Forårsblomsterne er på vej – her er i hvert fald to Anemoner fra Rasmilla (ukrudtsplanterne indeni er mine egne ;o) ). Garnet er Supersoft fra Marianne Svit i “Glacier” og “Aquamarin”, og forbruget ligger på under 100 g på begge størrelserne her, som er hhv.  2 og 8/10 år. Begge veste er forlænget med omkring 3 cm, da både Sofie og Louise altid skiller. Knapperne er fra min mormors knappeæske, som jeg har arvet – hun ville have elsket at se, at hendes knapper sad i hendes oldebørns tøj….

Jeg ville have taget et billede af pigerne sammen, men jeg var ganske enkelt for langsom - det var vist kun stænglerne, der nåede med. Der skulle hentes en jakke, og så var den slut med den fotograferings-seance. Til gengæld kan man så få et rigtig godt blik af detaljerne i siden på vesten med en lille slids og den fine sidesøm.

Anemoner

Den grønturkis bluse, Louise har på under vesten, har jeg syet af et stykke jersey, jeg havde liggende – farverne er perfekte sammen

 

0 Responses to Forår i luften

 1. Marlene says:

  Du er dælme produktiv. De er super søde, de veste. Har selv kigget på dem, men det er blevet ved det indtil videre! Ukrudt forgår jo ikke så let, vel? :wink:

 2. Sanne B says:

  Tak for god reklame :-)
  Vi kan da altid arrangere med en spændetrøje til fremtidige foto-shoots.
  knus
  SanneB

 3. Tineke says:

  Bare SÅ flot, disse veste er bare supersøde, skal altså også i gang, skal jeg!

 4. Helle Holst says:

  Skønne blomster – både dem udenpå og indeni :grin:

  Og ja jeg undrer mig altså til stadighed over hvor du finder tiden. Mine sokker er absolut ikke kommet længere end sidst :oops:

  Knus Helle

 5. Fríða says:

  du er altså bare utrolig! hvor finder du tiden til alt du får lavet? supersöde anemoner til endnu södere ukrudt.
  kh.fra Island
  Frida

 6. Mette says:

  Her skal vist også en Anemone på pindene. Skal bare lige skaffe garnet…. Skønne tøser. Kan det passe, at jeg kan genkende Louises nederdel…..!?

 7. Ulla says:

  Hvor er de bare fine!
  Kan du fortælle mig præcis, hvor meget str 2 år vejer. Jeg har en masse rester og overvejer om DM skal have en… Taaaaak :strik4:

 8. britt says:

  Suupersøde! Jeg skal helt bestemt også forsyne bettepigen med en eller to af den fine vest.
  Louise er ellers god til at indtage den helt rigtige positur! ;-D
  Knus,
  Britt

 9. [...] er den, der hedder Syrlig Grøn – den er som nyudsprungne bøgeblade. Vesten er strikket før til Louise og til Sofie, og det er altså bare en anvendelig model (og der er faktisk en mere på [...]

 10. [...] er til Sofie – hun har selv bedt mig, om jeg ikke godt ville strikke en ny til hende, da den første er ved at være for lille, og hun har heppet med på sidelinien, mens jeg strikkede – ja, det [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.