FilteuldI dag er der dømt tøsedag……Katrine, Louise og jeg drager til nabobyen for at deltage i et  5 1/2 timers kursus i FOF-regi: "Filtning – en kreativ dag for børn og voksne". Vi glæder os – uld, perler, bånd, sæbe mm er fundet frem, og mon ikke vi har nok? Jeg tror det næsten…

Herhjemme skal farmand passe Sofie, og det kan godt blive lidt af en opgave. Den unge dame synes ikke, at det der med skemad eller fast føde  er noget, hun behøver beskæftige sig med, når nu man har sin moar. Det er en sand kamp, og der er ikke det sted, der IKKE er mad, når vi forsøger os – det knaser dejligt under fødderne, når vi færdes omkring spisebordet…… Alle gode råd er prøvet – og lige lidt hjælper det. Hun synes skam, det er ganske interessant med det mad og vil gerne kigge på det og smage lidt men at spise det – næ nej….Det mest interessante er at se, hvordan de forskellige fødeemner ter sig, når man knuger dem i sin lille hånd, så det kommer ud mellem fingrene, og så kan man jo altid placere det i håret, på tøjet eller andre sjove steder.

Jeg holder ufattelig meget af hende sugekoppen, men jeg må indrømme, at jeg efterhånden godt kunne trænge til at skifte lidt "mor-tid" ud med lidt "Tina-tid". Når man er 8 mdr. gammel, har 2 tænder og vejer 9,6 kg, så burde man kunne undvære sin mor lidt. Men ellers er hun jo meget sød…..

Sofie med bolle

Tak for alle jeres søde og opmuntrende kommentarer og mails til mit sidste indlæg – jeg vender lige tilbage til dem i næste opdatering – som oven i købet kommer til at indeholde strik ;o)

 

0 Responses to Mon ikke vi har nok??

 1. Mette says:

  God fornøjelse! Nyd det uden sugekoppen. knus Mette

 2. Ej, glæder mig til at se jeres filteresultater… HA´ en rigtig god dag.

 3. Merete says:

  http://www.chance-strikkeren.dk/wp-images/smilies/icon_geek.gif :geek: Hej Tina, hvor var det du tegnede abonnement på Drops? God fornøjelse med filtningen.

 4. Linda says:

  Håber I har haft en dejlig og produktiv eftermiddag, nu også uden baby :o)
  Og selvfølgelig at lilledamen opførte sig eksemplarisk, så hendes far godt tør binde an med det en anden gang!
  kh Linda

 5. Sanne B. says:

  Hun er overhovedet ikke meget sød. Hun er aldeles bedårende!!!!
  kh
  Sanne B

 6. britt says:

  God fornøjelse! Selvfølgelig kan hun undvære dig!!
  KH Britt

 7. Anita says:

  Håber I havde en rigtig skøn tøsedag (for store tøser velogmærket).
  Sofie og farmand klarede sig sikkert aldeles glimrende. Det ku være hun endda accepterede mad i fast form når nu mor var væk hjemmefra…..:noway:

  KH
  Anita

 8. Dorte says:

  Kære Tina !

  Du har i den grad fortjent en dag med fokus på andet end babyer ! Håber I hyggede jer med ulden – får vi måske lov til at se nogle færdige produkter ?

  kh Dorte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.