…eller 2 rettere

1) et par nøgler (eller 3) Limbo Mexiko color, farven hedder 2597/partie 1 (det er fra Schoeller & Stahl). Jeg har 5 nøgler, som er overskud fra en sweater, jeg en gang strikkede på bestilling. Nu vil jeg gerne strikke en sweater til Sofie af resterne, men jeg tror ikke, der er nok. Indfarvningen er ikke så vigtig…..

Limbo Mexiko

2) Lise har på et tidspunkt været så sød at begave mig med resterne af et nøgle Opal, som jeg havde forelsket i. Men I kender typen, ikke? Jeg må ha’ mer’ ;o). Er der nogen, der ligger inde med et nøgle, de vil af med? Det er Opal Petticoat farve 1291 (ikke bomuldsudgaven).

1291

Send mig en mail (adressen står ude i højre side), eller læg en kommentar, hvis du kan/vil hjælpe. Så finder vi ud af noget med betaling/bytte, eller hvordan vi nu klarer den….

 

0 Responses to Vi bringer en efterlysning…

 1. Sanne B says:

  Hej Sweetie,
  Altså jeg har noget Opal der ligner billedet, men ved s.. ikke om det er Petticoat. Jeg checker lige når jeg kommer hjem. Glæder mig helt vildt til at se dig i Silkebrog. Og nu har du vel reserveret den 23.-25.10.???
  knus
  SanneB

 2. Britt says:

  Du kan sagtens strikke noget til Sofie af de 5 nøgler! Jeg har lige gjort Jan (kjole str 4 år) færdig og brugte kun 180 gram = 360 meter.
  :-) Britt

 3. Paa Ravelry er der mulighed for salg/byt af overskudsgarn. Har du proevet der?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.