Ferien er ovre for denne gang, så nu trænger jeg til…..nå ja – ferie !! Alle kom levende igennem og er tilbage i skole og børnehave – dog kom en retur med ondt i maven i formiddags.

Der er bare dage, hvor det hele vælter som i alle andre familier, men heldigvis er alle jo sunde og raske, og de gode stunder er helt klart i overtal. Og ja, Susanne – der er stof til et par konfirmationssange (manner, hvor bliver Jakobs lang….;o) ).

Og ja, jeg får strikket. Det er jeg ski da nødt til for at få bragt hjerte-kadencen ned i fornuftigt niveau igen og få nerverne i ro !! Sofie vil bare ikke sove om aftenen pt, så det er ikke unormalt, at klokken bliver tæt på midnat, før hun sover. Hun vil bare sidde og hænge på en, og nu har vi fundet en god måde at sidde på, så jeg kan strikke imens. Så er der lige et par timer hver aften, hvor det er helt “legalt” bare at strikke.

Udover div. ulykker bragte vinterferien også biograftur, nogen var ude at stå på skøjter, nogen var hos kammerater, nogen havde kammerater til at overnatte, og så var vi også en tur på McDonalds – gaaaab. Ungerne elsker at komme der, nok mere for legelandets skyld end for madens. De bliver fuldstændig svedige, opkogte og “elektriske” af at lege inde i de store plastikrør og kommer bare susende tilbage til mig i ny og næ og spiser lidt, og så er de væk igen. Men heldigvis kan tiden jo så udnyttes til noget fornuftigt imens.

Alle enderne blev hæftet, og det færdige resultat kom til at se sådan her ud (og ja, vi er lidt vinterblege her i huset)

Katrine i stjernesweater

Katrine er jublende lykkelig for den, men jeg er ikke helt tilfreds. Jeg synes ikke, det er blevet helt godt mellem de små “dimser” over og under stjernene, hvor den naturfarvede tråd skal føres over rigtig mange rosa masker. Jeg har vævet ind undervejs og det hele, men….. Hvis jeg skal lave den igen på et tidspunkt, kunne jeg godt finde på at indføje lidt mere mønster i den rapport, så tråden ikke skal føres så langt. Sweateren har fået et fint lille mærke i nakken. Jeg købte en hel rulle med 5 m, da Fru Erle-Perle og jeg for nylig tog en tur til Stof og Stil. Sådan nogen er man da nødt til at eje, ikke? (Vi købte også andet, tsk-tsk).

Opskrift og garn (Hjerte Vital – dejlig blødt) er fra Amager Strik, købt i efteråret så sweateren tæller med som lagerreduktion – 412 g !

Ovenstående indlæg blev skrevet i formiddags, men jeg fik aldrig trykket “publish”, fordi det ene billede drillede. Jeg kan nu konstatere, at selvom vinterferien er ovre, så fortsætte vores kaos. Jeg skulle lige hente Katrine fra fritteren, og da vi svingede ud fra parkeringspladsen, syntes jeg, bilen lød og kørte underligt. Så var det ene fordæk punkteret, så jeg måtte smide bilen i vejkanten og overlade den til husets herre, som har bedre forstand på den slags. Og hvorfor skal det lige ske, når jeg er chauffør?! Jeg kører vel i snit 10-20 km om ugen i den…..

Det var bare dårlig timing, for ungerne skulle med deres far ud at købe fødselsdagsgave, og jeg skulle bagefter handle til den store guldmedalje. Fødselsdagsgavedelegationen kom af sted med nogen forsinkelse, og jeg nåede i mellemtiden frem til, jeg da bare kunne cykle ned til centret (jeg har nemlig få ny cykel…..ta-da). Så var der bare lige det, at hævekortet var taget med de andre på gaveindkøb !! Nu har jeg slagtet et par sparegrise - og handlet det, jeg nu en gang kunne have på cyklen….. Fødselsdagsgave-delegationen køber grill-mad med hjem – det har vi fortjent !!

Måske vi bare helt skal lade være med at stå op i morgen…….

 

0 Responses to Hverdagen…..

 1. Mette says:

  Flot cykel, ditto trøje! De matcher hinanden fint. Til lykke med fødselsdagen. knus Mette

 2. Søster Lisa says:

  :party: Tillykke Tillykke med den runde dag :party:
  Synes altså det er lidt vildt :clown:
  Er sikker på, at du for 40 år siden, blev født med :strik2: i hænderne…kan faktisk ikke huske, at du ikke har strikket…eller syet for den sags skyld :biggrin: Mine Daisy dukker havde godt nok meget hjemmelavet tøj!….og det var ikke mig der lavede det!

  STORT TILLYKKE med dagen

  Knus
  Lisa

 3. Stine says:

  Allerførst tillykke med dagen :-) Dernæst vil jeg bare sige at jeg kan godt forstå Katrine er glad – det er en smukt sweater, som klæder hende godt.
  Stine

 4. Karina says:

  Tillykke – Tillykke – og så fortjener du vel andet end at ligge og rode med ting der ikke vil makke-ret! Håber det går fremad for familien Kaos så du også får nydt dagen en smule.
  Flot sweater du har lavet – utroligt hvad du når, når man tænker på “omgivelserne” :wink:
  Hilsner fra
  Karina

 5. Britt says:

  HIP HIP HURRRAAAAAAA!!! I dag er det ikke hverdag – det er Tina’s fødselsdag. Og hun skal forkæles, skal hun!
  Knus,
  Britt

 6. Tillykke til fruen :bravo:
  Smilet kom endnu engang frem her i huset….. Det lyder så genkendeligt at jeg kun kan glædes over at jeg ikke er den eneste der nogle gange ser frem til natteroen !! Men vi er jo kun 2 til at være uheldige…
  Håber at du har en god dag med din skønne familie :love:
  Knus fra Susanne

 7. Linda says:

  Hurra, hurra HUUUURRRAAAA
  Og gid hun længe sove må, sove må…..
  Man skal vel mærke at man lever, derfor det kaos. Nogen af os kunne godt nøjes med et lille knib i armen :o)
  Den er da utrolig flot, den rosa stjernetrøje, og hun er da vist heller ikke til at skyde igennem. Det klæder hende godt med håret lidt væk fra ansigtet.
  Håber du får en masse garngaver.
  knus
  Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.