…….jeg har det ikke så godt", sagde Jakob forleden, idet vi trådte ind i Netto. Det var lige, så de små hår i nakken rejste sig på mig, og koldsveden sprang frem, mens jeg kunne høre min egen skingre stemme: "Nu skal du ikke kaste op, vel?!". Swooosj…déjà-vu – og så var jeg bare pludselig sat et år tilbage i tiden til hin indkøbstur (nederst i indlægget),  jeg nok aldrig nogensinde glemmer. Vi klarede os igennem denne her gang,  men jeg skyndte mig at bevæbne mig med en rulle plastikposer fra frugtafdelingen…….!! Ham, der sad i kassen den dag for et år siden, hilser stadig en kende anstrengt på mig… ;o)

Børnehavens kattelapperNå, jeg skulle sådan set bare bevise, jeg HAR lavet mit 8. indslag til "12 projekter", nemlig et par kattegrydelapper i skyggestrik . Ja, det er jo ikke, så man dåner over min kreativitet, men det var, hvad en Chance-strikker kunne overskue som augustprojekt. Aftageren er Jakobs børnehave, for da han så dem, jeg strikkede til min søster til hendes fødselsdag i juni, mente han, at børnehaven umuligt kunne bage uden at have sådan et par. Og ja, dem til min søster er der aldrig nået at komme billede af her på bloggen….man kan ikke nå det hele….

Bare så I ikke tror, det er det samme par, jeg har fotograferet TO gange, så bemærk venligst at  på børnehaveparret er kattene samme farve, mens de på min søsters er hver deres, og der er også hæklet to forskellige kanter på ;o)

Og så mangler jeg da at "blære" mig med ikke mindre end et kup, jeg gjorde i sommer engang i Kvickly i Hillerød. Jeg øjnede et par kurve med restegarn, hvor der stod: "uanset førpris nu 5 kr pr nøgle" – og det kan man da ikke bare sådan gå forbi. Masser af bomuldsgarn (før kr. 25,-) med en tynd metaltråd i; vi (vi – det er pigerne og mig) snuppede, hvad vi kunne finde af sort, lyseblå og hvid. Der var også en gammelrosa, men den var lidt spøjs i farven i hvert fald i pigernes rigtig-lyserøde univers (jeg kunne nu heller ikke lide den). Garnet minder til forveksling om HPs Glamour - jeg er sikker på, det kommer fra samme spinderi.

 Alle tre farver har jeg fået i 2 forskellige indfarvninger, men når nu man ved det på forhånd, kan man jo tage sine forholdsregler. Der smuttede også et par nøgle stigegarn med – jeg aner ikke, hvad jeg skal bruge det til….. hvem kan lade garn til en 5′er ligge?! Og prøv lige at se på min bon, hvor meget jeg har sparet – og hvad skal vi så bruge de sparede penge til?? ;o))

Garnkup

Ellers har denne uge budt på ikke mindre end 2 gange fiber-aftaler (og en, jeg måtte aflyse pga. en drilsk visdomstand), så nu skal alle de nye idéer, indtryk og inspiration vist lige falde på plads i mit lille hoved.

Og så må jeg jo lige føje til, at Sofie takker for alle fødselsdagshilsnerne ;o)

 

 

0 Responses to “Mo-ar……

 1. Julie says:

  Penge sparet er penge tjent!
  Tillykket med garnkuppet.
  KH Julie

 2. Ulla says:

  Tjatjiiiing så er der penge till mere garn ;-)

 3. Lise says:

  Tjaaa Tina hvad der er sparet er der tjent. Og så er der jo penge til lidt mere garn. Thi Hi God fornøjelse med kuppet:oops:
  KH Lise

 4. britt says:

  Glimmergarn til en aldeles glimrende pris (høhø) – det kan man ikke stå for. I dag så jeg det til 25 kr i min Kvickly – så det har været et enestående kup.
  Og tak for sidst – meeeeeeget hyggeligt!
  Knus,
  Britt

 5. hanneb says:

  Hold da op hvor har du sparet dejlig mange penge. Lige til en god shoppetur:) Hi hi, det er god kvindelogik.
  KH Hanne
  PS. Sikke dog en klam tur i Netto i havde sidste år, men skal man – så skal man….bvadr

 6. Lola says:

  ÅH, sikke nogle dejlige indlæg.

  kh Lola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.