En gang imellem kan man bare ikke få taget billedet, man gerne vil tage – især ikke når modellen mest har lyst til at lave fis og ballade og i hvert fald ikke har nogen som helst intentioner om at samarbejde omkring billedetagningen. Det er vist meget sjovere at kigge den anden vej for at slutte af med at vade hen og kigge helt ind i kameraet. Måske hende og jeg skulle på et team-building-kursus

Sofie i Tankestregstop

Det, jeg prøvede at få et fornuftigt billede af, er selvfølgelig den top, Sofie har på. Den er strikket i Geilsk-uld, og opskriften er tyvstjålet fra “topstykket” på den lille kjole fra forrige indlæg. Jeg har bare startet med en lille flæsekant, og så ellers bare strikket, til jeg syntes, toppen havde den rette længde til ærmegab.

Siden sidst er der blevet syet fastelavnstøj – jeg havde ellers lovet mig selv, at i år skulle jeg i gang i ordentlig tid, men så faldt fastelavn rimelig tidligt, og samtidig tog det  “Ingelise” ikke mindre end 3 uger at levere min bestilling. Jeg ringede endda med min bestilling i stedet for at bruge deres webshop for at være sikker på, de havde tingene. Jeg havde så en uge til at så syet i, men så blev ungerne ramt af sygdom (vi legede “4 på stribe”, kun Jakob var frisk), og så gik der kludder i det hele. Natten til mandag så mit arbejdsbord (det vil sige huset spisebord) sådan her ud kl. 2….. Jeg nåede det – og at få sovet et par timer – og kunne sende et stks grøn alf og et stks heks af sted i skole kl. 8 mandag morgen. Jeg nåede ikke at tage et billede af pigerne, og nu har de glemt div. udstyrs-stykker, blandt andet en heksehat, hist og pist.

Der er blevet strikket et par luffer som gave til en skattet pædagogs 60 år fødselsdag – der er ikke meget at sige om dem; det er “same procedure as last year”. Farven har bare en lidt anden lyd denne gang…..

Mellemgrå Navialuffer

Apropos fødselsdag – hvor nødig jeg end vil indrømme det, så runder jeg snart et skarpt hjørne. Forleden ved middagsbordet var min gemal så “venlig” at synge ordene “Ensom dame 40 år, lille og buttet med mørkt og krøllet hår – min vægt tør jeg ikke skrive om……” for mig, hvorefter Katrine kigger på ham og siger: “Mor har da ikke krøller”. Jeg tror liiige, jeg skal have en snak med en vis ung dame om, at en gang i mellem er det bedst at tie !!

- Coming up – stribevis af strømper (striber skal tages så’en ret bogstavligt).
 
- Og har I lige bemærket, at “jeg” har fået ny look??

 

0 Responses to Så stå dog stille….;o)

 1. Det er et udmærket billede selvom damen ikke vil stå stille. Toppen er superfin.
  40 år er ingen alder *S*

 2. Mette says:

  40 er kun et tal, tænk på mig der nærmere mig et endnu “rundere” tal! Aktiv model, må jeg sige. Jeg er så imponeret over din indsats med fastelavnstøjet. Ikke mindst når der hurtigt forsvinder løsdele…. knus Mette

 3. Ulla says:

  Fiiiiin model
  40 er bare et tal, så længe man er ung af sind.
  Jeg tror liiiiige du skal have spillet Jørgen Ryg “Enlig Far” sketchen fra en gammel cirkusrevy for manden : :lol:

 4. Hanne says:

  Hej Tina. Sikken et flot billede, og sikken en flot side.
  40 år er ingen alder, vent til det bli`r 50.
  Håber I har det godt allesammen.
  KH Hanne.

 5. Selvfølgelig har vi lagt mærke til dit nye look og det er fint ! Dejlige modeller du har produceret….skidt med at hun driller lidt :wink:
  Den runde dag der nærmer sig er ikke noget at frygte – jeg syntes at de 30 var værre ! Nu er man jo bare sig selv: ung indeni og lækker udenpå !
  God vinterferie

  Knus fra Susanne

 6. Britt says:

  Fed top (faktisk temmelig skøn!!), skøn datter og herligt nyt look!
  Tina, du er ganske imponerende med dit aktivitetsniveau – fastelavnsdragter og det hele.
  Og det med at blive 40…det er da bare en hyggelig fødselsdag. I øvrigt er hjørnet ikke skarpt – det er rundt.
  HJ må vist hellere få lært en ny og mere passende sang!
  Knus,
  Britt

 7. Marianne says:

  Kære Tina.
  Tillykke med dit nye MARKNO-farvede look. We are very pleased! :grin:
  Og sikke nogle herlige billeder af hende den lille fotogene!!
  Stort tillykke med fødselsdagen – på forhånd!
  Jeg er inde i en stime med at glemme alle fødselsdage – men nu er jeg for en gangs skyld foran! :wink:
  Rigtig god uge 7 med ungerne – knus fra Marianne

 8. Jette says:

  Vær du glad for udgaven med krøllerne – her i huset går den på lille og buttet , med store tykke lår

 9. PiaT says:

  Hej Tina,
  Klager du over 40???? – bare vent :lol:
  Hvor er Sofie fin i sin nye top – min mor lukkede for øvrigt en gang munden ret så grundigt på mig, da jeg klagede over at mine unger have krudt et vist sted… “Vær du glad for, at de KAN løbe rundt” – øh… stof til eftertanke :japjap:
  Det er et rigtig fint look, du har fået på bloggen, synes jeg – jeg er lidt vild med de små kalenderblade ud for hvert indlæg
  Knus fra PiaT

 10. Britta S. says:

  Rasmus har for det meste en raket i r…. men når mor vil tage billeder skal han nok stille op! Og se så fræk som mulig ud imens :wink:

  Hvor gammel er farmand selv – over 40? For så er det ren misundelse over din unge alder, der får ham til at synge :lol:

 11. Fríða says:

  du bliver ved at imponere mig, Tina! sikken energi og produktivitet du er i bkhesiddelse af!
  bloggen er rigtig flot, men pigen endnu finere. toppen er super söd!
  kh.fra Island
  Frida

 12. Jane N says:

  Hej Tina
  Sikke noget smukt strik du kan præsentere for os.
  Glæd dig til de 40, det gør ikke spor ondt, men jeg kan godt huske hvordan jeg selv havde det.

 13. Karen-Ditte says:

  Fine farver i dit nye look – og smart at det du strikker matcher – sød lille bluse.
  40 år, hmm det har jeg prøvet, og det var okay :grin: Det er med fødselsdage som med nuller mænd, de kommer helt af sig selv, og man bestemmer selv om man vil tælle dem.

 14. Bebiane says:

  Hvor hun bare skøn, en rigtig nuttet model.
  Kh. Bebiane

 15. SanneB says:

  Hovsa, kom lige forbi. jeg er vild med dit nye look.
  Hun bliver altså skønnere og skønnere hende Sofie. Hvorfor må vi ikke se hendes valg af fodtøj denne gang? MoonBoots eller Barbiesandaler?
  Gud hvor er jeg glad for at mine unger er over fastelavnsalderen, selvom man godt kan blive i tvivl når man ser ældstes antræk inden en bytur, men det er nok alderen (min – jeg begynder at lyde som min mor….. “passer det sammen det dér??)
  knus
  Sanne B

 16. Linda says:

  Det er den smukkeste farve, både til bloggen og til den lille vest. Og hvor er hun fin, lillepigen….måske man skulle ønske sig sådan een med krøller og brune øjne inden det er for sent :shock:
  jeg synes du er en supermor, der lige orker at lave fastelavnsdragter til hele flokken!
  Jeg synes det værste ved fødselsdage >39 er at alle dem under 30 mener man er nær gravens rand. :roll:

 17. Vivian says:

  Om jeg fatter at det lille myr er blevet såååå stor! (Og moren osse, hihihi) Skal hun ikke snart med til Husum??

  Flot nyt look – og for sejt at Sofies bluse passer til :disco:

  KH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.