårdhudet med tiden, så vi klarede selv paragrafferne. På skadestuen/lægen plejer de at sætte et plaster på, der alligevel dårligt holder, til vi er nået hjem igen. Samme weekend smadrede Jakob i øvrigt en tand…..helt almindelig sommer hos Fam. Kaos.

Sofie med skramme

(Bemærk stregen fra radiatoren ned over kinden – tænk, hvis hun havde fået en flænset kind….gosh (der var vi nok kørt på skadestuen ;o) ).

Skolen er startet igen. Glæden over at skulle starte igen var vist cirka omvendt proportional med alderen – Jakob (1. klasse) og Louise (3. klasse) kunne ikke komme af sted tidligt nok, mens det kneb lidt mere med motivationen hos Katrine (5.) og ikke mindst hos Rasmus (8.). Men vi trænger nu nok til at komme lidt væk fra hinanden igen efter 6 uger, hvor vi har gået op og ned ad hinanden. Det er ikke alle, der har været lige gode til at høre efter i alle 6 uger, så jeg følte pludselig et behov for at komme med en løftet pegefinger, men det hjalp ikke rigtigt. Ok, det var måske heller ikke voldsomt pædagogisk at starte den løftede pegefinger med at sige: “Jeg kan ikke forstå, at I ikke kan forstå, at jeg ikke forstår, hvorfor I ikke kan forstå…..” – den var ligesom dømt til undergang på forhånd, ikke?!

Inden længe følger her et sokke-indlæg – så er sokkehaderne advaret ;o) Jeg har fulgt Britts eksempel med at få nedbragt strømpegarnslageret lidt og “opbragt” mængden af sokker og andet i skuffen.

 

15 Responses to Elvirae…

 1. Tineke says:

  Hihi, min latin indeholdt også spændende gloser som “Markus og Cornelia er sammen ude i haven”. Lækre Elvira’er har du produceret, jeg har også gang i et eksemplar, husker jeg nu :)

 2. britt says:

  Ejj, stakkels barn! Godt hun har så robuste forældre – skrammer er nærmest hverdagskost med 5 livlige unger :-)
  Elvirae er superskønne -og du har ret: Surf er da den fineste farve til en lille pige!
  Knus,
  Britt

 3. Ulla says:

  Det må næsten være Elvirus?
  Jeg har aldrig haft latin, men kan tilgengæld det græske alfabet, den slags lærer man på naturvidenskab :clown: Nå men flotte sager, du har strikket. Du fortjener snart en afdeling af skadstuen komplet med Georg Clooney hjemme på matriklen.

 4. Linda says:

  Ah, det lyder som om Tineke og jeg havde samme bog: Ubi es, Tulia? Hic sum! og det var så det jeg kunne huske :biggrin:
  Elviraerne er smukke, jeg har også hyacint i tankerne til Sofie.
  Det var vel også på tide at din Sofie fik sit familiemærke :wink:
  knus Linda

 5. Lise says:

  Hej Tina
  :whistle: Undskyld det sene svar, men høsten du ved………..
  Jeg bliver dig svar skyldig med hensyn til tøsevesten, for pigen som skal ha’ den har ikke prøvet den endnu, så jeg ved ikke om den er for stor i halsen.
  Søde tunikaer du har strikket, både den store og den lille. OG ja Holst garn går man jo aldrig fejl af.

 6. Lise says:

  Hej Tina
  :whistle: Jeg bliver dig svar skyldig med hensyn til tøsevesten. Pigen der skal ha’ den har ikke prøvet den endnu, så jeg ved ikke om den er for stor i halsen.
  Flotte modeller både i stor og lille størrelse. Og Holst garn går man jo aldrig fejl af, heller i de mange dejlige farver.
  KH Lise

 7. Italia terra est – men jeg kan ikke lige bøje Elvira i flertal. Dit forsøg virker yderst troværdigt. Eller måsk Elvire? Smukke toppe, begge to. Jeg har forsøgt at overtale yngsteøglen, men hun insisterer på Fiona, som jeg ellers allerede har strikket til niecen, så jeg skal åbenbart igennem Sannes samlede værker to gange (er ude i stor og lille Amaya). God bedring med de sårede!

 8. Lykke says:

  uhh er godt nok ikke god i latin, men vil alligevel lige komplimetere elvira(valgfri endelse) :grin: Siden du nu har farvekortet fra Holst garn, må jeg så ikke spørge dig om der er en fin lysegul farve imellem? Har luret på hjemmesiden, men har nok på fornemmelsen at farvegengivelsen ikke er super. Det er jo nok engang bedst at se farverne “live”

 9. Lone says:

  He He – Selv efter flere år på Landbohøjskolen – nu LIFE (Fancy fancy;-) har jeg aldrig lært noget så fint på latin :-D. Derimod indblik i hvornår det skal regne, og hvornår det IKKE MÅ regne og jeg kan nok deltage i en udvidet diskussion om traktormærker (på trods af jeg aldrig har siddet i en) men det hjælper jo ikke så meget når man gerne vil bøje ord……
  Den isblå farve til Sofies Elvira er et rigtig godt valg. Jeg har et farvekort fra Marianne Svit, men det er jo langt fra fyldestgørende, og jeg har jo også just fundet ud af, at det jo ikke er aktuelt længere.
  Rigtig god weekend

 10. Rosanna says:

  Nårrrh…. sikke et skrup, hun har fået, hende din lille tøs, piv! ikke noget at sige til, at hun ser en anelse bedrøvet ud.
  Smukt strik, i øvrigt, og ved du hvad? Det ER SÅ skønt, at læse om andre udfolder deres pædagogiske evner med mere eller mindre succes, skønt skønt ;O)

 11. Arbilky says:

  About 5 mg of the sample was sealed in aluminum pans and heated at the rate of 10 C where to buy priligy in usa

 12. Iodigue says:

  clomid canada pharmacy i suffer from effects of DIabetes also.

 13. choonafox says:

  the Virtual Health Library Regional Portal VHL bvsalud priligy premature ejaculation pills

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.