Ved et helt tilfælde opdagede jeg for nylig Toras blog (googlede faktisk efter noget helt andet) og så hendes søde børnedesigns, som oven i købet er helt gratis *. “Hearts” nærmest skreg på et dyk i lageret, og der lå sørme et bundt brunt NZ Lammeuld, som jeg købte af Nanna på strikkefestivalen. Det var egentlig tiltænkt en lille kjole, men nu har Sofie jo lige fået “Tankestreg“, og pludselig – lige om lidt - er hun bare blevet for stor til, at 1 bundt er nok til en kjole. Jeg var først lidt nervøs for, om garnet var for mørkt til, man kunne se hjerterne, men det kan man heldigvis sagtens.

Man bliver helt grebet, når man strikker bærestykket og skal lige have en række hjerter mere med. Til gengæld syntes jeg, det tog ca “forever” at strikke det glatstrikkede stykke med de tynde pinde og tynde garn (NZ Lammeuld løber 600 m pr. 100g). Billedet er uden indhold, for indholdet tog en middagslur under fotoseancen, og nu er vesten grisset til, så intet fællesbillede.

Hearts

Den bliver helt sikkert brugt igen og igen, og forhåbentlig får jeg inden længe syet et par små røde fløjlsbukser med brune bomber på, der passer til. Vesten kommer til at udgøre mit februar-projekt til “12 projekter“. Desværre er der kun gået 86 g garn til, så det er ikke meget, den batter i projekt nedbring-garnlageret……Jeg kunne godt finde på at blæse opskriften op og strikke en til Katrine eller Louise i bomuldsgarn til sommerbrug.

Og så vil jeg da lige sige tusind tak for alle jeres fødselsdagshilsner både her på bloggen, på mailen, via sms, Messenger, overraskelsesbesøg osv. Det gjorde ikke ondt at fylde 40, men jeg synes, man måske tænker lidt flere – og andre – tanker, når man runder….

* Tilføjelse 26. februar – Tora har fjernet Hearts som gratis-opskrift, men det skulle blive muligt at købe den.

 

 

16 Responses to Til min lille sweetheart

 1. Lene Sophie says:

  Din Sweetheart er rigtig sød også uden indhold, har downloaden den så den kan komme på to-do listen. Jeg må nok først lige blæse den op i en str. 4 år.
  KH Lene Sophie

 2. Mette says:

  Ja, man burde komme i gang med den søde hjertesag. Tror du, at pelsulden kan du til den model……?! :strik2:

 3. Britt says:

  Skøn Hearts! Den er også højt på listen her i huset. Tora laver de fineste ting.
  :-) Britt

 4. Karina says:

  Vesten er da blevet rigtig sød og anvendelig, selvom du så ikke er helt tilfreds med garnforbruget :-)
  Jeg fald også over Toras blog ved et tilfælde. Hun laver altså nogle lækre ting! Det er somom inspirationen allevegne fra nogen gange bliver lidt overvældende, og jeg får lyst til at gå igang med 10 forskellige ting.

 5. Helle says:

  Nøj, den er lækker….Det er da et klart lagerprojekt…Lidt NZ lammeuld har man vel altid liggende :strik2:

 6. Julia says:

  Synes den er MEGET fin, den med hjerterne – er de svære at strikke?

 7. Vivian says:

  Nøøøj, den er sød, so ein ding muss en vis ung dame auch haben!!

  KNuS Viv

 8. Linda says:

  Ja, så mangler man lige en lille sveske at putte i den :o Heldigvis har jeg en niece og et nøgle rosa duo..

 9. Julie says:

  Nej, hvor er den flot! Jeg har tøvet lidt med at tage mit brune silke/merino fra Duo i brug til formålet, men det kan jeg da sagtens gøre, for hjerterne lader sig da ikke lige skjule :-)
  KH Julie

 10. Hold da op hvor er den sød! – jeg kunne ikke finde mønstret til download på Toras blog…. men hun skrev noget om at det vil kunne købes gennem Ravelry på et tidspunkt…

 11. Helle Holst says:

  Det er skøn!!!
  Et absolut must-have i enhver pigegarderobe.

  Knus Helle

 12. Sheeplilt says:

  levitra clobetasol 17 propionate structure Some radicals in Iran have started to react negatively lasix for afib CEO pay gap was the highest of the 22 countries that

 13. Trigign says:

  cheap generic cialis 137 Journal of Clinical Oncology 33, no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.