Først og fremmest: jeg burde jo egentlig skamme mig, for jeg glemte da helt i mit seneste indlæg fra biblioteket at skrive tusind tak for alle jeres pæne kommentarer om mit kattesjal !! TAK

Dernæst: TDC og jeg er blevet enige om, at jeg har ret – er det ikke herligt?! Jeg blev ringet op af en flink dame (hun må være ny og har åbenbart ikke lært “the TDC-style” endnu ;o) ), der forklarede, at vores regning skulle laves om “sådan og sådan og sådan” – hvad jeg sagde til det? Ja, jeg var nærmest mundlam, for det var jo lige sådan, jeg syntes, det skulle være, men som det jo mildeste talt havde knebet med at nå til enighed om sidste gang, jeg havde TDC i røret.

At vi så nu har fået ikke mindre end TO regninger lydende på det samme beløb, men med to forskellige numre på girokortet, vil jeg vælge at ignorere…..i hvert fald indtil der dukker en rykker op på det, jeg ikke har betalt.

Ferien er “overstået”. Vi har fået klaret lidt praktiske ting, og vi har været på ture rundt omkring. Blandt andet har vi været på Frilandsmusset, hvor der var spændende sager for alle. Der var så ikke helt enighed blandt alle om, hvad der var (mest) spændende….

Frilandsmuseet

Vi har også været til stort bryllup i Nødebo Kirke. Jeg syntes pludselig, at mit tøj virkede så kedeligt i hvidt og sort, så jeg nåede frem til, jeg måtte have et sjal. Og hvad er mere nærliggende end et rødt sjal med hjerter, når nu anledningen var et bryllup (at det så var ca 30 grader varmt den dag, glemmer vi lige). Sjalet kom i brug, da vi sad udendørs og drak kaffe og the efter midnat med udsigt til månen, der stod op over Esrum Sø og med en himmel så stjerneklar, at den kunne være taget fra en Disney-film.

Opskriften er “The Romance Shawl” fra Fiddlesticks men med lidt ændringer. Blandt andet har jeg udeladt Amors pile, for de mindede mig sådan om fiskeskeletter (måske fordi jeg lige har strikket kattesjalet?), men hjerterne er rigtig fine. Garnet er noget gammelt merceriseret bomuld fra Mayflower, købt for en slik for længe siden. Partinummeret var det samme på alle banderolerne, men f….. om der ikke er et nøgle, der er lysere end de andre. Heldigvis er det det allersidste nøgle, jeg havde i brug, så det er kun de sidste 3-4 pinde i kanten, der er en anden farve, og det er nok kun mig, der ser det, fordi jeg ved, det er der.

Hjertesjal

Da jeg skulle spænde det op, havde jeg pludselig en 4-5 løse masker – og jeg FATTER bare ikke, hvad der er sket…..det er ikke fordi, der er en ende, jeg ikke har fået hæftet. for der sad ingen løse ender og dinglede. Hvordan pokker kan der så være løse masker?? I don’t get it.

Og til sidst en lille oplevelse fra den hørehæmmede verden, jeg lever i. Vi skulle på tur til ZOO, og på vej i bilen kørte radioen, og så blev der sagt (som jeg opfattede det): “De gamle sæbekassebiler skal katalyseres”. Den tyggede jeg så lidt på, hvorefter jeg – meget intelligent – sagde til min gemal:” Sæbekassebiler har da ikke motorer…..?”. Så viste det sig, at ordene havde været:”De gamle sengekantsfilm skal kanoniseres”. Er der noget at sige til, jeg virker forvirret en gang imellem ? ;o))

 

0 Responses to I’m back….

 1. Det kan ikke være særligt sjovt at høre dårligt, men den misforståelse var alligevel underholdende.

  Tænk sådan lige at kunne producere et sjal, for at kunne bruge det til noget bestemt. Jeg er imponeret. Jeg ville aldrig nogensinde blive færdig til tiden.

 2. Mette says:

  Ha-ha! Tak for grinet. Flot sjal!

 3. Merete says:

  Hej Tina
  Lyder til at have været en god ferie I har haft. Jeg skal selv på ferie om 3 uger.
  Sikke et flot sjal, meget romantisk.

  Merete

 4. Julie says:

  Stakkels dig, det må altså være belastende engang imellem!
  Flot sjal!

 5. Kate says:

  he he… du har lige reddet min søndag. Jeg var i et skrækkeligt lune – åbner min mail-box og læser dit indlæg og nu sidder jeg her med et smil der når både øjne og øre :party:

  Smukt hjertesjal – du er godt nok hurtigt til at få noget fra hænderne :strik4:

  mange hilsner
  Kate

 6. Ulla says:

  Hehe – fint sjal. Hvad venlige medarbejdere hos tdc?

 7. Britt says:

  Godt TDC makkede ret – nogengange batter det at være stædig :-)
  Skønt sjal og vist det helt rigtige til et bryllup.
  KH Britt

 8. Bebiane says:

  Tillykke med det meget flotte sjal, det kan du godt være stolt af.
  Kh. Bebiane

 9. Britta S says:

  Tusind tak for dagens grin :lol: :bravo: Jeg hører også de underligste ting i radioen nu og da – men prøver så vidt muligt at holde dem for mig selv :wink: :shhh:

  Flot sjal – helt perfekt til et bryllup.

 10. Linda says:

  Flot farve og flot mønster. Fiskeskeletter, hehe…Man har også kun det sjov man selv holder – ang døvhed, jeg stod engang på en banegård og pludselig kom der den her flok døve. De gestikulerede og gryntede, og pludselig skulle de tage billeder af gruppen. Så blev de lidt stille – forestiller mig de stod og lavede tegn til fotoet (ala fotografen er en nar). Og hvad siger man så når de er uartige: gå ud og vask hænderne i sæbe?! Lad være og tale med kuffert i hånden!?
  kh Linda
  ps godt at have dig tilbage!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.