….og den gjorde det sgu" – the Japaneese way…

Så meget tørklæde kan man få af kun ét nøgle strømpegarn. Opskriften er "Japanske bølger", som kan downloades kvit og frit hos Nanna (vi takker), og garnet – Admiral Bambus Aquarell farve 1904 – er sammestedsfra og er en del af festivalrovet*. Mønstret er såre simpelt (det er en variant af "Påfuglen", Vivian !!), der er faktisk kun én og samme mønsterpind at holde styr på, resten er retpinde.

Japanske bølger

(og Katrine vil have langt pandehår, så vi kæmper med den "dumme" længde lige nu – det skal være skidt, før det bliver godt).

Ellers flyver dagene bare af sted, uden jeg når ret meget af det, jeg gerne ville, synes jeg. Sådan er mit liv jo så bare for tiden, og det er også ok. Men der sniger sig da også fiberrelaterede oplevelser ind. I lørdags drog pigerne og jeg til Brønshøj/Bendix Garn/Vivian og hjalp til med at pakke garn ud, og vi gik og hyggede os i garagen med en ægte jyde - "Mor, hvorfor taler hun så sjovt?" (og det var ikke bandeordene, hun tænkte på, Susanne, ha-ha). Joh…de stakkels børn kommer ikke meget ud….. Pigerne var meget hjælpsomme og gik til opgaven med liv og sjæl, og på et tidspunkt stiller Katrine sig op og kigger rundt, hvorefter hun udbryder: "SÅ meget garn har du ikke en gang, mor"….nej, dog ikke.

Tak for alle jeres kommentarer om Mettes Stjernebluse; jeg kan fortælle, at den passer hende perfekt, og jeg har rigtig god samvittighed over at have mod-ydet (pudser lige glorien) noget af al den hjælp, jeg/vi har fået fra Mette.

* Festivalrovet og festivalstrik kommer snarest – strikken skammer sig stadig lidt endnu.

Lige nu strikker jeg "Anika", men jeg havde åbenbart fortrængt glemt, hvor dræbende jeg egentlig finder rib……oh boy, hvor den keder mig…..

 

0 Responses to “Ruuuul bølge…..ruuul….

 1. Vivian says:

  Ok-ok, dén havde du regnet ud jeg ville sidde og vride min hjerne med, hva’ :lol: Det er et hammerflot tørklæde (-og barn)!

  Ses snart.

  KH Vivian

 2. jamen du må da tage de stakkels børn med til jylland; bare så de kan se og møde flere af min slags :lol: Men det var nu rigtig hyggeligt at gå og ordne sammen med jer, så det kan vi godt gøre en anden gang. Knus Susanne, som synes at du når meget !!

 3. Sanne B. says:

  Hhhmmmm…., det kunen da godt være man skulle have sig sådan en bølgebryder. Ikke fordi jeg mangler inspiration i disse dage, snarere nogle mere velvillige arme og håndled. Og så er jeg ikke engang blevet lukket ind i de hellige haller på Ravelry endnu.
  Nå, må lige printe Japanske bølger – perfekt julegave-idé.

 4. Lise says:

  Jeg købte også sådan et sæt af Nanne på festivalen, men er ikke rigtig kommet i gang med det. Det bliver jeg da nød til nu, kan jeg se.
  Hils familien Tina.:razz:
  KH Lise:grin:

 5. Britt says:

  Jow-jow – de bølger står også i kø her….Skønt tørklæde!
  KH Britt

 6. Fedt toerklaede. Den er skrevet paa ventelisten (sammen med alle de andre 999 projekter jeg har planlagt…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.