…nemlig et indlæg fra mig….viljen til bloggen er der, men pt fylder de knap så sjove ting her i livet måske lidt rigeligt, så det bliver ikke til så meget tid ved tasteturet. Jeg har også været ramt af syge børn i flere omgange og en syg mand. Samtidig er det jo tid til skole-/hjemsamtaler, forældremøder (når man skal til 3 i samme uge, går det sjove ligesom af), og med et barn, der i dén grad ikke er i trivsel i skolen, går der også tid med møder hos skolepsykologen osv. Vi kæmper os igennem – “always look on the bright side of life” – og bloggen får et par ord med på vejen, når overskuddet er til det.

Bilen er gået i stykker….sådan helt i stykker – den kommer ikke ud at køre mere, så der bruges også tid i rå mængder på indkøb på cyklen og på at følge børn hist og pist med de offentlige. Og Hr. Chance-strikker er væk længere tid end normalt, fordi han skal “ud at se med DSB”.

Jeg har også været ude at se med DSB. Som rigtig mange andre i blogland var jeg i Silkeborg til strikkefestival sidste weekend. Sådan et par dage kan man altså leve højt på længe. Suverænt selskab, suveræn mad, suveræne omgivelser – det bliver bare ikke meget bedre. Og rigtig dejligt at få sat ansigt på nogen af de bloggere, man følger.

Stemingsbillede Silkeborg

Man lærte også en hel masse – f.eks

- at det er smart at lyne sin kuffert, inden man begynder at køre med den

- at det der med at læse en opskrift igennem, inden man starter, kun gælder for alle de andre

- at det er rigtig dumt at have en strikket nederdel på OG have rumpedasker-taske med meget velcro (hvor måtte jeg bare “kriiitcchh” med min nederdel mange gange)

- at det er dumt at sidde 3 på samme side af et bord med bænke, når man sidder der, hvor græsplænen hælder, og der er nogen, der rejser sig på den anden side

- at der ikke er grund til at lave en strikkeprøve, når bare der er én, der har lavet en, der passer

Jeg fik skam også strikket; i toget på vejen til Silkeborg, fik jeg strikket et par sokker til Rasmus færdig (6-trådet Opal, “Ugle” – 13 år og str. 44 – hvad skal det ikke blive til). De blev sendt hjem i en kuvert fra Silkeborg, da Rasmus havde fødselsdag lørdag og havde ønsket sig sokker (mors dreng). Jeg havde det halvskidt med at være væk fra ham på hans fødselsdag, men han klarede vist dagen fint uden mig ;o). Savnet var vist størst fra min side….

Jeg fik også strikket et par sokker i str. 2-3 år (igen 6-trådet), og denne her gang lykkedes det mig at få strikket to ENS strømper, selvom jeg var til strikkefestival. Der blev også strikket lidt på en trøje til Sofie og på Katrines julegave.

Lidt indkøb blev det sørme også til – ensfarvet Kauni til trøjer til ungerne, lidt strømpegarn med soyafibre, Noro strømpegarn (som bestemt ikke skal bruges til strømper), lidt Noro-et-eller-andet til et tørklæde, Kauni (og hedder det lige Kau-ni eller hedder det Ka-uni?!) i rødlige farver til et nyt Super-Karla (det gamle er endt hos min svigerinde) og så selvfølgelig Annette “Hvirvelvind” Danielsens nye bog. Bogen indeholder også en 2-3 flotte herretrøjer. Jeg kunne f.eks. godt se min nyslåede teen-ager i denne her…..men det ku’ han så ikke lige…..Annette Danielsen ses her til venstre i selskab med Marsvine-Linda og Britt Grendesign (og de er koncentrerede !!)

AD, Linda og Britt

Til sidst vil jeg bare lige sige tak for god ro og orden til mine 3 “roomies” (de to ovennævte damer + Fru Strikkekurv) - vi modtog kun en enkelt klage fra Amager-kanerne i naboværelset, der syntes, vi havde grinet lidt højt ;o) Næste morgen kunne vi ikke en gang huske, hvad det var, vi havde grint af, men vi havde det sjovt, så længe det varede…..

PS Min egen pc er (også) gået i stykker, så jeg må nasse mig til computertid hos ungerne. Det betyder også, at jeg ikke får alle mine RSS-feeds fra jeres blogge, og for pokker hvor er det bare svært at huske alle de blognavne, når man er vant til at få det hele serveret som feeds. Derfor bliver det ikke til så mange kommentarer rundt omkring for tiden…..

 

0 Responses to En sjældenhed

 1. Julie says:

  Og de Amagerkanere burde da kende til støj med lufthavnen lige i baghaven :boom:
  Hmmm, jeg kalder garnet for Kau-ni, men det kan da godt være, at det er helt ude i skoven…?!
  Nyttige tips og tricks er altid nyttige, jeg vil især tage den med strikkeprøven til mig :biggrin:
  Og flash ENDELIG flere modeller fra din nye bog, jeg har ledt som en gal efter billeder på nettet!
  KH Julie

 2. Julie says:

  nyttig mig hér og dér – det greb sgu’ om sig :laugh:

 3. Laila says:

  De der overtravle perioder de forsvinder igen, sädan er det bare…
  Men det er f…. træls uden bil og uden PC!

  :strik2: hilsner fra Alpelandet

  Laila

 4. Helle Holst says:

  Selv tak for en vidunderlig weekend søde Tina – og tak fordi du bragte smilet frem på mit ansigt på denne mandag, som har været alt andet end til grin. ALT er bare gået galt – min tomme kuffert eller det vippende bord er for intet at regne :twisted: Men i morgen bliver det hele sikkert meget bedre.
  Og så var det lige jeg kom til at tænke på – Hvorfor flytter I ikke bare til nordjylland? Vi har den dejligste skole, de skønneste garnbutikker – og “naboens” hus er til salg :wink: Åh det kunne bare være SÅ skønt men …. I stedet vil jeg nøjes med at glæde glæde glæde mig til næste gang vi ses.

  Knus Helle

 5. Linda says:

  Se Britt, hun kan multitaske, både snakke og strikke på samme tid :o) Det var en rigtig god tur…. tror det var Britts mobilalarm der sagde som en ubåd/sonar, vi skreg af grin over.
  Jeg synes også der en ophobning af pligter her på matriklen – og børnefødselsdage i stimer. suuuk.
  knus Linda
  ps hvis I flytter til Jylland kan du tage traileren med til Kolding og bcgarn :o)

 6. britt says:

  Selv tak, Tina – for en skøn weekend og vidunderligt selskab! Jep. Linda – det var sonar’en! Jeg må sørge for at få den med næste gang, så amarkanerne kan grine med :-))))
  Hvirvelvind er det helt rigtige navn – jeg er dybt fascineret af hendes livlige energi (og smukke, smukke design).
  Knus,
  Britt

 7. Britta S says:

  Det var godt endelig at møde dig – selvom vi ikke fik snakket meget. Men sådan er det jo når så mange er sammen.

  Jeg tror også at jeg savnede min Rasmus mere end han savnede mig ;-) Og han lægger også an til nogle stooooore fødder – str 30 i en alder af 3 år!! :shock:

 8. Bente B says:

  Kære Tina.

  Hvorfor er jeg nu slet ikke spor overrasket ?? Jeg siger også Kau – ni,,, men jeg VED det ifølge finske udtaleregler hedder Ka – Uni… jeg har rent faktisk en gang sunget offentlig på finsk… tsk tsk no comments

 9. Rosanna says:

  ORV, hvor har du haft en fed og SJOV week-end, og som jeg fornemmer, så har den været tiltrængt.

  Det er utroligt, som det kan give bunker af positiv energi til mange uger, når man investerer en week-end, ikke?

  kh

 10. Annette says:

  Tusind tak for hjælpen til at lære at hækle….det var meget fornøjeligt…og samtidig at få sat ansigt på bloggeren.
  Nu må vi se om jeg kan finde ud af at hækle andet end Q-Anne tørklædet.. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.