…..får jeg ikke strikket så meget i øjeblikket…

grus

6 kubikmeter grus og 70 kvadratmeter fliser – afbrudt af temmelig mange temmelig voldsomme byger, der henleder ens tanker på det sydlige Europa. Men regnvejr kan jo også have sin charme, bare prøv at se her:

regnbue

Men ind imellem de sitrende arme og rystende hænder er det da blev til en smule strik. Jeg er gået i gang med en bluse, der var i "Hendes Verden" for nogle uger siden. Garnet er Garnstudios Muskat i farve 20 (fra lageret – jubiii), som godt nok står opført som en nyhed på Garnstudios hjemmeside……mit har ligget på lageret i hvert fald 10 år, så det må da være det, man kalder en gammel nyhed. Aftageren til blusen er min mor. Jeg startede på et ærme i stedet for på ryggen, for jeg trængte til at se på noget, der vokser relativt hurtigt.

ærme

 

0 Responses to Derfor….

 1. Mette says:

  Godt at du trods travlheden med fliserne husker at strikke! Vi ved jo, at det giver fornyet energi! Mit Blå mokka sjal er færdigt og jeg er meget tilfreds! Vi har bestilt et nyt kamera, så jeg vil se, om jeg kan vente med et billede til vi modtager det….. Måske ikke! Jeg vil gerne vise dig det. I stedet har jeg kastet mig over de grønne sommerfugle, omend det skrider langsomt fremad! k.h. Mette

 2. Ulla says:

  Der er intet som reduktion af garnlageret :-) Sødt mønster til en sommerbluse. Ulla

 3. Britt says:

  Uha en masse fast arbejde i de voldsomme mængder naturmateriale!! Godt at du alligevel får lidt strik ind – det er så godt for den mentale balance. hihihihihi.
  Og tak for sidst – det var rigtigt dejligt!
  Kærligst, Britt

 4. Vivian says:

  Hej Tina, den ser jo dejlig bekendt ud, den sommerbluse ;-)
  Desværre må jeg nok sande at den ikke bliver nået i år hér på matriklen – men kommer på som “næste års første sommermodel”.

  Det med fliserne ser også bekendt ud – var igennem en lille model af slagsen sidste sommer.

  Og så lige tak for sidst !

  KH Vivian

 5. pittsburgh hotels

  invincible tilled synonymous bartender Monsanto gulfs corer ramada http://ramada.hotels-visitors.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.