Håber alle har haft en god jul. Vi klarede os sørme gennem d. 24. uden at sprænge propperne. Til gengæld var der dømt opvaskemaskine-reparation om formiddagen 2. juledag, så jeg var uden strøm på komfuret indtil en time før, gæsterne skulle komme til julefrokost !! Musen har beæret os med et besøg igen – denne her gang har den flirtet med smækfælden, som var gået helt fra hinanden…..intet spor af musen selv.

Jeg blev selv godt begavet; ingen fibergaver, men det er også ok. Jeg fik mig blandt andet et par nye “brystbeholdere” (det hedder det iflg. mine børn – jeg går skam også med “undertrusser”), abonnement på “Ottobre“, “Børnetøj 0-3 år” (der er jo nogen, der har talt temmelig godt for den bog), gavekort, lertøjsfad osv., osv..

 De sidste julegaver fra min hånd kan vist også roligt vises frem nu

julegaver

I øverste venstre hjørne er det en hæklet taske magen til den, jeg lavede til mig selv tidligere på året. Denne her gang er lommen i foret lavet i blomstret stof med matchende lommetørklæde-”dims”. Tasken har min svigermor fået i fødselsdagsgave (blandt andet) d. 23. december.

I nederste venstre hjørne er det et par luffer med stjerner…..også set før – til min søsters adventskalender.

I øverste højre hjørne er det mit efterårs-hjemmespind, der er blevet omsat til et Clapotis, men i en smallere udgave end opskrifter foreskriver. Jeg får ikke spundet meget pt., men lysten er der, og det er efterhånden ved at ligne noget, jeg kan være bekendt, så jeg er lidt fristet til at kaste mig ud i at spinde til et større projekt. Måske efter 1. april, hvor Sofie forhåbentlig får vuggestueplads….

Sidste billede er et par futter i det pureste angora. Blødt, varmt og lækkert…..men hold op, hvor får man mange hår i næse og hals, når man strikker af det. Jeg er glad for, det ikke var en hel bluse, jeg skulle strikke. De to sidstnævnte projekter var en del af julegaven til min søster.

Pigernes trøjer blev vel modtaget af dem (py-ha), og de er allerede blevet brugt flittigt

Katrine og Louise i deres julegaver

 

0 Responses to De sidste julegaver…

 1. Linda says:

  hov, der kommer kanonkugler op fra neden?! Eller er det musen der sky(i)der med skarpt? Du må sætte børnene til at udvikle et snedigt aflivningssystem til det irriterende kræ, det næste bliver måske vaskemaskinen :scary:
  Dejlige gaver du har fået og dejlige gaver du har givet!
  Godt nytår til dig og dine! :party:
  kh Linda

 2. Fríða says:

  du er da bare utrolig, Tina! som du får produceret med alle de kære börn om benene, jeg har nu passet Vanda nogle dage, forældrene fejrer nytår i udlandet, og jeg synes jeg ikke får gjort noget som helst! men jeg er jo også ude af övelse. önsker jer alle et rigtig godt nyt år og takker for gode stunder i det gangne.
  kh fra Island
  Frida

 3. Lene Sophie says:

  Flotte trøjer du har lavet, jeg er helt misundelig, jeg synes ikke jeg får så meget tid til at strikke med 4 unger der hele tiden kræver service. Jeg er meget imponeret over hvor meget du når. Hvad gør du ???
  Men nu skal nytårsforsætterne jo overholdes så måske skulle jeg bare gå lidt mere på arbejde, så kan det jo være at jeg får strikket lidt mere. :lol:
  Godt nytår
  KH Lene Sophie :party:

 4. Britt says:

  Den mus må nakkes! Intet mindre – tænk hvis den fandt fiberlageret og byggede rede?
  Angora-hår? Jeg ved ikke noget værre….derfor går jeg i en stoooor bue udenom garn med angora. Så kan det være nok så blødt!
  Skønne gaver Tina – både dem du har fået og givet!
  Og endelig: rigtigt godt nytår til dig og dine!!
  Knus,
  Britt

 5. Tina Ruus says:

  @ Britt – det er også min panik. Jeg har både garn og fibre liggende på “gode” muse-steder….

  /Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.