Endnu en måned går på hæld, så det er tid til et projekt til "12 projekter".

Camouflagebukser

Denne er gang er det symaskinen, der har været i gang (jeg kunne sørme huske at betjene den endnu) med et par camouflage-bukser til Rasmus. De har elastik i linningen, men er alligevel udstyret med en pyntegylp, der er skrålommer og en lomme på låret, hvor jeg har maskinebroderet et motiv med små grønne soldater. Rasmus har fra han var temmelig lille, været utrolig glad for at lege med sine små plastiksoldater. Det er først for et års tid eller to siden, han droppede dem og gav dem til Jakob. Jeg ville egentlig have haft broderet et dødningehoved på (for det har "alle andre", synes jeg), men Rasmus ville have sine soldater. Godt, jeg tjekkede med ham……!

Stoffet har ligget på lager rigtig længe….faktisk så længe, at det var lige før, det kom til at knibe med at få et par bukser ud af det, så det er ikke alle mønsterdelene, der vender politisk korrekt. Rasmus er ligeglad, så kan jeg også være det.

Og så var mit moderhjerte ved at smelte væk forleden. Louise havde fået en opgave i skolen, der gik ud på, hun skulle medbringe noget, hun holder rigtig meget af, så "Mor, vil du godt gå med mig i skole?" – det kan man da ikke stå for…..

Om en uges tid sidder jeg i Næstved til strikkefestival med Webstrikkerne. Det bliver første gang, jeg skal være væk fra Sofie mere end en aften eller en eftermiddag, så mon ikke jeg kommer til at savne den unge dame en kende ? Omvendt ved jeg jo, jeg skal være i rigtig godt selskab og bare tanken om, der hverken skal vaskes tøj, laves mad eller vaskes op, er jo ganske tillokkende.

 

0 Responses to Nummer 9 af 12

 1. Maria says:

  Nej hvor sjovt!
  Sådan et par bukser – ret meget magen til, syede jeg sidste år til min søn Rasmus… Se selv:
  http://sewing.patternreview.com/cgi-bin/readreview.pl?readreview=1&reviewnum=16372

 2. Mette says:

  Jeg er sikker på, at du bliver så optaget, at du ikke savner Sofie så meget, at det gør noget. knus Mette

 3. britt says:

  Du kommer i den grad i godt selskab!!! Jeg glæder mig meget!
  Stort tillykke med Rasmus – fede bukser han er begavet med.
  Knus,
  Britt

 4. Fríða says:

  hm, så tror jeg også det er det rigtige sted at vælge som förste ophold væk fra barnet. vi kommer at have det så hyggeligt! jeg glæder mig altså!
  kh.fra Island
  Frida

 5. Lene Sophie says:

  Hej Tina.

  Du er hermed blevet tagget :wink:
  Du kan tjekke min hjemmeside og se hvad du skal gøre.
  Så det er nu hemmelighederne skal på bordet.:lol:

  KH Lene Sophie

 6. beckmann says:

  :cry: jeg kan da godt opføre mig som et lille barn til tider, hvis det skulle knibe?

 7. Britt says:

  …..jeg byder op til en leg – se min blog, hvis du har lyst.
  KH Britt

 8. Sanne B. says:

  Jeg har inviteret dig til en lille leg. Hvis du har lyst….
  Kig på min blog.
  kh
  Sanne B

 9. Merete says:

  Hej Tina. Jeg kan jo tage hæftet med næste gang – jeg var til møde sidst. Hørte at I fik slik og kaffe… De her tags er altså svære at holde fingrene fra!http://www.chance-strikkeren.dk/wp-images/smilies/icon_redface.gif :oops:
  Kh Merete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.