Et styks nederdel fra “Kæk og klassisk“, strikket i str. 12 år. Vores kamera kan slet ikke fange farven; i det virkelige liv er den nærmest denimblå. Garnet er Hjerte Blend fra lageret (og det var vellagret – det er indkøbt, da Rasmus var lille); de hæklede biser er i en rest merceriseret bomuld af ukendt oprindelse, og farven er en anelse mørkere end selve nederdelen.

Katrine i blå nederdel

Mål og strikkefasthed er overholdt og alligevel har jeg brugt langt mindre garn end angivet i opskriften. Der er angivet et forbrug på 6 nøgler, og jeg har kun lige brugt til en 5-6 omgange øverst på nederdelen af nøgle nummer 5.

Katrine havde ikke kun en “bad hair day” men også en “bad ansigtsdag”, så derfor er hun uden hovedet. Billede af nederdel uden indhold kan ses her.

Så er der vist egentlig ikke så meget mere at sige om den…..?

 

0 Responses to Sus i skørterne

 1. Svit says:

  Uha, den er nice! Den behøver hun da ikke at have “bad face”-dag over :lol: Og så alligevel: Det kan jo komme over os alle!

 2. Britt says:

  Den er rigtig fin – skønt at få brugt det vellagrede garn…..meeeen den er da næsten så kæk at den er vovet….
  KH Britt

 3. Lene Sophie says:

  Den er blevet rigtig flot, jeg har også overvejet at strikke den, kan du ikke tage den med til strikin på lørdag så jeg kan se den tættere på ?? Hvis du altså må for Katrine.
  KH Lene Sophie :wink:

 4. Julie says:

  Den er godt nok flot!
  KH Julie

 5. Tineke says:

  Sikke flot den er blevet, jeg har også lige fået bogen, så der skal snart vælges hvilken en der skal laves først. Nederdelen er garanteret også super over et par gamacher.

 6. Helle Holst says:

  Skøn sommer sag!! Jeg har garn liggende til den større og mere voksne udgave – det har ligget der længe efterhånden. Måske jeg bare skulle snuppe en model til Maria i stedet for?? Det frister …..

  Knus Helle

 7. Karina says:

  ..ja, jeg kan da godt finde mere at sige om nederdelen. Den er meget, meget flot, og når det så er vellagret garn der er brugt, er begejstringen sikkert endnu større – hos dig. Gad vide om Camilla ville kunne li’ sådan en – ved ikke lige om jeg vil spørge lige nu…….tror nemlig ikke jeg har garn til sådan en.

 8. Tina Ruus says:

  @ Marianne….jeg havde slet ikke tænkt tanken, at det var nederdelen, der gav ansigtsudtrykket ;o)

  @ Britt – ja, jeg synes også, den er en kende vovet, Vil også lave en til mig selv, men er da lige ved (men kun lige ved) at få kolde fødder over, den er så afslørende. Nu er leggings jo heldigvis blevet moderne (hvornår mon pandebåndet dukker op igen, ha-ha)

  @ Lene-Sophie – jeg skal prøve at huske den lørdag (så har jeg ikke lovet for meget) – jeg glæder mig til at se dig!

  @ Helle – Måske der er basis for en KAL i voksenudgaven? :strik2: Jeg har svært ved at komme i gang med min. Måske vi kan lokke Sanne B med på vognen. Hun har også overvejet den på et tidspunkt, ved jeg.

  @ Karina – ja, nogle gange er det bedst bare ikke at spørge

  @ alle – mange tak for de pæne ord ;o)

 9. Anne says:

  Så fandt jeg din blog – man skal jo bare huske at skrive bindestregen :cool:

  Tak for i går, det var et hyggeligt strik-in i Rungsted.

  Hilsen

  Anne

 10. Linda says:

  Den er ret fin! Jeg må vist lige checke lageret af merceriseret bomuld, tror der kan blive en til Fie, når der nu ikke går så meget til. Voksenudgaven, tja….med giraftrusser under :biggrin:
  kh Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.