Vi smider spøgelserne (og dæmonerne??!) på porten og inviterer et par engle ind i stedet…Tak for alle jeres søde og sjove kommentarer til mit forrige indlæg. Jeg kan se, at om ikke andet kan jeg da trøste mig med, jeg ikke er alene. Det var bare lige et udtryk for et øjebliks frustration, efter der igen-igen-igen var en dag, der var forsvundet mellem hænderne på mig, uden jeg havde nået noget som helst at det, jeg havde planlagt, fordi der hele tiden var et eller andet, der "lige" skulle ordnes….

Nå – jeg må jo hellere dokumentere, at jeg rent faktisk kan strikke, selvom man godt kan blive helt i tvivl.

 

3 sjaler (på de store pinde, hhv. 9 og 15 (SUK) ) i Ombelle er det blevet til. Det rosa er en ommer – jeg strikkede et nøjagtig magen til for et par år siden til en veninde, men det endte sit liv i vaskemaskinen og var savnet. Det petroleumsfarvede fik hun med i købet – bare fordi. Vaskeanvisning ER udleveret ;o)). Det 3. sjal, som jeg glemte at fotografere, inden det blev brugt som konfirmationsgave, er efter samme opskrift som det petroleumsfarvede men strikket i en anden mohairkvalitet og i natur/brunlige nuancer. Og så er der et par fingerløse fingerhandsker (?? hvad kalder man lige sådan nogen?), som er strikket i sort Arwetta – det var også en gave, og de har nu været en tur i Tibet.

Og så har jeg ikke lige fået fremvist vores resultater fra vores tøse-filtekursus. Vi havde en rigtig hyggelig dag og fik produceret en del, men desværre var der en mor, som havde et par rigtig store børn med (vi taler om "børn" på min alder !!).

De fandt ud af, de skulle nunofilte store tørklæder på gulvet med det resultat, at alle de "rigtige" børn nærmest skulle liste gennem lokalerne for at undgå , at ulden skulle lette fra tørklæderne. Det synes jeg bare ikke er ok, når nu det er et kursus møntet på mindre børn !! Samtidig krævede det utrolig meget hjælp fra instruktørens side, så jeg var da glad for, jeg havde prøvet at filte før, så jeg selv kunne hjælpe mine piger.

Men der blev filtet kålorm og blomster, en lille taske og et pennalhus, er par ansigter og Louise kastede sig ud i et par futter, som passer hende perfekt (og som blev færdige kun med en lille smule ført hånd).

Et par nye bøger har fundet vej til min reol – "Knitting Beyond the Edge" måtte jeg jo eje, når nu de to andre "edge-bøger" er i huset. Der er mange søde og sjove idéer i – noget er set før, noget er ikke set før (og kommer man nok heller ikke til at se det igen, ha-ha). Og så er der "Favorite Socks"…wow!!. Er du sokkerstrikker, og har du ikke noget imod at strikke efter engelske opskrifter, så er der kun et at sige: Køb den !! Der smuttede lige en 14-15 par sokker på min to-do-liste, så nu er jeg ved at strikke div. halvfærdige sokkeprojekter færdige, før jeg må gå i gang med en opskrift fra bogen…det lød meget "helligt", ikke? Men ellers har jeg jo ingen pinde at strikke de nye modeller på ;o). Er der i øvrigt nogen, der ved, hvor man kan købe strømpepinde i metal i str. 2 ( 2? skrev jeg virkelig det?!) og 2 1/2 og i 15 cm længde?

Endelig har jeg strikket Anorak fra Design.club til Katrine. Den er lidt til den store side, men det er helt bevidst, da jeg synes, den er lidt overtøjsagtig og derfor sikkert kun vil blive brugt på visse tidspunkter af året. Jeg har strikket den i str. 12 år (normalt strikker jeg til str. 10 år til Katrine), og jeg har brugt 3 1/2 ngl Kauni til den. Hun elsker den, og hun har den f….. på på det bare skind….jeg kan mærke det stikke og prikke bare ved tanken….!!

Deltaljerne er enkle men virkningsfulde, og modellen er virkelig nem at gå til (men af en eller anden årsag fandt jeg den utrolig kedelig at strikke – det er da kun fordi, Katrine har gået og spurgt til den, jeg har fået nusset mig færdig). Eneste anke, jeg har til modellen, er, at hætten er så tung, at den hiver hele trøjen bagud, og halsslidsen virkelig kommer til at sidde ved halsen !!

Og så må I undskylde, jeg har halshugget Katrine på mosaikken - Sofie er lige vågnet, så det bliver ikke lavet om ;o) Er der i øvrigt ikke lige en, der kan fortælle mig, hvor min lille søde Katrine er blevet af? Ja altså, hun er stadig sød, men lille….???

Katrine og anorak

Ellers er alt vist ved det gamle i Fam. Kaos…Sofie har været syg med temparaturer på den forkerte side af de 40….og vi har haft et par tilskadekomster med efterflg. skadestuebesøg – men mere om det næste gang, hvor jeg måske også skulle samle lidt op på "12 projekter"….!!

 

 

0 Responses to Ghost Busters….

 1. Lene Sophie says:

  Du får da noget fra hånden på trods af spøgelser m.m.
  Katrines anorak er vel nok flot og det er jo altid rart med noget de kan vokse i, atter en ting mere på min to-do liste.
  KH Lene Sophie

 2. Mette says:

  Hvor ser Katrine skøn ud i den sag! Den kan du godt være bekendt , og hun har jo glæde af den et stykke tid…. Jeg købte ingen garn i dag – slap bare af. knus Mette

 3. britt says:

  Dejligt at høre fra dig, Tina! Det er en meget fin Anorak, du har lavet! Superflot detalje ved hætten.
  Knus,
  Britt

 4. Vi ved jo godt at du får strikket i de små pauser du har en gang imellem :wink: Træls at der har været sygdom og andre skavanker…. Lækker anorak du har fået strikket til din Katrine. Kh Susanne

 5. Lola says:

  Jeg er totalt imponeret over, hvor meget du når, på trods at forsvundne øjeblikke/dage!

  Suveræn Anorak…

  kh Lola

 6. Linda says:

  bizar filtehistorie – der er utroligt mange egoistiske og ubetænksomme mennesker til. Og ufattelig vattet lærer iøvrigt!
  Flot anorak, ja, de tøsebørn skyder bare i vejret. Hvad med mindstemusen, er der snart basis for rigtig Tina-tid – eller er det utopi her op til “ferien”? Glæder mig til at se dig, om ikke andet så til festivalen!
  kh Linda

 7. Anita says:

  Herlige ting du får produceret – tager du natten til hjælp :sleepy:
  Skøn anorak – fantastisk farve – og ligeså skøn stor pige :grin:

  Sikke fine ting du og dine tøser fik produceret på filtekurset. Ærgeligt og uhørt med de store piger der occuperede gulv og lærer!!

 8. Vivian says:

  Fabelagtig anorak på “den lille” ;-)

  Tihihi-hi-hohohoho, antispamkoden denne gang er “roderiet”, er det nogle ord du selv konfigurerer??? ;-)

  Knus Viv

 9. hej, vad fin tröjan mosaik är, flickan är oxå så söt, var har du köpt mönstret??:bravo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.