….endnu en gang af hende Sanne/Rasmilla (nu med ny butikshjemmeside) med de smukke, unikke børnemodeller, der bare hitter (også) hos målgruppen.

Denne her gang er det den herligste lille top/tunika/kjole, kaldet Elvira, i bedste Babydoll-stil. Opskriften er nem og ukompliceret at gå til, og mønstret er lært på no time. Louise har været på hylderne hos Holstgarn og selv valgt den grønne (Pea Green).

Louise i Elvira

Garnet er med lidt spindeolie i, men jeg finder det overhovedet ikke generende – heller ikke selvom lige den grønne her virkede lidt mere olieret end de andre farver, jeg har brugt. De kloge siger, spindeolien i garn ”in oil” udgør 10%. Det kan jeg kun give dem ret i – inden vask vejede Elvira 120 g, efter vask 108 g (manner – jeg gad godt lige, hvis et bad kunne mindske ens vægt med 10%!!). På grund af olien er der stor forskel på det færdige strik før og efter vask, så det giver lige en en ekstra oplevelse at vaske olien ud (ved helt almindelig uldvask) – arbejdet ændrer virkelig karakter. Billedet her viser vist meget godt, hvad det er, jeg prøver at sige…..

Vasket/uvasket uld

 

0 Responses to Lokket i “fordærv”….

 1. Merete says:

  Hej Tina

  Sikke smuk din Elvira er, skøn farve. Jeg har også strikket den og giver dig ret, den er hurtig og nem at strikke.
  Merete
  :strik2:

 2. Ulla says:

  WOW – den er bare flot.
  Jeg har en gang strikket med garn indsmurt i spindeolie, det var ikke noget stor success…. Hvis man regner vægttabet med, så er der ikke megen fidus i at købe garn indsmurt i spindeolie eller?

 3. britt says:

  Virkelig skøn – både pige, strik og farven. Jeg eeeeeelsker Pea Green!
  At garnet ændrer fuldtstændig karakter er jeg helt enig i – jeg vasker det før strik og det er et helt, helt andet garn efter vask – såååååå skønt!

  @ Ulla: fidusen er at man kan få farver man ellers ikke ville kunne få fat i – og så svært/bøvlet er det heller ikke at vaske før der strikkes….

  Knus,
  Britt

 4. yt says:

  Hvor ser den fin ud ;)
  Jeg har lige fået garnprøverne og der er godt nok mange farver.
  Yt.

 5. Hvor er de smukke sammen, pigen og toppen. Jeg har besluttet at strikke Sannes samlede værker, så jeg må vist straks få købt modellen. Garnet er også fantastisk, og tænk, 96 farver. Det sværeste er faktisk at bestemme sig…

 6. Marlene says:

  Sød, sød model (igen) fra Sannes hånd – og hende, du har produceret er heller ikke så værst! :wink:
  Den grønne farve er da bare så skøn og forårsagtig.

 7. Mette says:

  Hvor er den skøn!!

 8. Linda says:

  hvor er den god til de små ranglede tøsebørn! Jeg må have gang i en til Fie… håber hun kan lide aquamarine ;o)

 9. Rosanna says:

  ai, hvor er den blevet go’!! og tak for linket til indkøb af garn…. det lyder ret interessant, og MÅ da prøves efter. Jeg skal bare liiiiiige have klaret en konfirmation først, SÅ er jeg klar til shop på nettet :O)

  Rigtig god week-end

 10. [...] vi taler naturligvis om SanneB/Rasmilla-design; modellen er lavet før,  men det gør den jo ikke mindre sød. Først en til mit mødrene ophav i Hyacinth Supersoft fra [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.