" Kære lille hus-spøgelse –

- dig, der smider dine sko og legetøj både foran hoved- og havedør

- dig, der ikke gider vende dit tøj rigtigt, når du smider det til vask (nå ja, hvis du altså smider det til vask)

- dig, der ikke synes, det er nødvendigt at tage sokker og underbukser ud af bukserne, inden de bliver lagt til vask

- dig, der spiser vores sokker, så vi har en hel kurvfuld af sokker, der mangler deres bedre halvdel

- dig, der hiver håndklæderne ned og efterlader dem på gulvet

- dig, der tryller skoletasker tilbage i gangen, selvom de stod på værelserne (??!!)

- dig, der gemmer gamle madpakker i selvsamme tasker

- dig, der ikke lukker vandhaner, yderdøre, havelåger mm

- dig, der ikke sætter din tallerken, glas osv. ud i køkkenet (for slet ikke at tale om i opvaskemaskinen) efter endt brug

- dig, der taber ting på gulvet, men bare lader dem ligge….jah…i det hele taget bare lader ting ligge

Ja, kære spøgelse – jeg har aldrig set dig, men jeg ved, du er her, for når jeg spørger mine børn, om de har ansvaret for ovenstående, så er svaret et klart nej….så kan der jo kun være dig tilbage. Men helt ærlig – du tager SÅ meget af min tid fra det, der er sjovt,  så du er faktisk ikke velkommen her,  KA’ DU SÅ KOMME UD !!

Mange hilsner en halv-frusteret Chance-strikker "

(som forhåbentlig snart vender tilbage med et strikkerelateret indlæg, forudsat jeg overlever besøg af 20 børn fra Jakobs børnehave, der kommer til frokost i morgen, fordi den unge mand har haft fødselsdag….)

 

0 Responses to Ka’ du SÅ komme ud !!

 1. Jane N says:

  Pyhha jeg troede vi var de eneste der havde det sådan!
  Kh Jane

 2. Sus says:

  Hej Tina
  Lyder som et indlæg jeg kunne have skrevet, selvom jeg kun har 3 børn og derfor jo knap så meget vasketøj mm som dig, men et lille godt råd, for jeg var også ved at blive vanvittig at alt det vasketøj og især strømper/sokker – køb en masse billige hårelastikker i 7 forskellige farver en for hver familiemedlem, og bed så børnene og manden om at sætte en elastik og hvert par inden de lægges til vask, det er lykkedes her – ja altså på nær manden, men så får han altså selv lov til at makker hans strømer!!! og med hensyn til resten af vaske tøjet der har jeg købt 6 aflange kurve som står på nogle hylder i bryggerset og så sorterer ungerne selv vasketøjet når de lægger det til vask i lys, rød, mørk, hvid kogetøj, håndklæder mm, selvfølgelig skal de mindste have hjælp og jeg skal lige checke inden jeg smider i maskinen, og det går fint – ja igen selvfølgelig ikke for manden som smider tøjet på gulvet, påstår han ikke forstår systemet. Alt dette mht til vasketøj synes jeg er en stor hjælp, selvom ikke alt når ud i kurvene, nogle gang bugner værelserne især hos de 2 store på 17+19 men den lille på 11 har kunnet finde ud af det de sidste 3-4 år siden jeg begyndte på dette, håber det kan hjælpe dig lidt.
  Har altid synes det er utroligt, at du har kunnet nå så meget strik.
  Ha’ en god dag. kh Sus

 3. Helle Holst says:

  Hei! Har du også sådan et spøgelse i huset. Jeg troede kun det var her hos os. Vi tager en runde i huset hver aften, ungerne og jeg. De bærer stakkevis af ting og sager tilbage til deres værelser og ingen af dem forstår hvor det kommer fra:o) Det kommer ikke altid helt på plads, men i det mindste er det så på deres værelser og væk fra mit åsyn.

  Kh. Helle

 4. Marianne S says:

  Vi har også en af den slags. Faktisk tror jeg, vi har flere. Vend ryggen til den hjemlige menage i 15 min. og det hele sejler. Meget kan man sige om dem – men de er dælme effektive!
  kh
  marianne

 5. britt says:

  Suuuuukk! Jeg hepper med: “Kan du så komme ud!”…..har dog bare en lurende mistanke om at det er en meget stædig og drillesyg rad…
  KH Britt

 6. Lise says:

  Hej Tina
  Jeg føler med dig. Du har rigeligt at se til. Håber du får skræmt det spøgelse væk hurtigst muligt.
  KH Lise:love:

 7. Fríða says:

  puha, du har da nok at se til! hvornår du får strikket forstår jeg ikke!
  kh.fra Island
  Frida

 8. Kludemutter (Yt) says:

  Hovsa !

  Her var også et spøgelse. Næ, så er her 3, for jeg har 2 jeg kender der lige får lov at læse denne. Godt det er gode spøgelser, selvom de er trælse indimellem. Fint skrevet.

 9. Dorte says:

  Åh, hvor er det dejligt, at du har overskud til at være humoristisk omkring daglige irritationsmomenter !

  Jeg tror, det er et turnerende spøgelse – det kommer i hvert fald også forbi mit hjem i ny og næ … jeg stiller gerne op i koret, der råber : “GÅ VÆK !”

  Kh Dorte

 10. Vivian says:

  En kost, fejebakke og en skraldesæk, så er man en del af vejen *G* Det bruger vi hér og så kan man gøre anskrig hvis der ligger noget i bunken man mener ikke hører til hos R98… (gælder selvfølgelig ikke for garn!)

  KH Vivian

 11. Britta says:

  Det lader til at der ikke kun er ét spøgelse, men at det ganske land er blevet invaderet!! :scary:

  Pa nu på dig selv – stress er en afskyelig ting. At glemme om man har farin er slemt nok, men jeg kunne ikke huske hvad min søn hed da jeg gik ned med flaget :-(

  Knus Britta

 12. Pia Toft says:

  Kære Tina – Hold da op, hvor jeg grinede :lol: , da jeg læste dit indlæg
  Jeg har stor respekt :holy: for dig, at du kan se på det med så megen optimisme :clown: – jeg kender godt det spøgelse, han huserer stadig her, selvom der kun er ét barn :angel: tilbage i huset.

  Når jeg spørger, hvor mine tallerkener er henne, så aner han heller ikke, hvem der har båret dem op på HANS VÆRELSE :hmm: – det er IKKE MIG :angel: (der var den igen) og siger, du at der sådan set ikke er så mange andre, der kunne finde på at tage tallerkenerne med op på 1.sal, så er du :japjap: og han er :nope: . Lidt efter høres :whistle: og vandet løber og opvaskebørsten skurer og han er noget så :angel: (hvorfor dukker den op hele tiden?) – Åh, hvor jeg elsker mine børn :love:
  Stort knus og opmuntring – det holder op, når de flytter hjemmefra :peace:
  Knus fra PiaT og :angel:

 13. Lene Sophie says:

  Det spøgelse har meget travlt med at fare land og rige rundt, og jeg tror nok det har taget sin garnelskende tvillingebror med her hos os. Det er utroligt, i følge min mand, hvor meget garn der kan ligge rundt omkring i hjemmet. Det er ikke noget jeg kender til….:angel:

  KH Lene Sophie

 14. Mette says:

  For hunne da, jeg har glemt at ønske til lykke! Jeg skammer mig, men forhåbentlig ved du, at du altid er i mine tanker.:party:

 15. Linda says:

  Så for den, jeg checker ellers ofte, men et indlæg er gået min næse forbi!! Åh suuuuk…. kender godt spøgelset, der også efterlader store klatter af tandpasta i vasken OG på gulvet, tomme toiletruller (og en del afrevne blade på gulvet), sokker der er rullet op som var de i doughnut lære….. jeg elsker mine børn, men jeg synes sgu også de er anstrengende!
  Stort kram til dig, for at fortælle at livet som mor til 5 ikke er lutter lagkage – håber vi snart ses!
  kh Linda
  ps tillykke med barnet…..

 16. Saadan et spoegelse havde jeg kun i ganske kort tid, for jeg var simpelthen for skrap til han ville bo her! :shock: Jeg kan anbefale mutter skrap paa det varmeste – hun er effektiv. :japjap:
  Mht vasketoejet, saa laerte jeg ogsaa boernene at sortere det fra de var ganske smaa, for det bliver altsaa til en del, naar man er en familie om at svine til. Keep smiling. :wink:

 17. Anita says:

  :twisted:
  Han kommer også forbi her – ham husspøgelset!! Føler med dig.
  Tilslutter mig Sus og hendes vasketøjssortering. Sådan et system har jeg haft i mange mange år og det virker for det meste. Fiona er godt nok ikke helt med på fidusen endnu og kan heller ikke nå alle skufferne. Manden min – tjaa – i den retning er han godt nok vasketøjs- og farveanalfabet :???: Men de store piger fatter da heldigvis systemet og gjorde det faktisk fra starten :wink:
  Skynd du dig at få anskaffet nogle kurve elelr en reol til vasketøjssortering – det er utroligt hvor meget tid man sparer bare på den del :king:
  Kh Anita

 18. Søde Tina.
  Jeg har :pig: øffet idet ,SYNDET …igen igen ,og jeg skynder mig at bede om forladelse,og er villig til at betale en bod på f.eks 12 eller var det 13 ? små blomsterperlemorsknapper(man får helt åndenød:sick: bare af at stave sig igennem det med knapperne) når blot du tilgiver at :Jeg har ikke fået sendt din føsdagsmail i år…shame on you, Annette !!!
  Men nu kommer den … STORT TILLYKKE MED DAGEN …..powerwoman *SMS*
  håber at du ikke gik helt i:twisted: spåner over min manglende opmærksomhed.
  Jeg har læst alle indlæggene om dét med oprydning, øøøhhee, mangel på samme og kan helt tilslutte mig det indlæg med: en kost. en sort sæk og så ellers ud med L…..
  Det virker ,og her taler jeg ud fra egen erfaring . Problemet var især stort ved min yngste datter,( nu 29 år og yderst !!opmærksom på at holde sit hjem i en nærmest klinisk standart……læs : opmuntring ,håb forude ) da hun var i i præpuberteten.Hendes værelse var indimellem,ofte,eller som regel ,er vel dét der dækker bedst ;O) et livsfarligt sted for allergikerer, at betræde.Nullermændene lå SÅ længe, at de fik ØJNE, du ! Forståeligt nok….de lå jo lunt og godt under dynger af tøj, bøger,våde håndklæder,halve æbler ,lidt guldkorn ,lejlighedsvis en dyne ,o.m.a .
  Så en dag blev det farmand for meget !! og truslerne om den sorte sæk blev pludselig en realitet. Hun hylede og skreg ,som kun sådn’ nogen tøser kan skrige,ja det har du desværre nok “tilgode “hvor man liiige skæver engang til ruderne ,når “sirenen “gik igang ,men farmand var ikke lang i spyttet ,så ud røg sækken,liiige ved siden af skraldespanden udenfor…i regnvejr.
  Indrømmet ….mine tanker gik til al det Barbie krims krams, Barbie heste, Barbie karet, mm.i sækken og en lynhurtig hovedregning på ca. værdien .
  Tro mig ……hun lærte squ at rydde op ,bare lyden !! af en knitrende sort sæk fik gang i oprydningen ;O))) og spøgelset forsvandt ,jamen detda utroligt ikk ?
  KH Annette

 19. Mona says:

  Det kan nogle gange være rigtigt hårdt med væres kære børn, så længe det står på:-)) Men husk alligevel at nyde det, for lige pludselig er de flyttet hjemmefra:-))
  Det giver selvføldelig en frihed, men også en kæmpe stor afsavn:-))!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.