….var vejret betydeligt bedre. Det kan vi huske, for den dag havde vi nemlig arbejdsfordeling her i huset – husets herre klippede hæk om formiddagen (og det er Louise og ikke Sofie på billedet ;o) ), og fruen leverede et stks barn senere på dagen. 6 år senere ser barnet sådan her ud.

Jakob 6 år

Hvor sker der bare meget på 6 år…..som  helt lille har han været det nemmeste af vores børn, grænsende til det rene englebarn….dét er han kommet sig over ;o)). Han er en krudtugle, der tænker med benene og ikke hovedet, og så hører han med en vis legemsdel (og her tænker jeg ikke på ørerne….!). Men samtidig er han heldigvis det sødeste og kærligste, man kan tænke sig.

Den har stået på fødselsdagsgæster både i går og i dag, han er blevet fejret i SFO’en i dag, og en tur i svømmehallen er det også blevet til. Nu sover han trygt og godt i sit “nye” værelse – en del af hans gave har været Spiderman-gulvtæppe, Spiderman-puder, Spiderman-pyjamas og Spiderman-”opbevaringsdims”.

Lige for tiden prøver jeg at mande mig op til igen at få gjort kål på noget af strømpegarnslageret *- hvad kan i den anledning være mere passende end et par ragsokker, der minder om grønlangkål i udseende?? Garnet er fra Lynghøjgård og er noget af det blødeste 6-trådede strømpegarn, jeg har haft i fingrene – og så er det tilmed særdeles rimeligt i pris.

Grønkålssokker

Og endnu et par ragsokker – den her farveeksplosion kan man da kun blive glad af at kigge på. De er strikket i Opal Hundertwasser (igen 6-trådet, farve 637) – en kollektion, som jeg faktisk ikke er voldsomt begejstret for, men lige de her farver kunne jeg ikke stå for. Det er bevidst, de ikke er ens i stribeforløbet, for for det første er farverapporten meget lang, og for det andet så synes jeg, at med de farver må strømperne godt være så “crazy” som muligt…..(og det blev de) – og så kan jeg få 2 par ud af et dyrt nøgle strømpegarn ;o)

Hundertwasser

* Hvis jeg skal være helt ærlig, er garnet faktisk ikke lagergarn. Jeg fik begge nøgler i fødselsdagsgave af Katrine og Louise…..

 

0 Responses to For 6 år siden….

 1. Britta says:

  Tillykke til den unge mand! Han ser både sød og fræk ud – lige som en dreng skal være :biggrin:

 2. Sanne B. says:

  Ham Jakob er vist lige præcis som drenge er, og skal være :-)
  Tillykke med ham.
  knus
  Sanne B

 3. Linda says:

  Flot klipning! Nu kan jeg ikke lige se om I også kun har een skabelon for drengene, men fin er han, tillykke med ham!
  kh Linda

 4. Fríða says:

  ej, hvor er han skön! til lykke med ham og til ham.
  flotte strömper!
  kh.fra Island
  Frida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.