2 mdr og 6 dage har jeg været væk fra bloggen – det er vist en slags jubilæum, et jeg ikke er særlig stolt af. Aldrig har jeg været fraværende så længe. Det er ikke fordi, her er noget galt; det er vist bare livet og hverdagen, der rammer. Finanskrisen har også ramt, så nu har jeg en “arbejdsfri” husbond – jeg må da se at få lært ham at strikke….

Og så har jeg haft besøg af en hacker her på Chance-strikkeren….. Man må da have ondt af den slags mennesker, hvis de ikke har andet at lave, der kan give dem lidt indhold i tilværelsen. Heldigvis har jeg en mand, der kan rette op på sagerne igen, og samtidig er der ændret lidt på layout’et.

Tak for alle hilsnerne både her og på mailen i anledningen af min nye mostertitel. Niecen, som skal hedde Line, trives og har det fint – jeg var sammen med hende i går, og det artige barn smilte pænt til sin moster. Jeg agerede chauffør hjem fra sygehuset, da hende og min søster – for snart længe siden – blev udskrevet (“sjovt” nok må man ikke køre bil, når man lige har fået lavet et kejsersnit), og jeg havde sørget for, storken var på besøg, da de kom hjem. 

Stork

Opskriften er fundet her, men i den oprindelige version har den ingen vinger. Jeg syntes, der var lidt for meget “badeand” over den, så jeg har udstyret den med sorte vinger (og rødt og ikke grønt næb, og røde ben og ikke lyserøde – men ellers har jeg fulgt opskriften slavisk ;o) ).

Når nu man er et lille næsten-sommerbarn, kan man jo heller ikke undvære en lille hvid bomuldstrøje. Modellen er fra Drops, og garnet er Safran (storken er i øvrigt strikket af resterne).

Hvid babytrøje

For en sikkerheds skyld må der også lidt til at lune fusserne. Der er altså (næsten) ikke noget så nuttet som baby-ragsokker. Parret til venstre er strikket i hjemmefarvet strømpegarn, parret til højre i en rest Regia, og i midten er det “Saartjes’ Bootees” strikket i 100 % uld fra Holstgarn (skal naturligvis passe til den February Baby Sweater, jeg strikkede tidligere)

Babyfusser

Lige nu står den på sommerferie, og vi har da lært, at vi skal holde os fra det lokale ishus. Et af vores børn (nu vil jeg ikke udlevere nogen, så jeg undlader lige navnet) har skrevet i sin dagbog, at vedkommende havde fået trækugler i vaflen – eller måske var det bare tre kugler? ;o)

Det bliver vist ordene for denne gang. Måske jeg også kunne få taget mig sammen til at få besvaret div. mails og lægge en kommenter hist og pist på div. blogge rundt omkring. Jeg er tilbage her inden længe, for selvom jeg ikke har blogget, HAR jeg naturligvis strikket ;o)

(Hvad siger du så, Marie – en opdatering ;o) )

 

0 Responses to Jubilæum…af en slags

 1. Merete says:

  Dejligt at hører at der er liv i jer Tina. Sikke en smuk trøje du har strikket til din niece.
  I næste uger tager jeg i Legoland med min niece.
  Merete

 2. Kate says:

  Ih hvor har jeg savnet dig – skøøønt at læse et indlæg fra din pen. Humøret stiger unægtligt et par grader :cool:

 3. søster Lisa says:

  Jeg var super glad for, du kørte mig hjem…og at du satte Line i autostolen :biggrin: min næste bil skal altså have 4 døre, ikke nemt at komme om på bagsædet efter et kejsersnit :???:
  Og det var rigtigt sødt at se storken var kommet, da vi kom hjem. Møderegruppen har beundret den og været misundelige både på den og alle de fine strikkede strømper og trøjer hun har…..vi har jo også arvet :cool:

 4. Lene Z. says:

  “Skrevet i sin dagbog” Jamen hvad er nu det for noget? Er sådan en ikke hemmelig, specielt for ens mor? Nå, men ellers er det jo dejligt at høre, at der stadig er gang i dig. Fortsat god ferie – med eller uden is.

 5. Mette says:

  Mødregruppen har al mulig grund til beundring og misundelse over sådan en dejlig moster som dig. kærligst én som også nyder glæde af de fine strikkede strømper :wink:

 6. Ulla says:

  Alt kommer til den, der kan vente! jeg er vild med din stork :holy:

 7. Merete says:

  Sikke en skøn idé med den stork. Din er meget flottere end den i opskriften. :king:

 8. Linda says:

  whee, there is life :razz:
  Hvor er jeg ked at at høre om mandens jobstatus – men så har du vel fået så meget hjælp i husholdningen at der er mere tid til at strikke :lol:
  har du for øvrigt set “slemme slemme piger”? tirsdag aften – og de gør kun grin med mænd :biggrin:

  sig til når du har brug for en kop kaffe udenbys, jeg kan såmænd også bage en kage :party:
  knus, Linda

 9. Dejligt at høre fra dig igen, Tina. Nu venter jeg spændt på hvad du har strikket! Du har været savnet, men man blev nu alligevel helt glad i låget når man kom forbi din blog og så den lækre lille niece. Fint fodtøj hun har!

 10. britt says:

  Totaaaalt overskudsagtigt med sådan en forrygende stork. Du styrer, Tina.
  Jeg håber at finanskrisen er jer nådig og der dukker nye muligheder op.
  Knus,
  Britt

 11. Marlene says:

  Dejligt at “se” dig igen. Har kigget langt efter dig og så var der lige en hilsen ovre hos mig.
  Øv med din mands job; håber der ligger noget til ham derude!

 12. Annette says:

  Dejligt at høre der er liv hos dig… Krisen rammer tilfældigt, men det giver måske mulighed for at se jobstatus i et nyt lys? Håber det vender.
  Ualmindelig skøn stork du har lavet – self. skal den da ha de “rigtige farver” – en super-moster er du vist…
  Bare ishuset ikke giver mavepine med de træ-kugler…:-)

 13. Karina says:

  Dejligt at du er tilbage ;-) men jeg forstår dig kun alt for godt. Ved ikke hvor få indlæg jeg selv har lavet på det sidste, men der er bare andre ting der tager ens tid. Flot trøje og rigtig fin lækker-stork ;-)

 14. lin says:

  Dejligt at du er tilbage igen Tina. Ked af det med din mands job, saa krisen er altsaa ogsaa kommet hjem til Dk, men…….faar du saa ikke mere tid til at strikke tihi??? ( og det glaeder vi os til)
  Flot navn til niecen og hun bliver ikke til at staa for i alle de laekre troejer. Og saa den stork. Herlig.
  Pas nu paa traekuglerne, de kan give ondt i maven hihi.
  Faar altid dybe smilehuller naar jeg er indenom din blog.
  KH Lin

 15. Ellen says:

  Rart at høre fra dig igen – du var også tæt på at ryge ud af min blogliste :whistle:
  Rigtig synd med din mand – håber han snart finder andet arbejde. Bortset fra det er det vel skønt at få en ‘hjemmehjælper’?
  Skøn stork – men hvordan i alverden kan du dog finde på at lave så meget om på originalopskriften??? Det gør vi strikkere da ellers aldrig :laugh:

 16. Rosanna says:

  Dejligt at du er her :wink: Og sikke nogle skønne ting, du har lavet til niecen. Jeg er ret vild med den lille bomuldstrøje. Jeg har bare så mange strikkeprojekter på bedding, at min baby kommer til at bruge den til sine dukker, inden jeg bliver færdig!!!
  Ha en god week-end
  kh herfra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.