Først og fremmest er her lige en servicemeddelse – min husbond har lagt en ny feature (hedder det ikke det?) på bloggen. I spalten til højre kan du tilmelde dig, så du får en mail, hver gang jeg opdaterer bloggen.

På strikkefronten er det blevet til et af de små hurtige projekter

Hue R.jpgHusets næsten 10-årige knægt ønskede sig brændende en rød hue – hvorfor den lige skulle være rød, og det skulle være lige nu, vides ikke. Det må kaldes 2 fluer med ét smæk: lageret er nedbragt med 2 nøgler rød Karisma, og barnet er glad. Det er i øvrigt en rigtig flot rød farve "in real life"; ikke nær så orange, som den ser ud her.

 

 

 

 

Og så har jeg sørme fået strikke mit Charlotte/Kauni færdigt. Det er vel blevet ok…..men jeg kan bare mærke, jeg ikke er rigtig glad for det. Ikke der er noget galt med det, men….Jeg er sikker på, jeg ikke er den eneste strikker, der kender den fornemmelse….!!

Charlotte.jpg

Jeg fortryder, jeg ikke bare strikkede det som Café Rust, så det kom til at se ud som Helles. Nå, problemer er som bekendt til for at blive løst (læs: jeg må købe et bundt "Purple Rain" mere og strikke det retstrikkede sjal).

Jeg er også "kommet til" at solde lidt (det var Mette, der lokkede….eller var det mig, der lokkede hende – jeg har vist fortrængt det). Men superlækker blød bomuldsflamé til billige penge – det skal bruges til sommertrøjer til mine piger til næste sommer (ja, det skader jo ikke at være i god tid. Undskyldningen for at købe garnet nu er, at det er et engangsparti, og tænk nu hvis det var udsolgt til sommer! - den kan da godt gå an, ikke??)

Hvid Carola.jpg

 

Og nu må I bare se – der er faktisk fremskridt at spore:Spundet Spelsau.jpg

Hjemmespundet uld, der næsten ligner rigtigt garn…….men der er LANG vej endnu, men jeg er stædig.

 

 

 

Lige nu sidder der en nyt Kauniprojekt på pindende, denne gang i den grå/sorte/lilla variant, og jeg er kommet i gang med mit bomuldsgarn fra Junghans.

Til sidst specielt til Vivian og Sanne – jeg kan jo blive helt i tvivl, om det er MIG eller min bog, I gerne vil se til strik-in hos Ditte i morgen……?? (se kommentarer under mit indlæg, der hedder "Altså…").

Og til Sanne – vi to er da vist samme årgang? Født i flower powerens ånd…..Jeg kan nemlig også huske, at jeg som 16-årig sang "PØØØRPÆÆÆEEEEL RÆÆÆJN, PØØØRRPÆL RÆJN" – et meget tydeligt minde fra 10. klasse….Åh, det var tider.

 

0 Responses to Et af de små hurtige projekter

 1. Ulla says:

  Hey, du er da godt på vej med spinderiet.
  Charlotte synes jeg er rigtig, rigtig flot. Jeg er vild med den måde farverne striber på, måske man skulle strikke et glatstrikket version, hvor man starter med 3 masker og så bare tager ud… Jeg synes mit charlotte er lidt for lille.
  Ulla

 2. Helle says:

  HOLD da op Tina, du er en produktiv dame!

  Først og fremmest: Jeg er vild med dit Charlotte! Farverne er jo fantastisk smukke – også på den led, og som Ulla vil jeg sige at jeg også fristes til at lave en “fra nakken og ned” variant (hvilket jo indebærer at købe mere Kauni…Men det sker alligevel før eller siden!)

  Du giver den gas ved rokken – hvad skal det dog ikke ende med? Synes du ikke det er rasende hyggeligt??

  Kh Helle

 3. Vivian says:

  Hej Tina, dit Charlotte er rigtig flot, men jeg forstår godt du bliver nødt til at også have “et af de rigtige” :lol: :wink:

  Vi ses senere og jeg glæder mig meget til at se DIG !! (og din bog… *G*)

  KH Viv

 4. Lise says:

  Altså jeg syntes da at det er blevet kanonflot – dit Charlotte sjal. Det kan du da godt være stolt af.
  Glæder mig til vi ses senere i dag.

 5. Mette says:

  For hunne da, Hans-Otto, sikk’n opdatering! Ikke fordi jeg er overrasket, jeg har jo hele tiden sagt, at du er utrolig produktiv…! Huen har jeg ikke set og den er fin! Måske jeg skulle hente de ca. 10 nøgler assorterede farver Karisma, jeg arvede fra min mor for maaaange år siden…..! Hvor er det dejligt, som du og jeg kan inspirere hinanden! k.h. Mette:smile:

 6. Annette G says:

  Hej ven.
  Du overrasker én gang på gang. At du har begået en hue i dybeste stilhed, kom som a big surprise ! På en af de varmeste dage i månedsvis ,strikker du guhjælpemig en hue !! Ja Herrens veje er uransagelige og det er dine også *GGG ,meen, hvad gør man ikke for sine poder.
  Dit Charlotte sjal ER så smukt ,og det er helt uforståeligt for mig , at du ikke er glad for det ,men sådan er der jo så meget og jeg behøver jo heller ikke at forstå alt ,vel ;0))
  Solskinshilsner til dig.
  Annette G

 7. britt says:

  Tina, Charlottesjalet er flot!! Pænt – og måske er det det, der generer dig: lidt for pænt? Striberne ser næsten helt velopdragne ud….
  Var mønstret sjovt at strikke? Jeg overvejer selv at kaste mig ud i en omgang Charlotte….
  KH Britt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.