En klassiker, det er lige, hvad det her må være; Elizabeth Zimmermanns February Baby Sweater. Tænk, at man kan udgive en opskrift i en bog i midten af 70′erne, og den stadig bliver strikket i stor udstrækning her i 2009. Jeg har lige tjekket Ravelry, og der er 2755 færdige FBS’er. Og sød er den jo, og den koster nærmest ingenting at strikke – 38 gram vejer den incl. knapper. Det kan vel ikke være den store overraskelse for nogen, at garnet er Supersoft, farven hedder Allium (og den er bare SÅ flot).

February baby sweater

Og så til en model, der vist godt kan kaldes en nyklassiker – nemlig Rasmillas Fiona. Farverne (i Supersoft ;o) ) denne her gang er Gladioli, den mest fantastiske cyklamen-farvede, som slet ikke kan fanges af vores kamera (farven er dybere og mere intens end her på billedet). Striberne er i Aubergine, størrelsen er 3/6 mdr.

Fiona

Jeg har været på indkøb – nye trusser skal man jo have en gang imellem, og så er der jo dejligt lige at få stivet selvtilliden af ved, at ens 8-årige datter lige så højt bræger ud over hele Fakta: “Er din numse virkelig SÅ stor?”

 

16 Responses to Klassikere….

 1. Jane says:

  Ja, sådan en datter kan man da kun elske :lol:

 2. Britta S says:

  HA HA HA :lol: Du ved godt at man skal høre sandheden fra børn og fulde folk :bravo:

  Men okay – det var jo ikke nødvendigt at HELE Fakta hørte det…

  Jeg skal på kursus i EZ teknikker i aften – hun er/var simpelthen genial!
  Og det er Sanne såmænd også :bravo:

 3. Tineke says:

  Lækre ting du har strikket, men den der med trusserne, det ér altså en klassiker, tag ALDRIG dine børn med til en sådan øvelse :laugh:

 4. Fríða says:

  hm, nu husker jeg godt hvorfor jeg havde som regel aldrig at tage mine börn med i butikker! dejligt lækre ting du har lavet, og skönt billede af störste pigen i forrige indlæg.
  kh.fra Island
  Frida

 5. britt says:

  Høhøhøhøø…den kommentar kunne du sikkert godt have været foruden….selvom den er sjov at grine af bagefter.
  Superskønne babysager du har strikket i de skønneste farver. Kameraet kan slet ikke fange de mange nuancer Supersoft garnet har!
  Knus,
  Britt

 6. Linda says:

  Ja, så laver man lige en østersparodi; klap helt sammen….Jeg plejer at klappe Oskar på maven, og kærligt sige lille tykke mave. Den fik jeg tilbage en morgen, klapklap, mor lille tykke mave….hans grin var uimodståeligt :suspi:
  Du har da godt nok gang i babysagerne (og Sanne B), den lille niece bliver fint ekviperet!

 7. Ja det mønster er en klassiker. Jeg bliver aldrig træt af det, og jeg synes det er sjovt, at den kan strikkes til babyer,børn og voksne og stadig se lige godt ud. Spændende med det Zimmermann-kursus du skal på. Hun levede jo efter min mening rigtig mange geniale ting:-)

 8. Ulla says:

  :party: Børn er sjov. Du og Fr Marsvin burde skrive en bog!
  Lækker piiiiiiiiiiiiiink sag til niecen.

  p.s. Jeg må ikke sende mail til dig. Er din postboks overfyldt eller er yahoo.com domæner bandlyst hos din udbyder?

 9. Bebiane says:

  Flotte klassikere du har strikket, farverne er rigtig tøsefarver :-))
  Skøn datter du har.
  Sidst jeg var i en skobutik, fandt jeg et par overlækre sko, sagde min søn, at de da kun var til “gamle” damer. Jeg lod skoene stå og håbede ikke, at der var nogen af de andre kunder der havde hørt det. Jeg er bare glad for, at han ser sin mor som en yngre model :-))

 10. Lin says:

  Godt du skriver dem ned, for saadan nogle guldkommentarer gaar i glemmebogen efter nogle aar ( og saa faar vi jo ogsaa glaede af dem hihi)Af en chancestrikker at vaere synes jeg ellers du er energisk. Og SAAAA laekkert. De der topstykker er bare totalt geniale. Laekker farve, supert garn. Godt gaaet.

 11. Merete says:

  Sikke nogen skønne ting du har strikket til den kommende kusine. Hun/forældre har da noget at glæde sig til.
  Merete

 12. Rosanna says:

  hihihi…. dér kom jeg GODT nok lige til at grine!!! Det er utroligt, som ens ellers så søde søde børn kan formulere sig, så sandheden virkeligt kommer frem… hihihi.

  Og sikke nogle skønne ting, du har nået at fabrikere. Jeg savner lige strikkepindene lidt, så NU må jeg igang med voksen-udgaven af top-stykket. JEg kan jo se på din blog, at det KAN lade sig gøre ;O)

  kh
  Rosanna

 13. sarah says:

  Hold op, sikke en moster, sådan en vil jeg også have!

 14. [...] bootees” strikket i 100 % uld fra Holstgarn (skal naturligvis passe til den February Baby Sweater, jeg strikkede [...]

 15. Kren says:

  Hold da op hvor er den fin! Tak for fiffet :)

 16. [...] er ellers Elizabeths Zimmerman’s “February Baby Sweater”, som jeg har strikket før (og [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.