….eller…..? ( – advarsel: bla-bla-bla-indlæg)

I går aftes hed planen for denne dag, at vi skulle op noget tidligere end normalt, fordi vi skulle til morgenmad/fernisering i Katrines klasse kl. 7.30. Klassen har haft om Skagens-malerne i billedkunst og har begået hvert deres kunstværk, som skulle beundres.

Det gik også meget godt indtil en gang først på natten, for da begyndte Sofie at vågne igen og igen og være ked af det. Til sidst rykkede hende og jeg ind på sofaen, så Hr. Chance-strikker, der skulle møde tidligt på jobbet, i det mindste fik sovet lidt. Først på morgenen vågnede jeg efter planen, og Sofie var igen ked af det og megavarm, så jeg satte mig i hjørnet af sofaen med hende i favnen…..og faldt åbenbart i søvn. Pludselig vågnede jeg ved, Louise stod og hev i mig og spurgte, om vi ikke skulle over på skolen – da var kl. 7.50 !!  Aldrig er vi kommet SÅ hurtigt i tøjet….!

Sofie havde det bare så skidt og havde rigtig høj feber, så jeg spurgte Katrine, om det ikke var ok, jeg blev hjemme med Sofie. Og så startede vandfaldet bare hos Katrine, for “jeg har glædet mig sådan, til du skulle med derover”. Hvad pokker gør man så? Jeg endte med at overtale Rasmus til at pjække fra første time (det var ikke specielt svært, skulle jeg hilse at sige), så han kunne holde øje med Sofie, mens jeg ræsede til fernisering. Jeg fik slugt en halv kop the og en lille skive brød på skolen og så hjem igen og få smurt madpakker og sende Rasmus af sted til skole udstyret med div. madpakker til aflevering.

Sofie har det stadig skidt, Katrine er glad for, jeg kom med, Rasmus’ lærer var syg, så han havde faktisk fri de to første timer alligevel; Rasmus var bare ikke lige blevet informeret. Nu er huset fuld af unger (mine egne + div. legekammerater), Sofie vil kun hænge på mig, og  jeg skulle have haft handlet “big time” (vi taler stadig om indkøb på cykel eller med barnevognen), for vi mangler stort set alt. Det varer f.eks. ikke mange timer, før det bliver forbudt at gå på toilettet, for vi har snart ikke mere toiletpapir ;o)). Alt og alle har bare rodet, så her ligner noget, der er løgn, og vasketøjet er strandet lidt hist og pist……Og Hr. Chance-strikker skal til julefrokost…..

Det er bare en af de dage, man godt kan undvære. Sidste lørdag kunne vi også godt have undværet – først prøvede vi at futte hytten af, da vi spiste aftensmad, og der var et barn, der fik lagt en stykke køkkenrulle oveni det levende lys – stykket lavede lige en lille fiks bro hen til selve køkkenrullen, som pludselig stod i lys lue. Jeg fór bare op og fik smidt køkkenrullen ud i sneen på terrassen (ja, hvorfor bruge den kande vand, der stod på bordet ?!) – og da jeg vender mig om, kan jeg se, at Katrine har en fin flamme i håret i nakken. Det var så et stykke papir, der var fløjet af rullen i forbifarten. Nu ved jeg godt, man ikke må slå sine børn, men jeg slog altså på hende alligevel for at slukke ilden…..;o). Alle slap uskadt – og alle ved nu, hvorfor deres mor ikke er så begejstret for levende lys på bordet.

Et par timer senere skulle Sofie lige sige godnat til sin far, så hun kastede sig i armene på ham – og knaldede hovedet ind i hans, og så var han en halv fortand fattigere. En helt almindelig uge hos Fam. Kaos….

Nå, bare så I ikke tror, jeg går og fiser den af – et styks sweater til Louise i julegave (den har faktisk været færdig et stykke tid – bare se på alt det grønne i baggrunden). Der strikkes stadig julegaveting, og ikke alt kan lige vises frem. Modellen er snart set indtil flere gange her på kanalen, men den er og bliver et hit. Garnet er købt på sidste års strikkefestival ( = gode gram til Brug dit garnlager). Der er pailletter i kraven – nogen vil synes, det er for meget, men det gør man ikke, når man er 8 år gammel, der er det nærmest “jo værre, jo bedre” ;o))

Louises mohairtrøje

 

0 Responses to En helt almindelig fredag….

 1. Ulla says:

  Altså Tina, hvis bare vi andre havde samme underholdningsværdi på vores bla-bla indlæg :lol:
  Fiks løsning på problemet, Rasmus stiller jo nok op en anden gang.

 2. Tineke says:

  Hold da helt ferie, der tabte jeg også lige helt pusten, men så igen, det lignede lidt vores forgangene 14 dage, altså liiige borset fra bålet :)

 3. britt says:

  Årrrrrrh, Tina – man taber jo helt pusten. Jeg ønsker dig en super-fredelig aften og håber at lillepigen hurtigt får det fint igen.
  Skøn pige-sweater – den slags skal da have hele armen.
  Knus,
  Britt

 4. Laila says:

  Nej, hvor er det bare skidt. Men det HAR underholdningsværdi!

 5. Linda says:

  Hmmm 3-dages feberen hærger her i området, håber Sofie snart får det bedre. For pokker da også med hr chancestrikkers tand, det er jo lige så dyrt som at få bilen fixet – hvis ikke mere….men så kan han jo synge den med “det eneste jeg ønsker mig til jul” :lol:
  håber at vi snart ses!
  knus
  Linda

 6. Anne says:

  Hej Tina,

  Sikken en dag, I havde. Det var godt, at I fik klaret det hele :grin:
  Jeg synes, at sweateren er rigtig flot.

  Hilsen

  Anne

 7. Susanne i Silkeborg says:

  puhh – nu håber jeg ikke at det var min gave der var skyld i flammehavet ??? Jeg undrer mig som sædvanligt over at I overlever og endda virker normale :grin:
  Det var så hyggeligt at være på besøg og ogå at hilse p de store piger. De er nu dejlige !! Håber at december vil forløbe en lille smule roligere….
  Knus Susanne

 8. Siffe says:

  Øhhh … vi er da glade fordi vi har børn ikke? … ;-)

  Hatten af for dig at du stadig kan vise flot strik frem!
  KH Siffe

 9. hanneb says:

  Pu ha, man bliver helt svedt:-) Og så kalder du det en helt almindelig fredag, I må bestemt være en underholdende familie:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.