junisokker

Så er mine junisokker færdige – rigtige sommersøde tøsefarver. De er lige det strammeste til mig. Jeg er meget højvristet, og hulmønstret gør åbenbart sokken lidt smallere; der er ellers samme maskeantal i, som jeg normalt bruger. Så ved jeg det til en anden gang…..

 

 

 

Næste projekt? Tja……jeg burde tømme lidt ud i strikkekurven og få afsluttet nogen af alle de påbegyndte projekter.

 

Strikkekurv

Kurven indeholder begyndelsen til et par strømper, som lader livet lige om lidt. Jeg kan ikke rigtigt forlige med mig den blå kant, og jeg synes måske også, det melerede er for "rodet" (der er ellers glimmer i).

Så er der et lyserødt sjal i kidmohair – det er faktisk det fjerde sjal, jeg strikker efter den opskrift, så det burde være en formsag "bare lige" at strikke det færdigt. Det er oven i købet til mig selv….

Det grønne er en sjælevarmer til Katrine. Den er strikket i Garnstudios Paris, og der er/skal være guldtråd med i kanterne. Jeg har tidligere strikket en til Louise i lyserød, men størrelsen var ikke helt ok. Da jeg startede på Katrines, lavede jeg den til en mellemting mellem to størrelser……og nu kan jeg selvfølgelig ikke huske, hvad det egentlig er, jeg har ændret……ganske smart, ikke? Jeg må jo bare klø på og  så håbe, den ikke bliver helt håbløst.

Det hvide er faktisk starten til en hæklet bluse (jeg er ikke den store ørn til at hækle), men jeg er gået lidt i stå, fordi jeg ikke helt forstår opskriften. Jeg kan ikke regne ud, hvordan jeg skal tage 1/3 mønster ud, når mønstret går over 4 masker…..mig bekendt går 3 ikke op i 4…..???

Den pink kant er starten til en lille pigecardigan, som skal bruges til en fødselsdagsgave d. 14/7 – derfor får I ikke mere at vide nu ;o) Man ved jo aldrig, hvem der læser med……

Om jeg får gjort dem færdige…..?? Ja, jeg kan jo altid prøve, men kender jeg mig selv ret, så kommer jeg nok til at starte på noget nyt, inden jeg får strikket det hele færdigt……

 

0 Responses to Junisokker færdige

 1. Mette says:

  Pil det op der kan pilles og smid resten ud! Så er kurven tom og du er klar til at starte på noget med god samvittighed. Go’ fornøjelse! k.h. Mette

 2. Britt says:

  Jeg er tilbøjelig til at give Mette ret. Tina, tag hvert strikketøj op for sig, træk vejret og mærk efter. Dukker følelsen “lyst” op så strikker du videre. Dukker følelsen “pligt/burde” op så trævler du op. Livet er kort – så der skal dælmes strikkes af lyst!
  KH Britt

 3. Dorte says:

  Hej Tina !
  Hold da op, hvor er du produktiv !! Overvejer du ikke et navneskift til bloggen … noget med mange-chancer-strikkeren … for der må trods alt have været en del strikkechancer i de sidste par uger.
  Jeg har først lige opdaget din blog – den er dejlig livlig og inspirerende – der er så meget, jeg får lyst til at kommentere …
  I skal ikke være bekymrede for hækken – vi har også skåret en meget gammel liguster ned til 10 cm´s højde, og den er kommet fint.
  Dine sokker i love knot mønster har jeg jo været heldig at se live … de lyder fristende, hvis det virkelig er så enkelt at strikke … for effekten er meget flot.
  Jeg vender bestemt tilbage til din blog … der er meget at følge med i !
  Kærlig hilsen Dorte

 4. Trine_a_p says:

  Hej Tina
  Det er da bare en dejlig side du har her. Det er mit første besøg, men absolut ikke det sidste.
  Og sikke produktiv du er. Det er da helt vildt som du strikker.
  Jeg tænkte på om du vil dele ud af mønsteret til blondekanten på dit lyserøde sjal. Den kan vidst bruges til et af mine sjaler, som mangler en afslutning.
  Mange hilsner Trine, næsten i Svendborg (webstrikker)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.