jo-jo, det er ganske vist (nu tror I, det rabler for alvor, ikke?) – for jeg blev vækket af julemanden i går morges….og af en stor mus…..og en giraf. Det er ikke fordi, man bliver lidt forvirret, når man vågner ved, der står en og hiver i en og siger "Moaaar", og når man så (MODVILLIGT, vi har ferie for pokker!) åbner sine øjne, så kigger man lige ind i hovedet på en giraf !! Og så var det "bare" mine tre yngste poder, der havde været i udklædningstøjet – bare se her.

Carinas sokkerPå strikkefronten har jeg fået strikket to par sokker til en kær veninde færdige. De blå er en variantion over et tidligere set tema, og de blå/grønne

er julisokkerne fra sokkeklubben. Mønstret er lidt svært at se, men jeg har prøvet at tage et billede med et par hvide sokker inden under – så kommer hulmønstret mere til sin ret. Garnet, der er brugt, er Brugsens strømpegarn.

Ellers er jeg hoppet med på Kauni-bølgen. Kraftigt inspireret af Mette er jeg gået i gang med det her:

gyldent Kauni

Med "inspireret" mener jeg: tyvstjålet idéen….Mette kalder sit "Blå Mokka", fordi hendes er inspireret af "Cafe Latte" fra bogen "Sjove sjaler" (som jeg i øvrigt er NØDT til at eje). Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal kalde mit sjal, hvis jeg skal følge terminologien bare lidt……"Café Rust" måske….;o)

Det rød/lilla Kauni har også trukket (lidt for meget) i mig, så jeg er også "kommet til" at starte op på i sjal i dén farvekombination – jeg er nu ikke helt sikker på, det er et design, der overlever, men nu må vi se. Farverne kommer slet, slet ikke til deres ret på billedet her – de skal vist ses "live", de er bare SÅ flotte.

rød/lilla Kauni

Status på den grønne sommerbluse til min mor er, at begge ærmer er færdige, og ryggen mangler kun nogle få cm.

 

0 Responses to Nu er det snart jul

 1. Bettina says:

  Det er altså stygt – jeg ER nødt til at finde penge til noget Kauni-garn, kan jeg da se…det kan man ikek lade være med, når man ser jeres fantastisk smukek sjaler! *SUK*

 2. Mette says:

  Hvor er jeg glad for at kunne give inspiration til andre!! Som du og jeg har talt om, så er der altså ikke så lang tid til jul mere, så hvorfor ikk’? k.h. Mette

 3. Britt says:

  Jamen, det ER da jul(i)…….*fniiiis*. Flot strik som altid, Tina. Oooooog – den røde Kauni ER bestilt (sammen med Mette), sååååå……Spændende at se en anden variant – men mon ikke jeg ender med en retstrikket (selvom det er møgkedeligt – jeg satser på at striberne holder mig igang…..) Cafe Rust – super navn!!! Hvad skal de røde så hedde??
  KH Britt

 4. Dorte says:

  Nu er jeg altså snart overbevist om, at også jeg må eje noget Kauni-garn … det er da bare vildt flot !!
  Dit gyldne sjal leder mine tanker i retning af karamel og chokolade …
  Jeg har lige strikket bomulds-sjælevarmer – kunne godt overveje at lave den i en vinterudgave i Kauni …
  Kærlig hilsen Dorte

 5. Vivian says:

  “Café Rust”, hydr, strikker du det så skudsikkert ;-)))
  I guder hvor er det dog nogle flotte farver – på begge modeller !!!
  (men da i øvrigt intet i sammenligning med dine skøre unger ! *gg*)

  KH Vivian

 6. cheeper automobile insurance for rating quote rate americanmedical com suzuki forenza…

  ears loners,pique …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.