Der gik vist lidt Baron von Mûnchhausen i seneste indlæg: “Jeg vender tilbage med strik – lige om lidt”…..det var da en løgn, der ville noget. “Lige om lidt” skal vist tages med et gran salt (og så vil jeg lige tilføje, at jeg altså er lidt hurtigere til at gøre noget ved tingene, når jeg siger “lige om lidt” til børnene). Tiden flyver bare, og dagene går; et par af dem har været udfyldt med rigtig hyggeligt strikkesamvær. Nå ja, strikke og strikke…..den ene dag fik jeg strikket, men jeg var ikke tilfreds med, hvordan det kom til at se ud, så jeg har pillet det op igen, og den anden dag kom strikketøjet slet ikke frem ;o) Men vi talte skam om strik og garn (blandt så meget andet).

Her kommer så rigtigt strik – oven i købet af det, man virkelig kan bruge til noget, nemlig “Pebbles”.  En særdeles anvendelig trøje med en rigtig god pasform fra Rasmilla/SanneB, strikket i 2 tråde Supersoft (mit nye yndlingsgarn) i farven Hyacinth, som bare er den sødeste lyslilla med et utroligt flot spil af rødt og blåt i. Og så har vi jo et eller andet med lyslilla forårstrøjer ;o).

Pebbles

Jeg har strikket str. 2 år til Sofie, men forlænget den en smule, så “vi” kan bruge den lidt længere – den passer bare perfekt, og mon ikke den kommer på pindene igen?! Den er tyk og lækker men uden på nogen måde at være klodset – vejer kun omkring 180 g. Mønstret er mere enkelt, end det ser ud……selvom det gav mig lidt kvaler. Jeg kunne fint strikke det til en håndboldkamp, men en dag, jeg bare sad helt for mig selv, fik jeg kludret i det gang på gang, så “boblerne” ikke kom til at sidde forskudt i forhold til hinanden. Det må være tankerne, der fløj lidt for langt, når nu her endelig var stille (det er her bestemt ikke nu – vores genbo er ved at få høvlet gulve af, så det har vi alle fornøjelse af….lykken er at bo i rækkehus). Og så var der noget med glemte knaphuller i et forstykke, så det var forfra og om igen, men det taler vi ikke højt om.

PS Kan fra påkildelig kilde (Fru Svit herself) informere om, at Hyacinth-farven ikke lige er på lager pt, men at den burde dukke op i april…..hvis nu, du skulle være blevet fristet ;o)

 

0 Responses to Pebbles

 1. Kate says:

  Hvor er det en dejlig pige.
  Flot trøje i vidunderlig farve. Forår lige om hjørnet :grin:

 2. Lise says:

  Lækker trøje og lækkert garn, det er helt sikkert.
  Jeg strikker en sengetrøje til mig selv lige netop i den lyslilla farve.
  Og Pebbles skal på pindene næste gang i samme Svit garn men i en lyseblå farve – til naboens knægt.

 3. Rosanna says:

  Nååårrrrhhhh… sikke en skøn trøje på en skøn unge!
  god week-end herfra

 4. Lise (fru Kvist) says:

  Åhhh hvor er hun sød! Trøjen er heller ikke ringe. Jeg har lige modtaget garn til to eks. fra Marianne Svit i dag. Bestilt i går – fantastisk service! Dit eksemplar er den første færdige Pebbles jeg har set. Må sige at den giver blod på tanden. Smuk farve. Min ellers så lyserøde 4-årige har selv valgt farven til sin: akvamarin. Den er også skøn med et rigtig fint farvespil i.

  PS er begyndt at bukke hver gang jeg går ind på din blog. Det skyldes min beundring over de 13 forbrugte kilo garn i 2008. Jeg blev så imponeret, at jeg helt glemte at kommentere!

  God weekend!
  Lise

 5. Lene Z. says:

  Hej Tina,
  Sikke flittig du er og det er en rigtig sød model, du der har skaffet dig. Hils Sofie og sig, at hun er sødest uden sut.

 6. Helle Holst says:

  Nøj hvor er den skøn – både den ene og den anden model.
  Jeg glæder mig allerede :wink:

  Knus Helle

 7. britt says:

  Superskøn!! Både trøje, farve og pigebarn – de er som skabt til hinanden.
  Knus,
  Britt

 8. Merete says:

  Hej Tina
  Sikke en smuk trøje, den er jo det rene guf. Jeg har også opskriften, kunne være at jeg skulle prøve at strikke den.
  Merete

 9. Anne says:

  En vidunderlig trøje til en vidunderlig pige :grin:

 10. Estermarie says:

  Sød model på sød model.

 11. Annette says:

  Hvor er trøje sød – pigen ser bestemt også tilfreds ud…
  kender alt for godt det med at få “strikket ingenting”, men sådanne dage har man vist rundt omkring…
  kh
  Annette

 12. Lis says:

  Den er vel nok sød den trøje og sikken en dejlig pige.
  Jeg kunne godt tænke mig, at strikke den til mit barnebarn.
  Men hvordan får jeg fat i opskriften ?
  Hilsen
  Lis

 13. [...] her er Rasmillas Pebbles (jeg har lavet den før) og projekt nummer 1 ud af en bestilling på 4 [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.