……eller måske bare topmålet af dumhed, når man en søndag eftermiddag og i tæt boligbebyggelse parkerer sådan en her og begynder at læsse øl og spiritus over i andre biler med en vis fart? Sjovt nok holdt politiet her pludselig…Nu er vogn og dens resterende indhold af Smirnoff Ice og andre sjove ting beslaglagt og kørt væk.

DSV

Ellers er det fødselsdagstid (igen) – hende her fylder 10 år i dag og har fået opfyldt et brændende ønske i form af en lille sød kanin. Ak ja, hun havde næsten ikke tid til at gå i skole….

Katrine 10 år

Ingen strik lige nu, men jeg har været på lagersalg hos BC garn og på hobby- og håndarbejdsmesse i Fredericia, så mere om det senere (og det går vist ikke lige så godt med garnindkøbsstoppet…)

Og ja, jeg må jo “bare” strikke en ny Slyng(el)veninde til Sofie, men Kloge-Åge her har smidt alle notaterne ud, for jeg skulle jo ikke strikke den mere, vel?! Det er bare forfra og om igen – men der bliver nok et igen, for den klædte Sofie rigtig godt

 

 

 

0 Responses to Topmålet af frækhed?

 1. Bente B says:

  Du må STRAKS fortælle, hvad du var nødt til at købe !!! :shock:

 2. Linda says:

  Tillykke med datter (og kanin, muhahahaha). Ajj BC garn, nåede du deromkring? Jeg er dybt misundelig :cry:
  kh Linda

 3. Merete says:

  Hej

  Tillykke med din datter. Kan godt forstå, at hun blev glad for sin gave. Jeg glæder mig til at se hvad du har investeret i.

  Merete :strik2:

 4. Lene Z. says:

  Jeg må tilstå, at jeg umiddelbar tænkte: Nå, nu kommer garnindkøbet hjem til Tina. Og det var selvfølgelig hængeren, jeg fik øje på……..

 5. britt says:

  Stort tillykke med hende – magen til henført blik skal man da vist også lede længe efter – den kanin er elsket, ingen tvivl.
  Glæder mig til at se dit rov…..tja, hvis bare traileren var fyldt med garn….
  Knus,
  Britt

 6. Tina Ruus says:

  @ Lene – ha-ha….det var dog ikke garnindkøb, men mon ikke man kunne bruge sådan en som lager ? :wink: :strik2:

 7. Bebiane says:

  Tillykke med datteren og det lille nye familiemedlem, hvor er den sød.
  Kh. Bebiane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.