Ja, vejret er vist ikke lige til den her for tiden, men mon ikke den kan komme i brug, når der skal leges ude om aftenen? Modellen er “Varm tøsetop” fra “Kæk og klassisk“, strikket i originalgarnet, som er dejlig blødt og lækkert, men det er godt nok svært at strikke pænt og jævnt i det. I bogen er der broderet en række blomster i bærestykket, men til det mødrende ophavs store overraskelse, ville Katrine ikke have blomster på. Jeg troede ellers, det var det, der tiltrak den unge dame ved modellen. Strukturmønstret gør sig nu også rigtig godt uden.

Varm tøsetop

Toppen er strikket i str. 12 år (Katrine bliver 10 til oktober), og den er lynhurtig at strikke – det bliver til noget på pinde 7. Den eneste ændring (udover de manglende blomster, altså) er, at jeg har forlænget den med et par cm. Jeg er ikke helt så meget til navlekig, som Katrine er, og det er mig, der bestemmer – lidt endnu i hvert fald ;o) Og så har jeg åbenbart et eller andet med garnforbruget til modellerne i den bog – denne gang har jeg også brugt et nøgle mindre.

Et strikkearrangement er det sørme også blevet til siden sidst, nemlig strik-in i Rungsted i det herligste vejr og med en lækker frokost i det grønne og i dejligt selskab (også selvom nogen blev et par venner fattigere, ikke Bente? ;o)….bare fordi man – Lene Sophie og undertegnede - ”kom  til” at mobbe lidt…. ;o) ). Alle kan vel regne ud, hvordan det ser ud, når en 12-15 ”madammer” strikker og snakker, så her er et billede af, hvordan det også kan opleves at være til strik-in…..det er hårdt at være den, der lægger ører til

Menneskebilleder ligger der lidt hist, pist og allevegne har jeg set (ikke alle billeder er lige flatterende af en vis Chance-strikker – eller måske ser jeg bare sådan ud?!).

Næste indlæg tror jeg sørme bliver med en model fra – tada – “Kæk og klassisk”….eller måske sokker….man skulle jo nødig kaste sig ud i noget ukendt !! 

 

0 Responses to Måske lidt udenfor sæsonen….

 1. Lene Sophie says:

  Den er da lige i øjet den tøsetop, den er straks kommet på to-do listen. Der er snart ikke flere pigemodeller i den bog som jeg ikke skal strikke. Det var bare så super hyggeligt i lørdags og mon Bente bliver god igen… :lol:

 2. Vivian says:

  Now, that’s a good motto: “man skulle jo nødig kaste sig ud i noget ukendt” – jeg tilslutter mig til fulde :holy: :laugh: Bogen ligger også hér og frister på spisebordet – dén model have jeg ikke lige luret, men den er vist da smart til hvis/når trangen til at få noget (out of season) fra hånden, skulle melde sig!

  Peacock mønstret er forresten på vej over Atlanten, jeg tæller ned! :strik1:

  KH

 3. Ulla says:

  Flot sag og de ekstra cm gør den bare bedre.

 4. britt says:

  Den er lige i øjet – superflot! Og jeg kan godt lide det lidt enklere udtryk uden broderierne.
  Jeg har også SÅ mange ønskeprojekter i den bog – så strik du bare videre, så vi kan se hvor skønne de bliver.
  Knus,
  Britt

 5. Merete says:

  Sikke en flot trøje, og farven er alle tiders. Jeg tror også at jeg m have den på pindene på et tidspunkt. Tusind tak for i lørdags, det var super hyggeligt.

  Merete

 6. Mette says:

  Faktisk kan jeg bedre li’ modellen uden broderi. Katrine-modellen kan jeg altid li’ – broderi eller ej. knus Mette

 7. lisbeth says:

  Supersød top. Jeg har også lige strikket den, men i en bomuld/silke blanding, så kan den bruges her i sommer. Der er mange gode modeller i den bog, jeg har også lavet perlestrikket trøje, den er også god. Glæder mig til at se flere modeller fra din hånd. :strik4:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.